• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Kv ne diyor bu duruma? Ya da varsa gorumcen, eltin? Ciddi olarak soyluyorum musait bir yerde kafasindan ilik su doksen belki sok etkisi yaratir. Durumunun normal olmadigini anlar. Hic bagirmiyor musun kocana yikanmadigi icin?
Bağırmak ne kelime, sinir krizlerine girdim. Yıkanırım dur bakalım der hep, elbette ailesinden birileriyle konuştum durumu. Bu konuda yardımcı olamayacaklarını söylediler. İnsanın inanası da gelmiyor. Şaka gibi ama, durum içler acısı...

1 hafta deseniz hadi bi derece anlarımda 1 ay nedir yahu kokar be adam leş gibi bence eşinizi son bir kez daha sert bi dille uyarın. kabul etmiyorsa gitsin barınakta falan yaşasın kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda diil:işsiz:

Şimdi ne desek 10 yıl içinde zaten çoktan denemişsinizdir. Geçici bir süre olsa, depresyonda filan olsa sabredilir ama 10 sene dile kolay. Bu yaştan sonra değişmez artık. Boşuna hayatınızı zehir etmeyin, boşanın gitsin.

Bağırmak ne kelime, sinir krizlerine girdim. Yıkanırım dur bakalım der hep, elbette ailesinden birileriyle konuştum durumu. Bu konuda yardımcı olamayacaklarını söylediler. İnsanın inanası da gelmiyor. Şaka gibi ama, durum içler acısı...

Bence bu durum bir hastalık
Doktora da gitmeyi kabul etmiyorsa boşanmaktan başka çözüm yok
Geçtim cinselliği falan, bu pislik çekilmez arkadaşım

Yanlış anlama ama çok güldüm çünkü erkek kardeşim böyle kavgayla annem banyoya gönderiyor çocukken kuyuya düştü sudan korkuyo eşi ne yapar bilemiyorum ...sürekli söylüyoruz bak böyle olmaz eşin dayanamaz seni bosar ama bekar daha inşallah düzelir eşin tek deyil yani

Pis insan 1hafta falan banyo yapmaz ama 1ay yapmamasi bence psikolojik problemdir. Eger bosanmayi goze aldiysaniz psikologa gidelim yoksa bosanicam diyin. Bosanirsaniz bile benim icim rahat elimden geleni yaptim dersiniz giderken..

Peki neden böyle pis bir adamla hala evlisiniz çok merak ettim hayır bu gerçekten insanın midesini alamayacağı bir durum:kusmuk::kusmuk:

Bence arkadas dalga gecip egleniyor.bi ay insan nasil yikanmaz.toplumda dislanir.hayvanlar bile once camura yatip sonra suya giriyolar .

Aynen ya, ben sabah çorabı giydim öğlen eve geldim, soyundum dökündüm, akşam dışarı çıkcam asla aynı çorabı bile giymem, eğer bir çorap ayakkabının içine girmişse beş saati bırak beş dakika bile olsa, kirliler sepetini boylar
Ayakkabı giyinmesekte evde dolansakta kokuyo maalesef

Back
X