Doğuma Hazırlık Ayaz isimli çocuklar yaramızmı olur?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

grafiwoman

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
4
2
16
36
Merhaba,

32 haftalık hamileyim. 5.ayda daha çocuğun ismine karar verdik, hastane çıkışı kıyafetine, kapı süsüne, yastığına ismini yazdırdık.
Başta annem olmak üzere üst kattakinin çocuğu ayazmış çok yaramaz dedi. Tabi ben umursamadım. Ama bir kaç kişide yok çok yaramaz
adı gibi soğuk oluyorlar deyince benim psikolojim iyice bozuldu. Değiştiremiyorumda. Allah rızası için çevrenizde ayaz isminde birtane yaramaz olmayan çocuk yokmu?

Siz inanırmısınız bilmem ama ben isimlerin kişiye tesir ettiğine inanıyorum. Anlamı güzel isimler tercih edilse daha iyi olur sanki. Ayaz ismi bana hep ürpertici gelmiştir. Anlamından ötürü sanırım. Ama siz madem çok seviyorsunuz bu ismi, kalbinizi bozmayın iyiye odaklanın. Sağlıcakla doğsun halim selim bir evlat olsun

Bende inanıyorum. Ancak sadece soğuk değil aydınlık, ışık ve mehtap anlamına gelmektedir. Ben değişmeyede razıyım ama isim yazdırarak masraf yaptığım için problem oldu. İsmi ararkende yaramaz diye çıkmıyor işte:)

Bende Poyraz koyucam banada soyluyolar hep bende ismin karaktere yansidigina inaniyorum ama bunun icin klasik isimleri koymakta istemiyorum. Sonradan icinde kalir bence degistirme

İlla yaramaz olacak diye bir kural yok ki..öyle düşünmeyin bence. Hani Ayaz olunca kesin yaramaz olur diye birşeyi kimse iddia edemez. Ha şu var erkek çocuklar zaten biraz afacan olurlar Bir erkek çocuk annesi olarak söylüyorum. Sağlıklı olsun gerisi hallolur. Benim oğlanın iki ismi var. İlk ismini daha çok kullanıyoruz. Valla biraz ismiyle müsemma bir çocukBaştan bileydim daha yumuşak anlamlı bir isim koyardım

bende genellemelere karşıyım aslında ama malum hormonlar farklı çalışıyor birkaç defa duyunca insanın sinirleri bozuluyor. Bi ara ayaz berkmi koysak dedik :

bende genellemelere karşıyım aslında ama malum hormonlar farklı çalışıyor birkaç defa duyunca insanın sinirleri bozuluyor. Bi ara ayaz berkmi koysak dedik :
Ayaz'ın yanına anlam olarak daha naif bir isim olabilir. Bildiğim kadarıyla Berk sert, katı anlamına geliyor. Birde şimşekti sanki.Çocuk fırtına gibi olur maazallah

Canım çocuk dediğin yaramaz olur , öyle olgun ağır başlı çocuk mu olur

Öğretmenim bu isimde bir öğrenci var okulda inanılmaz yaramaz çok tatlı ama nöbetçiyken çok yoruyor

Açıkçası ben bu isme göre kişilik olayına pek inanmıyorum. Onun yerine burçlara odaklanmalı

Yaramaz mi olur bilmiyorum ama ismin anlami onemli bence.Ayaz kuru soguk demek.Neden cocuguma boyle anlami olan bir isim koyayimki derim ben her seyden once.O kadar guzel anlami olan isimler varken..

Arkadaşımın oğlu ayaz. İnanılmaz sıcakkanlı ve sevecen bir çocuk. Yaramaz diyemem ama hareketli. yaramazlığın yetiştirme tarzıyla alakası olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…