Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel prktik ev! Bir sey sormak isteyorum, Salondan cikicta kapi yok mu? Rahat mi boyle? Bizim da salon oyle. Ben de kapi cikarmak dusunyrum.
aydiiii evin eşyaların herşeyin çook güzel.özel msj atamıyorum ben de bursadayım ve şu sıralar mobilya arıyorum.yatak odası ve salon takımını nerden aldın acaba???????güle güle otur çooook mutlu günlerin olsun evinde inş. canım..
tatlım yatak odandaki stickeri nerden aldın acaba? bende aynı renk ve desenlerde sticker arıyorumda. yardımcı olursan sevinirim![]()
canım nekadar zevklisin.gördüğüm en güzel ev diyebilirim,bir sakıncası yoksa çalışma odasının perdesiyle yatak odanın sticker ını nerden aldığını öğrenebilirmiyim.çok beğendim evini,huzurla oturun inşalah.
zevklerimiz ne kadar da benziyor... sağlıkla ve huzurla oturun evinizde.herşey çok güzel.ben halılarınızı merak ediyorum .kullanışlı mı? nerden ve ne kadara aldınız acaba ?markası nedir?cevaplarsanız sevinirim.