Aydii'nin evi

çok beğendim evini güle güle oturkaydirigubbakcemile5

Cnm evin çok güzel Allah hayırlı günlerde oturmak nasip etsin.Bende Bursa da oturuyorum ve evimi tadilatla birlikte yeniden dekore ettiriyorum ama gerçekten bu işler çok zormuş bütün gün araştırmaktan kafam oldukça karıştı.Mutfağımı yeniden yaptırıcam sen daha önce araştırma yapmış ve mutfak yaptımış birisi olarak bana yardımcı olursan çok sevinirim cnm.örneğin mutfaığını, parkelerini nereye yaptırdın.Duvarların kum beji demişsin hangi marka boya acaba çünkü markalardada renkler değişiyo.Bende yerleri açık renk yaptırmak istiyorum kullanımı nasıl memnunmusun? Evimi dekor etmek için senin ve başka arkadaşlarında fikirlerini almak isterim gerçekten kafam çok karıştı mutfak dolaplarım lake demişsin bende beğeniyorum fakat çok çiziliyor diyolar bi dekarasyon firması membran önerdi senin fkrin nedir kapak konusunda cnm birde mobilyaların tam benim istediğim gibi çok beğendim bende massif mobilyaya bakıcam bana fiyatları konusunda bilgi verirmisin cnm çok soru sordum ama gerçekten yardıma ve fikirlere ihtiyacım var sonradan keşke demek istemiyorum 10 yıldır bu zamanı bekledim çünkü içime sinmesini istiyorum araştırarak ve deneyimlerden yararlanarak fikirler almak istiyorum şimdiden tşk ederim Allah'a emanet olun ınşaallah......

Canım benim o kadar canını sıkma bence...tabii ki bütün işler bitene kadar seni zorlu bir süreç bekliyo... Öncelikle boyanın markası sanırım marshall-kum beji...Yer döşemelerim açık renk ve oldukça memnunum.Mutfak dolaplarım da lake, bir yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım..tavsiye ederim yani. ustaları eşim tek tek bulup getirdiği için sana tek bir yer ismi veremem..ayrıca sadece özel siparişle çalışan kişiler murfak dolaplarını yapanlar. Showroomları falan yok,sadece bi atölyeleri var yalova yolunda....
umarım yardımcı olabilmişimdir az da olsa..:) kolay gelsin sana...alkisalkisalkis

Aydii'cim çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten ben şimdiden sıkıntılara girdim.Biran önce başlamak istiyoruz ama o kadar çok yapılacak iş varki nerden başlayacağımızı bile bilemiyoruz.Bursa da İzmir yolu üzerinde bulunan 2 büyük mutfak dolabı yapan firmalara ölçü aldırdık proje hazırlayacaklar.
Henüz cvp gelmedi ama iki firmanında yüksek rakamlar çıkaracağına eminim marangoz atölyelelerine nedense güvenemiyorum daha önceki mutfak dolaplarımda sorun çıkmıştı içime sinmemişti şimdide hatasız olmasını istiyorum gerçi referanslı bir yer olsa güvenilir daha uygun fiyatlara yapılabilir ama tereddüt ediyor işte insan yinede.Cnm senin mutfak dolapların ne kadar tuttu acaba.5,000-TL ye kadar olur bizim yaptıracağımız dolaplar dahada fazla veremem yani.Parkeler içinde çok farklı fiyatlar var neyse senide çok fazla sıkmayım cnm tekrar tşk ederim Allah hepimizn yardımcısı olsun

çok güzel güle güle otur..mutfak tezgahından memnunmusun?

çok güzel güle güle otur..mutfak tezgahından memnunmusun?

teşekkür ederim canım gayet memnunum tezgahtan...ilk zamanlar üzerindeki pırıltılar bana kırıntı gibi gelmişti..habire siliyodum ama şimdi alıştım..:)zemuszemus

Cooook güzel ve cooook ferah...baya baya begendim..! Hersey gönlünüzce olsun..!! opuyorumnanaktan

tek kelimeyle mutfağına bayyıııldım,karolar harika görünüyorrr :) hayırlı gnlerde kullan ,nşallah canım :)

güle güle oturun canım.mutfağını çok beğendim,ayrıca yatak odandaki sticker ile nevresim takımın çok uyumlu olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…