Aydii'nin evi

her şey çok güzel bende genelde bakar yorum yapmazdım.. yorum yapma ihtiyacı duydum.. herşey çok zevkle döşenmiş.. güle güle otur..

çok teşekkür ederim kızlarrr..:)
beğenileri duyunca çok mutlu oluyorum...

evin cok güzel canim cok zevklisinopuyorumnanaktan
allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallahopuyorumnanaktan

Aydii'cim evini çok beğendim, çok modern ve klas duruyor, herşey çok uyumlu...Güle güle oturun!

Ben özellikle salonundaki tül perdeleri merak ettim. Ben de yeni evimizi dekore etme aşamasındayım şu an ve salon perdelerimi aynı bu tarz istiyorum. Fakat tülün cinsine karar veremiyorum. Senin tüllerini çok beğendim, fakat fotodan tam olarak anlaşılmıyor (organza gibi duruyor!?) tülün çeşidi ve desenin olup olmadığı...Ayrıca bakımı kolay mı, ütü gerektiriyor mu? Ve markası ve modeli nedir? Yani tül perdenle ilgili tüm detayları yazabilirsen sevinirim..

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim...
perdeler tül fakat aralarında çok ince dore simler geçiyor...
valla ben yıkayıp asıyorum,ütü falan gerekmiyo..gayet kullanışlıı tavsiye ederim...markasını maalesef bilmiyorum...
Bursada, lider perdeye yaptırdımm...
umarım yardımcı olabildim...
sevgilerrkaydirigubbakcemile3

bilgi verdiğin için teşekkür ederim, ben de öyle yapacağım perdelerimi...umarım benim evimde de öyle asil durur...sevgiler...

kızlar ben bu aynadan sipariş verdim geldi aynısı değil ,minicik bişey aynı modelinküçültülmüş halinden ek olarak 3 parça daha var toplam yapışınca 30 a 40 oluyo
fakat asıl ayna olan büyük parça küçücük minnacık bişey asla bu Aydii 'nin aynası gibi değil el aynası kadar çok komik
demekki ürünü değiştirmişler
malesef geri yolldım
çok üzüldüm çok beğenmiştim ama çok küçük büyüğü de yokmuş sanırım kargoyu da ben ödedim ayrıca
üstelik sipariş verirken söyledim lavabo olrak kullanıcam diye ama ?????

ay canım çok üzüldüm böyle bişi yaşamana...ama sitede herhangi bi açıklama yok boyutuyla ilgili,ben alırken ebat seçenekleri de vardı...
hem sticker hem de aynalar için... geçen sene bu zamanlar falan aldım ben de...

işte şu an kampanya varmış tek boyut 100 tl ama 3 parça .. sanki üçünü yanyana asıp konsol üstü gibi ama o da olmaz minik
neyse artık ilerde bulurum belki çok saol canım sıkılırsan haberim olsun:lepi::sm_cool::dance:vereliniortak

Gerçekten çok güzel eviniz.. yerimseniben
ıyi günlerdee huzurlaa oturmarmanızı nasip etsinn Yaradan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…