bu 2 gündür aşırı şekerli şeyler canım istiyo
hatta fındık ezmesini kaşıkladım 3 kaşık filan..ama kriz geliyo gibi:)aşırı canım istiyodu..bu arada tartıldım sabah 700 gr gitmişti..ancak bu fındık ezmesi işi bozar mı bilmiyorum
bahanur teşekkür ederim tavsiyen için..formun şekerli ürünleri mi mesela?markette ne diye arayayyım o açıdan soruyorum...bu arada diyetteyim demek istemiyorum otomatikman her bir şeyden istiyo canımmm
bugün tartıldım:63,8 gr geldim..65 ile başladım agır agır veriyorum ama hadi hayırlısı.(1 hafta oldu).gerçi veriyor muyum yoksa giden su mu bilmiyorum bu arada arkadaşlar spor yapıyo musunuz diyet yanında..?
birde ben şöyle bir şey yapıyorum belki denemek isteyen olabilir diye paylaşacagım:
gittigidiyordan sauna şortu sipariş ettim 4 gündür onu da giyiniyorum diz kapagından gögüs altına kadar gelen bi şort..terletiyo..bölgesel zayıflama ve selülit için..yanında termal tuzda hediyeydi..fiyatı uygun 17 mi 18 tl mi ne..birde ben migrostan selülit seti aldım arkonun çok uygun o da 20 tl yoktu ..3 lü ürün..o kremleri sürüp şortumu giyiniyorum:)terletiyo baya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?