Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Hangi birini saysam?
Uzun zamandır tv izlemiyorum ama youtube sörfü yaparken denk geliyor; 2. sayfa adlı program ve sunucuları Müge ile Gülşen hoşuma gitmeyenler arasında. Beyaz Tvdeki çeşitli program ıkınmalarını saymıyorum bile...

TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?

Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....

vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..

Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.

Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.

Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)
Ünlülerle böyle kafayı bozmak çok saçma geliyor bana sinirimi bozanı takip eymet

Diyeceksiniz ki Kazen Kazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.

gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....

peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?

Yıllardır magazin izlemiyorum, merak da etmiyorum. Kimsenin ne adını bilirim, ne hayatını. İyi böyle. Hoş, buralarda geçen isimleri ister istemez ezberledim. Mesela şeyma subaşı, aleyna tilki vs. Bunlar kimdir, neye benzer bilmem. Sadece isimlerine rastlıyorum. Ünlülerse de banane, ben kişisel olarak tanımıyorsam bitmiştir olay.

TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?

Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....

vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..

Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.

Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.

Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)

Diyeceksiniz ki Kazen Kazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.

gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....

peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
benim ayarımı ünlüler değil de şu hayatta tek bir kişi bozuyor :KK12:

Ooo siyasete girersek ben bahçelinin altına uzuunnnn bir liste yapayım. Bazı şahısları görünce kanalı değiştiriyorum direk

ben o uzuun listenin "uzun" olanına bile bahçeliye olduğum kadar sinir olmuyorum:deli: az tahammül ettiklerim ve hiç tahammül edemediklerim listesi var benim birde:dondurma:

Madem bildirim geldi yazıyım. Bende Müge Anlı ve Esra Erol a gıcık oluyorum. İzlemiyorum ama denk grliyorum komşularımdayken. Ağızları açık izliyorlar. Müge Anlı mübarek ondan başka Türkiye de polis dedektif yokmuş gibi. Eli her taşın altında. Esra Erol desen yapmacık göz yaşları var sürekli.
Birde Fox un Portakal'ı bir dediği bir dediğini tutmuyor adam onu bunu savunup eşine şiddet uyguluyor.

Ya bi anım geldi aklıma;

Zamanında ekşi sözlükte takılırken Levent üzümcüyle ilgili bi konuda bayaa bi geyik yapmışlardı geçmiş gün, bende twitterdan Levent üzümcüye twit atmıştım ekşide yazılanları gördünüz mü çok eğlenceli diye :)

Allahım konu bi büyümüştü, bir anda ekşi Levent üzümcüye Levent üzümcü ekşicilere giydirmişti baya haberlere falan konu olmuştu :skandal:

O zaman kendimi bayaa konudan sorumlu hissetmiştim ben sebep oldum diye :)

Ahhhaaa esas bomba bizde bir üye vardı. Saplantılı manyak ! Kadın Levent Üzümcü'nün yanında staj mı yapmış, beraber çalışmışlar mı ne ! Beni Levent sanıyordu sürekli mail atıyordu biliyorum levent sende beni seviyorsun diye... 2-3 üye olayı çok yakınen biliyor. 7-8 kez üye oldu hesaplarını kapattık yeniden gelmiştir ama yeni üye adı nedir nerededir bu üye bilmiyorum. İnanın kabus gibiydi o dönem. Biliyorum sende bana aşıksın diyor bütün gün yaptıklarını anlatıyordu. Ve bu üye sitenin demirbaş üyelerinden biri idi....

zor kurtardım paçayı

O bir efsanedir arada acip izleyip desarjjjj olmak iyidir:)) erol koseye bas kaldiran tek kadin:)

Bir de Sevda Demirelin Hande Ataizine attığı tokat var ona aboneyim. Sevda Demirel adeta bir Mike Tyson o mor tulumu da giymiş iyice iri görünmüş...araya başka bir ibiş olan Cem Davran giriyor ama Sevda Demirel hepsini yıkıp geçiyor:olamaz:

Back
X