Aydii'nin evi

aydiii.. çok beğendimm her tarafıı misler gibi tertemiz yeni ev... güle güle ağız tadıyla oturun canım benim.. bir ömür mutluluklar...

valla canım bundan iyisi şamda kayısı sanırım böyle bir söz vardı kaydirigubbakcemile3
hakkaten evin cok cok hoş mobilylar uyum hepsi cok iyi
mutfagına bayıldım cok sık sağlıkla huzurla otur insallah
helede ev seninde süper a.s.

çookkkkkkkkkkk güzelmiş evin aydicim.güle güle oturun inşallah eşinle :)))

canım evin çok güzel çok zevkli döşenmiş allah güle güle iyi günlerde oturmayı nasip ettsin inşallah allah huzurunu mutluluğunu kat kat arttırsına.s.a.s.
mutfaktaki fayanslar çok hoşuma gitti a.sa.sa.s

yerler gri hayatım

çanakkale seramik hepsii....

evin çok çok güzel canım boy aynasının içinde raf varmı

evet aynanın içinde raf var...fakat o ayna değişecek hayatım dikdörtgfen prizma şeklinde olan kapaklı bi model bizimki...hala gelecek inşallah-salondaki orta sehpa ile birlikte...

mutfağa tek kelime ile bayıldım:lepi:
banyolar şahane missler gibikaydirigubbakcemile5
yatak odanızdaki duvar dövmesi harika olmuş...tertemiz bir ev,allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin aydicim

Mşlh çok güzel
Eviniz güzel zevkiniz güzel ve her nekadar aışmaya çalışıyorum desende
Hep evimİZ odamIZ mutfağımIZ holümÜZ tarzında evliliği ve çiftliği ayrıca benimsemiş olmanda güzel
Yuvanızda huzur mutluluk sağlık daim olsun

Çokk güzel bir ev süper döşemiş Allah bol bol huzur mutluluk versin cnm opuyorumnanaktan

bu ev cok cok güzell.. begenmedigim tek bir sey yok mutluluklar

Çok güzel herşey, zevklerimiz ve seçimlerimiz çok benziyor acaba koç burcu musun merak ettim :)

Evin çok güzelmiş cnm güle güle otur.
Mobilyalarını çok beğendim salona bende böyle tv üniteli takım arıorumda sen nerden aldın acaba böyle takımmıydı yoksa sen mi parçalı aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…