- Emoji Skoru
- 3.994
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Aydin da kadin dogum hastanesinde tüp bebek yaptiranlar yazabilir mi ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Labaratuvarı çok iyi değil diye duymuştum o yüzden vazgeçmiştim ben.
Evet ben rapor işlemlerine bile başlamıştım.Bende çok kararsızım iste oraya 8 bin vermektense ozele 20 bin vereyim diyorum amakarar veremedim
Ege üniversitesini tavsiye ederim oranın laboratuvarını çok övüyorlar. Biz başlayacaktık ama kısmet olmadı.Bende çok kararsızım iste oraya 8 bin vermektense ozele 20 bin vereyim diyorum amakarar veremedim
Evet ben rapor işlemlerine bile başlamıştım.
Hem devlette yaptıracağım bir hakkım boşa gidecek hem de yine ilaçlar hormonlar boşa perişan olurum diye vazgeçtim. Üstelik hatırı sayılır ir para da ödeyecektim.
Bilemiyorum labaratuvar yeni embriyologlar yeni. Bana bunca tedaviden sonraki tecrübelerim bunların doktordan daha önemli olduklarını öğretti.
3500 falan ödeyecektik sanırım yalan olmasınRaporlu ne kadar odeyecektiniz. Bana rapor çıkmıyor ilk denemem özelde olup bir oğlum olduğu için . Bana raporsuz 8 bini buluyor dediler .
3500 falan ödeyecektik sanırım yalan olmasın
Yani 8bin oraya ödeyeceğine bence de git özelde yaptır
Bende çok kararsızım iste oraya 8 bin vermektense ozele 20 bin vereyim diyorum amakarar veremedim
Sen söyledin diye demiştimÖzelde 20 bini buluyor canım Zaten 8 bin de yok elimizde![]()
Sen söyledin diye demiştim
Hayırlısı olsun inşallah en doğru yerde olur.
Estg. :) önemli değilAmin. Biliyorum söylediğimi canım yanlış anlama espiri olsun diye öyle dedim sacmladim galiba![]()
Estg. :) önemli değil
Ben özelde defalarca tedavi gördüm masraflı olduğunu çok iyi biliyorum malesef. Hepimizin tükendiği yerler oluyor. Boşa atılacak bir kuruş kalmıyor insanın elinde. O yüzden iyi değerlendirmeni öneririm.
Ben sökede oturuyorum canım benim burda özel jinekoloji var oraya gidiyorum özel klinik tir izmirdeki hastanelerle anlaşmalı orda transfer işlemi yapıyo herşey dahil bize 10 yada 11 bin dedi canımÖzelde 20 bini buluyor canım Zaten 8 bin de yok elimizde![]()