ayda 9 kilooo cemre life form bitki çayı- yağ aldırma sonrası ...

mavisinesi

Laz'ın Eşi :))
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
250
26
118
Merhaba kızlar
Cemre life form çayı ve marmelatla 1.5 ayda 9 kilo zayıfladığını söyleyen bir tanıdığım var ama ben önceki halini göremediğimden bilemiyorum bu kadar hızlı ve geri almadan kilo verdirdiği doğrumu kullananlar varmı ?
Yardımcı olsunlar lütfen öyle çok kilolu değilim 5-6 kilo versem iyi olur ama benim sorunum zaten bölgesel asıl oraya yarar mı
Spora vaktım pek yok akşama kadar oturarak çalışıyorum…

Birde şu yağ aldırma konusunda ne düşünüyorsunuz ben basen bölgemden nefret ediyorum oraya uygulatmak istiyorum sonrasında yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz lütfennnnnnnnnn
:18::18:

Son düzenleme:

bol bol yeşil çayy tek çaresi bence

ben nesfit ile zayıflıyorum her sabah azıcık sütlü nesfitten yiyorum acayip tok tutuyor..normal klasik kahvaltıyı canım istemiyor artık bir pazar günüm var onda da annemin zoruyla yapıyorum o kahvaltıyı (dikkat ederek tabiki )aralarda bol bol su her gün ve spora yazıldım:)bitki çayında da arkadaşa katılıyorum yeşil çay iç japonları görmüyor musun incecikkler :) bir de birşey duymuştum yağ aldırdıktan sonra yediklerine çok dikkat etmeliymişsin ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemicem

Evet doğru yeşil çay iştahı gerçekten kesiyor rahatlatıyor diğer bitki çayları tavsiye etmiyorum ve kesinlikle almıyorum böbrekleri öldürüyormuş aman,aman
birde tavsiyem .çok stres ve uykusuzlar için papatya çayı diğerleri fasa fiso ticari kazanç
ve abartı, sokağa atacak param yok , alınteri ile kazanıyoruz
,özenti şeylere takılamam

Yağ aldırılan bölgenin sonradan daha fazla kilo olarak alındığını televizyonda duymuştum.benimde basenlerim geniş ama zayıf olunca okadar kötü durmuyor.kaç kilosun zayıflayınca basenlerdende gidiyor

yarın bu çayı alacağız arkadaşımla gelişmelerden haberdar ederim inşallah işe yarar gün içinde 3 bardak yeşil çayda içiyorum :2:

Hazir yesilcay dmii su normal sallama olan????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…