mrb arkadaşlar ayda yaklaşık 5 kilo aldım 2 öğün bi kahvaltı bide akşam yemeği akşamları kuruyemiş 2 avuç falan yiyorum elma suyu içiyorum günde 3 bardak süt içiyrm besn takviyesi sayesinde ve sonuç mükemmell:)bebe bisküvisini yapmadım midem bulancağı kesin çok hassas bünyem var saten cok fazla yemek yiyemiyorum
nasıl aldın sen anlatırmısn ?
diyetisyene gidiorum ben canım. liste gibi bisey var listedekiler minimum yemem gereken seler aslında benim icin her sey sınırsız gibi:d cünkü bundan iki sene öncesinde 58-60 kilo falandım boyumda 1.77. sonra bi rahatsızlık gecirdim 37 kiloya kadar düstüm düsün. şubatın 18 inde basladım diyetisyene 37 kiloyla. Suan 49-50 kilolardayım bi 6-7 kilo daha alsam tamamdır
diyetisyen listenin dışında bişey verdimi canım bende 24 yaşındayım ve 36 kiloyum diyetisyene gidiyorum mama verdi ama onlarda mideme dokunduğu için içemiyorum((
öyle özel bisey yok cnm istersen neler yediklerimi nasıl yedigimi yazabilirm yardımcı olur sana
çok sevinirim cnm
cnm ben Weight Gainer Van. 1850 kullanıyrm çiklatası da var ayda 5 kilo falan rahat aldırıyo ama biraz pahalı işte eczaneden almştm önce sonra sitesinden aldım kampanya falan olyo fiyat birz düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?