Aydii'nin evi

En çok şurayı beğendim diyemiyorum çünkü evin her yeri ayrı güzel güle güle otur mutluluklar dilerim ..Aydi yer döşemenle duvar rengini merak ettim bi zahmet yazarmısn bende yeni evime geçicem tadilata başlıycaz döşeme laminat akağaç duvar kum beji olarak tasarladık seninkileri yazarmısn

Ayy çok şekerr çok ferah,çok zevkli döşenmişş çok da rahatlatıcı bir görüntüsü var..MAAŞALLAHHHHHHHHHH diyeyim canım benim..Allahım huzurunuzu daim etsin..çok harika bir eve sahipsin..

Merhaba eviniz çok güzel güle güle oturun bişey dikkatimi çekti banyo dekor fayans klozetin arkasına çok yakışmış bende böyle istiyorum ama banyonun havalandırması nereye koydurdunuz?Birde yatak odanızı nerden ve kaç tl ye aldığınızı yazarmısınız lütfen

Ya Maaşallah çok güzel evin var.
Giriş kapısının anlamına bayıldım o ne inceliktir. Eşinin ailesi sana ne kadar kıymet veriyorlar.
Çamaşır makinenin üzerine banyonla uyacak bir örtü örtsen daha iyi olur hem toz olmaz kapağı falan
kötü duruyor o zaman.

Güle güle otur herşey mükemmel.

çok güzel cok şık bi ev olmuş içinde mutluluk ve huzurunuzda hiç eksik olmasın.Güle güle oturun.

canım evin çok güzel güle güle otur,bizde ev döşüyoruz stickeri nerden aldın bide banyo halısını ..çok güzeller

ağızınızın tadı hıc bır zaman bozulmasın cnmcım bır ömur boyu huzurla saglıkla oturun inş..

Canım evin gerçekten çok güzel. Güle güle ağız tadıyla otur. Alaturka lavabodaki ayna sticker ayna mı yoksa normal ayna mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…