Aydii'cim evini çok beğendim, çok modern ve klas duruyor, herşey çok uyumlu...Güle güle oturun!
Ben özellikle salonundaki tül perdeleri merak ettim. Ben de yeni evimizi dekore etme aşamasındayım şu an ve salon perdelerimi aynı bu tarz istiyorum. Fakat tülün cinsine karar veremiyorum. Senin tüllerini çok beğendim, fakat fotodan tam olarak anlaşılmıyor (organza gibi duruyor!?) tülün çeşidi ve desenin olup olmadığı...Ayrıca bakımı kolay mı, ütü gerektiriyor mu? Ve markası ve modeli nedir? Yani tül perdenle ilgili tüm detayları yazabilirsen sevinirim..
canım güzel dileklerin için teşekkür ederim...
perdeler tül fakat aralarında çok ince dore simler geçiyor...
valla ben yıkayıp asıyorum,ütü falan gerekmiyo..gayet kullanışlıı tavsiye ederim...markasını maalesef bilmiyorum...
Bursada, lider perdeye yaptırdımm...
umarım yardımcı olabildim...
sevgilerrkaydirigubbakcemile3
delircem bu aynadan bulamadım ben ya kızlaaarrrr
alaturka tuvaletin lavabosu
delircem bu aynadan bulamadım ben ya kızlaaarrrr
aynacıya sordum yaparım dedi 225 tl dedi(((((((
kızlar ben bu aynadan sipariş verdim geldi aynısı değil ,minicik bişey aynı modelinküçültülmüş halinden ek olarak 3 parça daha var toplam yapışınca 30 a 40 oluyo
fakat asıl ayna olan büyük parça küçücük minnacık bişey asla bu Aydii 'nin aynası gibi değil el aynası kadar çok komik
demekki ürünü değiştirmişler
malesef geri yolldım
çok üzüldüm çok beğenmiştim ama çok küçük büyüğü de yokmuş sanırım kargoyu da ben ödedim ayrıca
üstelik sipariş verirken söyledim lavabo olrak kullanıcam diye ama ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?