Tekrar ederse kesinlikle giderim inşallah birşey yoktur...Birçok sebebi olabilir , eğer devamlı olursa ayda bir doktora görün..
Cok geçmiş olsun inşallah bişey yokturBir kere başıma geldi onda da rahimde polip olduğunu öğrenmiştim. İhmal etmeyin doktora gidin. Geçmiş olsun
Kürtaj oldum alındı. Atlattım çok şükür ama ihmal etmemek lazimCok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur
Cokkk geçmiş olsunKürtaj oldum alındı. Atlattım çok şükür ama ihmal etmemek lazim
Geçmiş olsun sizede doktora gittiniz miydi ara kanamaniz oluncaBende de kimyasal gebelik sonrası 3 ay boyunca adetlerin bitiminden 5 gün sonra ara kanamam olmuştu. Sonrasında normal düzenine son adetim
Anladım geçmiş olsun tekrardanGittim ama tup bebek merkezindeki doktora değil. Ara kanama yaşadığım 2. Ayda kist oluşmuş sağ tarafimda. Adet düzenleyici kullandım kuculup yok oldu sonra.
Evet bu ay olursa bende bir doktora gitmeyi düşünüyorum belkide dediginiz gibi sıcaklar stres filan etkilemiştir ister istemez endişe ediyor insanBen de sizin gibi oldum.gecen ay 11i bu ay 3 u. Daha yeni kadın doğuma gitmiştim her şeyim normaldi. Stresten yada sıcaklardan olduğunu düşünüyorum. Bir daha ki ay, bir daha böyle olursa Dr a giderim. Sizde öyle yapın. Yani normal olduğunu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?