Ayda 2 defa adet oldum

Tem13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
145
63
48
32
Temmuz ayının 6 sında adet oldum 7 gün sürerdi ve de duzenliydi yine temmuz ayının 30 unda adet oldum tabi görünce şaşırdım ister istemez endişe ettim evliyim 1 senelik evliyim ve de 2 aydır korunmuyoruz doktora gitmeli miyim ya da normal mi bu gibi durum başına gelen varmi yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar, ben de bu ay rahim filmi çekitrdiğim için 23. günde tekrar hasta oldum. Sanırım bazen stersten oluyor öyle :(

Merhaba, ben ilaç yada başka bişey dahi kullanmadım umarım dediginiz gibi stresten filan olmuştur

Benim de adetime daha çok var ama birkaç gündür resmen adet sancısı gibi bir ağrım var. Öyle şiddetli değil ama hafiften hafiften hiç aralıksız.. Sanki reglim başlayacakmış gibi.. Bazen iklim koşulları da etkileyebiliyor. Bu aralar çok yer değiştirdiyseniz de olabilir. Sıkıntı, stres de etkiliyor.

Bir kere başıma geldi onda da rahimde polip olduğunu öğrenmiştim. İhmal etmeyin doktora gidin. Geçmiş olsun

Bende de kimyasal gebelik sonrası 3 ay boyunca adetlerin bitiminden 5 gün sonra ara kanamam olmuştu. Sonrasında normal düzenine son adetim

Gittim ama tup bebek merkezindeki doktora değil. Ara kanama yaşadığım 2. Ayda kist oluşmuş sağ tarafimda. Adet düzenleyici kullandım kuculup yok oldu sonra.

Ben de sizin gibi oldum.gecen ay 11i bu ay 3 u. Daha yeni kadın doğuma gitmiştim her şeyim normaldi. Stresten yada sıcaklardan olduğunu düşünüyorum. Bir daha ki ay, bir daha böyle olursa Dr a giderim. Sizde öyle yapın. Yani normal olduğunu dusunuyorum

Ben de sizin gibi oldum.gecen ay 11i bu ay 3 u. Daha yeni kadın doğuma gitmiştim her şeyim normaldi. Stresten yada sıcaklardan olduğunu düşünüyorum. Bir daha ki ay, bir daha böyle olursa Dr a giderim. Sizde öyle yapın. Yani normal olduğunu dusunuyorum
Evet bu ay olursa bende bir doktora gitmeyi düşünüyorum belkide dediginiz gibi sıcaklar stres filan etkilemiştir ister istemez endişe ediyor insan

Back
X