Ayda 6-8 Kg Verdiren Diyet Listesi

bende bende katılmak istiyorum :))) 1 ay önce diyet yapmaya başladım kendimi çok kasmadan 70 kiloydum şuan 66 kiloyum ...

merhaba arkadaşlar,

bende 2 gündür kendi uydurmamla diyete başladım:)az yemege gayret ediyorum..kızartma kola vs şeyleri tüketmiyorum 2 gündür:)

aç karna 65 kilo geliyorum..her gün olmasada haftanın 4 günü spor yapıp diyeti desteklemeyi düşünüyorum..yukarıda verdiğiniz diyet ile devam etmeyi planlıyorum..yalnız ben en az hafta da 3 kez köfte ya da tavuk de ekleyecegim öğle ya da akşam yemegine(2 adet)

Ana öğünlerde diyete uygun değişiklikler yapılarak bence uygulanabilecek güzel bi diyet.Mesela akşam öğle öğünü ile aynı besinleri yemek yerine tavuklu salata ile yoğurt tüketilebilir bunun gibi güzel besinlerle uygulanabilecek ideal bi diyet.

bu 2 gündür aşırı şekerli şeyler canım istiyo

hatta fındık ezmesini kaşıkladım 3 kaşık filan..ama kriz geliyo gibi:)aşırı canım istiyodu..bu arada tartıldım sabah 700 gr gitmişti..ancak bu fındık ezmesi işi bozar mı bilmiyorum

pırınc patlagı yada dıyet tatlılarından yıyorum cok canın sekerlı seyler cekerse ondan yıyebılırsın cnmmmm aklında kalmaz hem yedıklerınnnnn

bahanur teşekkür ederim tavsiyen için..formun şekerli ürünleri mi mesela?markette ne diye arayayyım o açıdan soruyorum...bu arada diyetteyim demek istemiyorum otomatikman her bir şeyden istiyo canımmm

bugün tartıldım:63,8 gr geldim..65 ile başladım agır agır veriyorum ama hadi hayırlısı.(1 hafta oldu).gerçi veriyor muyum yoksa giden su mu bilmiyorum bu arada arkadaşlar spor yapıyo musunuz diyet yanında..?

birde ben şöyle bir şey yapıyorum belki denemek isteyen olabilir diye paylaşacagım:

gittigidiyordan sauna şortu sipariş ettim 4 gündür onu da giyiniyorum diz kapagından gögüs altına kadar gelen bi şort..terletiyo..bölgesel zayıflama ve selülit için..yanında termal tuzda hediyeydi..fiyatı uygun 17 mi 18 tl mi ne..birde ben migrostan selülit seti aldım arkonun çok uygun o da 20 tl yoktu ..3 lü ürün..o kremleri sürüp şortumu giyiniyorum:)terletiyo baya..

merhabaa :)
banada diyetisyen sabah kahvaltıdan 10 dk önce kuru meyve ve 1 bardak su vermişti gerçekten kahvaltıdan önce çok tutuyor sabah aç olunca ne yesem diye gözünüz dönmüyor. 2 kuru kayısı veya 1 kuru incir
bir de sürekli açlık hissediyorum ben nedenini sorduğumda çok aç kalıp birden yediğim için kan şekerimle oynamışım onun içinde istediğim kadar sebze yada su önerdi.
işe yarıyordu aama ben dayanamadım

[SIZE=3]Mrb., Bende başlayacağım bu diyete ve yeşilçay yada 5i1yerde ile destekleyeceğim. benımde bugunlerde canım çok tatlı,cips,aburcubur cekiyor. gidip yiyorum , sonra da pişman oluyorum.. yokmu buna çareee ? [/SIZE] :26: :18:

Selam kızlar. Öncelikle Allah hepimize bol bol sabır versin şu diyet konusunda ki; bol bol eritelim şu kiloları ve göbekleri. Vallahi ben çok inceledim şu diyet listelerini, sağlık beslenmek için yapılan yemekleri ama işin açığı pek anlamadım. Yani benim sırayla yapabileceğim birşey gibi gelmediler. Ama bu konudaki çoğu şeyi uygulamaya başladım 2 gündür. İşte sabah kahvaltıda denilen gibi az bi peynir , şekeri daha tam kesemedim ama 1 küp şekerli çay, 4 zeytin ve 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. Öğleye kadar 2 kaşık yoğurt yiyorum ( yoğurdu yemeklerde severim sade pek yiyemem ) öğle yemeğinde sebzeli çorba, haşlanmış sebze ya da zeytinyağlı yemekten 3 kaşık koyup yiyorum. Tabi aralarda bol bol su içiyorum ve wc den de çıkamıyorum malesef Akşam yemeğini en geç 18.00 de yemeğe gayret ediyorum. Akşam yemeğide gene öğle yemeğiyle aynı oluyo. Akşam 18.00 den sonra yesem yesem en fazla ya bir elme ya da bir mandalina yemeye çalışıyorum. Ama sağolsunlar annem ve abim sevdiğim ne varsa önüme koyup beni bu onurlu mücadelemden alı koymaya çalışıyolar :) Herneyse.. Benim size sorucağım soru şu: Ben pek yerimde duramayan biriyim. Yani bana sokak olsun başka bişey olmasın. Günde en az 3 kere dışarı çıkarım hiç üşenmeden. Ve 1 saat felan kalırım dışarda yani tabi gittiğim yerlerde hep yürüme mesefasinde ve ben hep yürümüş oluyorum. Bu da yürüyüş olarak sayılır mı yoksa ben diyetim için yürüş yapıcam diyip o niyetle mi dışarı çıkıp yürüş yapmak lazım?

açlıktan bayılcağımı da bilsem bu diyeti yapcam.Kilo vermem lazım.67 kilodayım ve en az 7 kilo fazlam var.pazartesinden itibaren düzenli birşekilde uygulamaya geçicem.kas mı eriyo su mu pek bakmıycam işin o tarafına.42 bedenim 38 inmem lazım. 26 yaşındayım kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum.diyete devam ölmek var dönmek yok...çok güzel olcaz hepimiz çokk

boyunuz ne kadar kolay gelsin bende azimle gripten sonra başlayacağım

bundan 6 sene önce 165 boya 67 kiloydum armut tipi olduğumdan kıyafetlerimle hep kavga ediyordum bir inatla 50 kiloya kadar düştüm

spor sağlıklı beslenme gerektiği kadar uyku ve be 3 ayda forma girdim taki geçen seneye kadar deprasyon hapı ile 53 kilodan 64 kiloya kadar çıktım hapı çöpe attım sıra kilo ve diğer konularda kendimizi seversek hersey olur

depresyon hapından dolayı ben de 64 kilolardan 74.5 kıloya cıktım... bıraktım hapımı sımdı sıra zayıflamaya geldı nasıl işse depresyon hapıyla mutlu olmak varken sımdı aldıgım kılolarla cok çok mutsuzum aynaya bakmak ıstemıyorum hıc bır kıyafetım olmuyor ağlayacak durumdayım bu hafta dıyetısyene gıttım ve dıyetımı yazdı p.tesı gunu basladım sımdılık hıc zorlanmadım hıc ac kalmıyorum... umarım yaza kadar zayıflarım ve yıne eskı kıyafetlerımın içine sığabılırım...

bende zayıflamak istiyorum 20 yaşındayım 74 kiloyum 65 e düşmek istiyorum kızlar motive edin beni( zayıflama kürleriniz kas değil de yağ yakan diyetlerden önerebilcekleriniizi yazın lütfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…