- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 358
- 41
Cnm evin çok güzel Allah hayırlı günlerde oturmak nasip etsin.Bende Bursa da oturuyorum ve evimi tadilatla birlikte yeniden dekore ettiriyorum ama gerçekten bu işler çok zormuş bütün gün araştırmaktan kafam oldukça karıştı.Mutfağımı yeniden yaptırıcam sen daha önce araştırma yapmış ve mutfak yaptımış birisi olarak bana yardımcı olursan çok sevinirim cnm.örneğin mutfaığını, parkelerini nereye yaptırdın.Duvarların kum beji demişsin hangi marka boya acaba çünkü markalardada renkler değişiyo.Bende yerleri açık renk yaptırmak istiyorum kullanımı nasıl memnunmusun? Evimi dekor etmek için senin ve başka arkadaşlarında fikirlerini almak isterim gerçekten kafam çok karıştı mutfak dolaplarım lake demişsin bende beğeniyorum fakat çok çiziliyor diyolar bi dekarasyon firması membran önerdi senin fkrin nedir kapak konusunda cnm birde mobilyaların tam benim istediğim gibi çok beğendim bende massif mobilyaya bakıcam bana fiyatları konusunda bilgi verirmisin cnm çok soru sordum ama gerçekten yardıma ve fikirlere ihtiyacım var sonradan keşke demek istemiyorum 10 yıldır bu zamanı bekledim çünkü içime sinmesini istiyorum araştırarak ve deneyimlerden yararlanarak fikirler almak istiyorum şimdiden tşk ederim Allah'a emanet olun İnşaallah......
çok güzel güle güle otur..mutfak tezgahından memnunmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?