• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Acaba eşiniz yıkandı mı aradan geçen zamanda. Su var sabun var. Temizlik insana neden zor gelir anlamıyorum.Çok tuhaf.
Cnm. Maalesef sorunlarım devam ediyor, bu evliliği sürdürmeye tahammülüm yok. Henüz karşısına çıkıp birşey demedim. Fakat Az kaldı... Sevgiyle...

Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20:
üzgünüm agır olacak ama ayrılsan iyi olacak. çünkü yıkanmamak, bile bile wc bulamadım diyip (bahane yani) altına çiş yapıp rahatsız olmadan üzerinde idrarı kuruyup yoluna devam edenler vb.. şeyler yapanların akli dengelerinde sorun olanlardır. eşinin önce doktr. gitmesi gerekiyor gibi...

üzgünüm agır olacak ama ayrılsan iyi olacak. çünkü yıkanmamak, bile bile wc bulamadım diyip (bahane yani) altına çiş yapıp rahatsız olmadan üzerinde idrarı kuruyup yoluna devam edenler vb.. şeyler yapanların akli dengelerinde sorun olanlardır. eşinin önce doktr. gitmesi gerekiyor gibi...
Katılıyorum size, akli bir sorun olduğu muhakkak... Ayrılacağım kararımı çoktan verdim cnm. Yaklaşık 1,5 ay sonra çıkıp karşına söyleyeceğim inşallah. Daha fazla tahammülüm yok... Allah ben ve benim gibilerin yardımcısı olsun...

Daha önce hiç konuştunuz mu eşinizle bu durumu?

Sanırım yanlış anlaşıldım, ev lüks derken sadece sıcak sudan bahsetmiyorum. Genel anlamda dedim. 8 ay oldu taşındık. Tripleks bir ev. Çoğu insanın dışarıdan gıpta edeceği bir yaşantımım var. Ama içinde öyle mutsuzum...
hayatınıza dışarıdan veya içeriden hiç bir şekilde gıpta edemedim....ıyyyy 1 ay nedir yaaa ıyyyy.....

boşanma noktasına gelinmesine rağmen yikanmayan es. Bu kadar zor olan nedir yani ne ilginç insanlar var

Cnm. Maalesef sorunlarım devam ediyor, bu evliliği sürdürmeye tahammülüm yok. Henüz karşısına çıkıp birşey demedim. Fakat Az kaldı... Sevgiyle...

Sizin konunuzu her gördüğümde üzülüyorum çok haklısınız. Belki moral olmaz ama tanıdığım biri var. sizin eşiniz gibi. Sanırım ayda bir falan yıkanıyormus. Hatta karısı da öyle sık yıkanmazmis. Özel hayatlarıni bilemem tabi ama çocukları da yok uzun yıllardır. Hastalık mı davranış bozukluğu mu bilemedim böyle insanlar maalesef var.

Sizin konunuzu her gördüğümde üzülüyorum çok haklısınız. Belki moral olmaz ama tanıdığım biri var. sizin eşiniz gibi. Sanırım ayda bir falan yıkanıyormus. Hatta karısı da öyle sık yıkanmazmis. Özel hayatlarıni bilemem tabi ama çocukları da yok uzun yıllardır. Hastalık mı davranış bozukluğu mu bilemedim böyle insanlar maalesef var.
Aynen ben de üzülüyorum durumunuza:110:. İnsanın mavi leğene oturtup , kafasına zeytınyağlı sabunu vurup vurup kaynar suyla yıkayası gelıyo valla.

Back
X