Aydasu'nun Çeyizleri :)

tatlım çok anlamadığım için özelliklerini kopyaladım buraya

Çamaşır sepetini koçtaştan beğendim sitesinden inceleyebilirsin, kahverengi ve siyahı da var ben beyazını beğendim...
Fiyatı 50 tl...

Canım çok sağol, ayrıcada ayrıntılı olarak vermişsin makinenin özelliklerini, çok teşekkürler, yordum seni... Böylece bilgilenmiş oldum bende bosh almak istiyordum tam isabet oldu, çok sağol..
Sevgiler...

son nevresim takımının aynısını bende almıştım. çok güzel eklediklerin.

Sen de iyi günlerde kullan inşallah arkadaşım :16:

ay çok değişik bişey ,ilk defa görüyorum :nazar:,güle güle kullan
nasıl giyiliyorki :S ve nasıl ördünüz merak ettim :)

yalnız şu patiği ben hala çözemedim bak giy şunuda bi resmini çek geceleri uyuyamaz oldummm :DD

eccük daha çatlatacam sizi, annem evdeyken onları kaldırdığım yerden çıkarırsam depüğü yiyecem artık :83:
Kadın çıldırdı sağı solu çeyiz sobe :60: :60:

En kısa zamanda çekip koyacam fıstıklar :32:

güle güle sağlıkla kullanın inşallah. :nazar:

Çok sağol Allah razı olsun :16:
tatlım çok anlamadığım için özelliklerini kopyaladım buraya

Çamaşır sepetini koçtaştan beğendim sitesinden inceleyebilirsin, kahverengi ve siyahı da var ben beyazını beğendim...
Fiyatı 50 tl...

Canım çok sağol, ayrıcada ayrıntılı olarak vermişsin makinenin özelliklerini, çok teşekkürler, yordum seni... Böylece bilgilenmiş oldum bende bosh almak istiyordum tam isabet oldu, çok sağol..
Sevgiler...

Rica ederim ne demek, ben de çok araştırarak almıştım, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
En çok kısa programına vuruldum, yaz günü sadece teri gitsin diye yıkadığımız çok kıyafet oluyor :74: :92: bunlar gibi :1:

Merhabalar...
Ben de burada aldıklarımı resimleyeceğim...
Çok faydalandığım bir bölüm burası...
Benim de bir yararım dokunur belki fikir açısından...
Emek emek, özenle yaptık hepimiz çeyizlerimizi...
İnşallah Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip eder hepimize...

canım benim Allah sana bu kahve makinesinin yaptıgı kahveler gibi bol şekerli,bol köpüklü bir hayat nasip etsin :nazar:Allah bizede saglık,sıhhat,kazanç versin bizde senin çeyizlerin gibi eksiksiz tamamlayalım inşallah herseyimizi masallah hersein çok sık,çok güzel :nazar:

Çok sağol Allah razı olsun :16:

Rica ederim ne demek, ben de çok araştırarak almıştım, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
En çok kısa programına vuruldum, yaz günü sadece teri gitsin diye yıkadığımız çok kıyafet oluyor :74: :92: bunlar gibi :1:

Ay çok tatlısın :9: çok haklısın kısa proğram bu işlere çok yarayacak, hele evlenince değilmi :78::17::69:

İyi günlerde kullan canım benim baya ayrıntılara girmişssin ilerde rahat edersin :) Ağız tadıyla kullan inş :nazar:

Son düzenleme:
canım benim Allah sana bu kahve makinesinin yaptıgı kahveler gibi bol şekerli,bol köpüklü bir hayat nasip etsin :nazar:Allah bizede saglık,sıhhat,kazanç versin bizde senin çeyizlerin gibi eksiksiz tamamlayalım inşallah herseyimizi masallah hersein çok sık,çok güzel :nazar:

Ne kadar güzel bir dua bu...
Allah razı olsun :16:
Rabbim daha iyilerini size nasip etsin inşallah...

Ay çok tatlısın :9: çok haklısın kısa proğram bu işlere çok yarayacak, hele evlenince değilmi :78::17::69:

:17: :17:
Öhöm öyle bacım öyle :23:

bu beyazeşya işi beni çok geriyo valla. ıvır zıvırı alamadım bi de onlar var yaaa:43:

Al al bitmiyor ki zaten korkutmak gibi olmasın :1:
Vaktin varsa rahat rahat alırsın inşallah canım

İyi günlerde kullan canım benim baya ayrıntılara girmişssin ilerde rahat edersin :) Ağız tadıyla kullan inş :nazar:

Amin ezgicim, cümlemize inşallah :16:

Son düzenleme:
vaktim var da param yok be tatlım.. okul bitti paramı yicem dedim almadım. 2sene yedim şimdi de öğrenim kredisi başladı onu ödüyorum çok vahim durumum:96: böyle giderse evlenemicem ben:95:

vaktim var da param yok be tatlım.. okul bitti paramı yicem dedim almadım. 2sene yedim şimdi de öğrenim kredisi başladı onu ödüyorum çok vahim durumum:96: böyle giderse evlenemicem ben:95:

Olsun bak sabit bir gelirin varmış en azından...
Sorma benim de başıma dert o kredi, af çıkacak falan diyorlardı ama son durum ne bilmiyorum...
Her ay ufaktan da olsa başla istersen...
Hiç başladın mı?

Hepsi çok güzel Aydasucum,güle güle keyifle kullan.
Çamaşır ve bulaşık makinalarımız aynı:)
Ben çok memnunum,1 sene önce ikisini nakit 2000'e almıştım.
o zaman gözüme çok görünmüştü ama değermiş.
Kullandıkça daha iyi anlıyor insan en iyi markanın bosch olduğunu.
En güzelide kalan zamanı gösteriyor olması.
Çamaşır makinasında da 15 dk program olmasının avantajını çok yaşıycaksın.
Ben nevresim,pike takımı,havlu konusunda çok takıntılıyımdır.
Haftada 3 kere değiştiririm ve 15 dk programına atmak hem tasarruf hem zaman olarak çok avantajlı.
Hele birde akıllı saatin varsa akşam 10'dan sonra attın mı 15 dk'da tamamdır:)
konu komşu da rahatsız olmaz sesten olsa ne olur hepi topu 15 dk zaten:)
Güle güle kullan hepsini,Allah içine sindirsin.

Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin aydasu.
Valla şuan ki çeyizlerin, benim çeyizlerimin 2-3 katı heralde.:9:

Back
X