• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydii'nin evi

Cok guzel prktik ev! Bir sey sormak isteyorum, Salondan cikicta kapi yok mu? Rahat mi boyle? Bizim da salon oyle. Ben de kapi cikarmak dusunyrum.

çok güzel güle güle ağız tadıyla oturun
yeni evli olup da herşeyi düşünülmüş,alınmış gelinleri kıskanıyor muyum ne?
bizim birşeyimiz yoktu evlenirken herşeyi tek tek kendimiz aldık sırayla

çok hoşuma gitti benim tarzımı yansıtıyor güle güle oturun inşallah ömür boyu.allah bizlerede nasip etsin inşallah..mutfakta ve banyoda olan duvardaki o desenler değişik geldi tam çözemedim nasıl bişey görmemiştim daha önce..

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn canım.çok güzel evin banyo halını çok beğendim inanılmaz şirinmiş :)

aydiiii evin eşyaların herşeyin çook güzel.özel msj atamıyorum ben de bursadayım ve şu sıralar mobilya arıyorum.yatak odası ve salon takımını nerden aldın acaba???????güle güle otur çooook mutlu günlerin olsun evinde inş. canım..

tatlım yatak odandaki stickeri nerden aldın acaba? bende aynı renk ve desenlerde sticker arıyorumda. yardımcı olursan sevinirim ;)

Cok guzel prktik ev! Bir sey sormak isteyorum, Salondan cikicta kapi yok mu? Rahat mi boyle? Bizim da salon oyle. Ben de kapi cikarmak dusunyrum.

teşekkür ederim.. salon ve giriş tamamen açık 4 tane kemer var canım... gayet kullanışlı oluyor, bu zamana kadar herhangi bir eksi yanını görmedim...

aydiiii evin eşyaların herşeyin çook güzel.özel msj atamıyorum ben de bursadayım ve şu sıralar mobilya arıyorum.yatak odası ve salon takımını nerden aldın acaba???????güle güle otur çooook mutlu günlerin olsun evinde inş. canım..

teşekkür ederim canım... evimin tüm mobilyalarını Massif mobilyadan aldım, izmir yolunda... bi bak istersen..:)

tatlım yatak odandaki stickeri nerden aldın acaba? bende aynı renk ve desenlerde sticker arıyorumda. yardımcı olursan sevinirim ;)

stickeri ve aynayı internetten aldım tatlım... "duvarsticker.çom"

çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda bende sipariş vericem :)))

canım nekadar zevklisin.gördüğüm en güzel ev diyebilirim,bir sakıncası yoksa çalışma odasının perdesiyle yatak odanın sticker ını nerden aldığını öğrenebilirmiyim.çok beğendim evini,huzurla oturun inşalah.

zevklerimiz ne kadar da benziyor... sağlıkla ve huzurla oturun evinizde.herşey çok güzel.ben halılarınızı merak ediyorum .kullanışlı mı? nerden ve ne kadara aldınız acaba ?markası nedir?cevaplarsanız sevinirim.

canım nekadar zevklisin.gördüğüm en güzel ev diyebilirim,bir sakıncası yoksa çalışma odasının perdesiyle yatak odanın sticker ını nerden aldığını öğrenebilirmiyim.çok beğendim evini,huzurla oturun inşalah.

canım teşekkür ederim yorumun için...perdelerimi lider perdeden aldım tamamını, stickeri da netten sipariş vermiştim...

zevklerimiz ne kadar da benziyor... sağlıkla ve huzurla oturun evinizde.herşey çok güzel.ben halılarınızı merak ediyorum .kullanışlı mı? nerden ve ne kadara aldınız acaba ?markası nedir?cevaplarsanız sevinirim.

çok teşekkür ediyorum...halılarımı bursa engin halıdan aldım...markası ise angora canım...
tavsiye ederim,bu güne kadar gayet rahat kullandım..:)

Back
X