• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

sen su bile içmiyormuşssun ki?
kendini bir şekilde temiz tutmanın yolunu bulmuşssun ama eziyet cidden.
mutlaka altında yatan sebeplere bakmak lazım.
eşin nasıl fark etmiyor çok ilginç.
saçını iki günde bir yıkıyorsan tüm bedenini de suya sokabilirsin.
inan çok daha kolay olacaktır.
akan su ile sabun ile yıkanmak başka silinmek başkadır.
hiç dr. a gitmedin mi?
colayı acilen bırak.
en en büyük kötülüğü yapıyorsun kendine.
pankreasın karaciğerin iflas eder.
böbreklerin de öyle.

Seviyeli cevaplariniz icin tskler .Buarada kendim pedagoji ve psikatri bolumunu bitirdim sonrasinda hukuk okudum avukat oldum su an 2 sinif ingilizce tip okuyorum

Bir yakınım şizofrendi,banyo yapmadığı gibi üstünü de çıkarmazdı,üstü kir bağlamıştı:KK34:
Evini de temizlemiyordu,evde kokular birbirine karışmıştı.Kazaara tuvaletin önünden geçtim,tuvaleti tanıyamadım,bembeyaz fayanslar zift gibi olmuş,aklıma gelince midem kalkıyor.O eve temizlik yapılmazdı evi yıktılar sonunda:olamaz:
Konu sahibinin eşinin de psikolojik sıkıntıları olabileceğini düşünüyorum.
Evet haklisiniz bu tur insanlarda psikolojik sorun var demektir.

Arti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .

Seviyeli cevaplariniz icin tskler .Buarada kendim pedagoji ve psikatri bolumunu bitirdim sonrasinda hukuk okudum avukat oldum su an 2 sinif ingilizce tip okuyorum
Yani ? Bu saydıkların yaptığın şeyi normalleştirdimi dersin ??

Demin sana karşı gayet iyi niyetliydim ama şuanda Doktoooor diye bağırasım var sadece..

Tabii işe yararmı bilmem, onun için bile geç kalmış olabilirsin:işsiz:

Simdi fikir alis verisi yapalimmi arkadaslar bir arkadas kisin 3 gunde bir yikandigini belirtmis .size soruyorum kim daha temiz sizce surekli her bolgesini sicak su ile temizleyen vucudumun kokmasina izin bile vermeyen benmi yoksa 3 gunde bir komple dusa giren birimi?cok ozurdiliyerek soyluyorum her tuvalletten sonra sayet evdeysem sabunla o bolgemi dusun altinda yikiyorum.Ben sadece komple vucudunu dusun altina sokmaya cekiniyorum .onun disinda siliniyorum
Ikiside temiz degil bana gore.Doktora gittinizmi bunun icin.

Arti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .

her ne kadar 40 yaşında ki birinin bu bölümleri bitirdiğine inanmasam da bunları bitirmek psikolojik sorunlarınız olduğunu ve tedavi olmanız gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.

bence homi koca bi fake.

Bence de; bende ilk mesajlar da psikolojik rahatsızlığı olabileceğini, hatta geçmiş de yaşadıklarından kaynaklandığını söyledim, eski konuların da bayağı sıkıntılı yaşamı olmuş onu yazmıştı.

Ama artık gerçekçiliğini kaybetti.

Simdi fikir alis verisi yapalimmi arkadaslar bir arkadas kisin 3 gunde bir yikandigini belirtmis .size soruyorum kim daha temiz sizce surekli her bolgesini sicak su ile temizleyen vucudumun kokmasina izin bile vermeyen benmi yoksa 3 gunde bir komple dusa giren birimi?cok ozurdiliyerek soyluyorum her tuvalletten sonra sayet evdeysem sabunla o bolgemi dusun altinda yikiyorum.Ben sadece komple vucudunu dusun altina sokmaya cekiniyorum .onun disinda siliniyorum
Kedi gibi siline siline temizlenmek(!) Temizlik değildir!

Bence de; bende ilk mesajlar da psikolojik rahatsızlığı olabileceğini, hatta geçmiş de yaşadıklarından kaynaklandığını söyledim, eski konuların da bayağı sıkıntılı yaşamı olmuş onu yazmıştı.

Neden egitimli olmak psikolojik rahatsizlik yasamama engelmi

aynen. pedagoji hukuk ing tıp 5 dil... yakında monako prensesi çıkacak.

Back
X