Ayda 10 kg diyet + spor listem.

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Merhaba kızlar.
Ben 19 yaşındayım. Boyum 1.62 yazın 56 kiloydum şimdi ise 63-64-65 arası olduğumu düşünüyorum(tahminen.) Yazın işe girmeden önce yine 60 küsurlardaydım 65 falan tam 1 ayda 56 kiloya indim(belkide 2-3 haftada falan) bir işe girdim yaz tatilini değerlendirmek için.Turistik bir yerde çalışıyordum ve bütün gün koşuşturuyordum daha sonra rejim yapmaya karar verdim ve 2 hafta rejim yaptım. Her gün normal kahvaltı yaptım öğlen ve akşam sadece çorba yoğurt yedim arada verilen diğer yemeklerden çok az yedim, hiç ekmek yok. Bu böyle 2 hafta sürdü sonra yaşantıma zayıf bir kız olarak devam ettim. Aylarca kilo almadım daha sonra bir ilaç yüzünden bir anda 60 küsur oldum. Eski fiziğimi o kadar özlüyorum ki.. Kendimce bir diyet ve spor listesi hazırladım sizce yaşıma, vücut ölçülerime görene kadar kilo verebilirim 1 ayda bu listeye göre? Bu arada hızlı kilo verebilen bir yapım var
ilk 2 hafta :
sabahları kahvaltıdan önce 1 bardak sıcak elma sirkeli su. 1 dilim ekmek, 1 küçük light peynir dilimi, domates, salatalık.(bazı günler haşlanmış yumurta da yenebilir)

öğlen: Evde ki yemekten birkaç lokma (belki 1 dilim ekmek) light yoğurt, salata.

akşam: tavuk haşlama (birgün et birgün sebze haşlama) light yoğurt salata. en geç 18:30 da yenecek.

ara öğünlerde yeşil çay ve meyve
günde 1,5 lt su

sonra ki 2 hafta

sadece sebze - meyve günde 3 lt su.

spor olarak haftanın birkaç günü tempolu yürüyüş.
Her gün yarım saat bölgesel incelme hareketleri

Biliyorum sağlıksız sayılabilecek bir liste ama 1 ay dişimi sıkmayı düşünüyorum zaten o kiloları yazın geri almamıştım şimdide almam diye düşünüyorum verdikten sonra.
1 ayda 2 değişik diyet yapmamın sebebi vücudu şaşırtmak ve diyetin son zamanları genelde kilo vermek yavaşlar son 2 hafta daha az yiyerek o kilo vermeme sorununu ortadan kaldırabilirim diye düşündüm. Ayrıca her gün aynı saatlarde yemek yemeye çalışacağım çok işe yarıyormuş diye duydum. Kızlar yorumlarınızı bekliyorum sizce bu listeyle 1 ayda kaç kg gidebilir tahminen?

Bence 5 kilo gidebilir 10 cok fazla..5 en sagliklisi ve bu birazda sana bagli:) Ay ben keske senin kilonda olsamm Adriana Lima gibi bisey olurdum herhalde üff hayaller :D Tabi 18 yasindaysaniz ve izbandutsanız 1.80 boy 75 kilo boyle hayallerkuruyor insan :1:

Bence 5 kilo gidebilir 10 cok fazla..5 en sagliklisi ve bu birazda sana bagli:) Ay ben keske senin kilonda olsamm Adriana Lima gibi bisey olurdum herhalde üff hayaller :D Tabi 18 yasindaysaniz ve izbandutsanız 1.80 boy 75 kilo boyle hayallerkuruyor insan :1:

Hadi ya 5 ten daha fazla gider diye düşünmüştüm sence listeyi biraz daha mı azaltmalıyım?

Back
X