Ayda 8 kilo ile 78 den 55 e

Valeria9

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
186
12
318
İzmir
Bu kaçıncı gunluğum kaçıncı deneme ben bile bilemiorum
kızlar !!!

Bu sefer başarmayı ümit ederek yarın sabah başlıyorum...

Diyet, leslie ve jillian ile hedef ayda 5 kilo 4 ayda 20 kilo.. İnşalllaaahhhh...

Diyetim 8kilo diyor ama ben 5ede razıyım...

Bana şans dileyin..
Hergun yazıcam umarım bu sefer başarırım :(((

1.70boy
78 kg

Liste

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

Hadi inşllh yapalım cnm yaaa...

Ben yarın itibariyle başlıyorum.. Gün gün yazıcam. Sende yaz mutlaka olurmu...

Olur tabi süper olur haftada bir günde tartılalım.. Bugun başlıcaksan sende ctsi tartı gunumuz olsun cnm olurmu...

Birlikten kuvvet doğarmış deme.. Teşekkür ederim bana katıldığın için
25 yaşımdayın 3yaşında bi oğluşum var..
Daha önce 2 ayda 9kilo verdim ama dikkat etmedim hemde hiiç etmedim geri aldım :(
Kilolarım malesef doğumdan değil.. Emzirme doneminde çok aldım oyuzden de zor gidiyor sanırım...

Ama busefer kararlıyım.. İnşallah bu sefer başarıcam... Başarıcaaz...

Senin kaç kilo fazlam var cnm hedef ne, nekdr surede vermek istiyosun.

gunaydin
yasim 32 ben hamileligimde cok kilo aldim subatta ins 4 yasina girecek oglum var
surekli kilo alip veriyorum gecen sene 78 kilodan ramazanda 64 kiloya indim ama yone aldim malesef
dun en son bir hafta once 72.5 tum bugun sabah tartildim 74

Çocuk varsa evden çıkman zorsa benim için en ideali leslie.. Sabah 3mil akşam 3 mil yapmayı planlıyorum...
Birde jillian yapmak istiyorum ama ağır gelir sıkılırım diye daha sonra başlıcam...
Spor listemde şöyle

Sabah-akşam
3 mil leslie
50 mekik
25 squat
100 ip (ipsiz)
100 twist

calısıyorumben ancak aksamları spor yapabılırım evımde elıptık bısıklet var onu yapıcam
daha once leslıe de jllıan da yapmış bırı olarak leslıe sıkıcı ama jıllıana devam edersen cok güzel sonuçları oluyor selulıtlerım bıle gecmıstı
ama ben bu tur egzersizlerden sıkılıyorum hemen

Back
X