- Emoji Skoru
- 63
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi kucukkadiin
BAHÇECİ SAĞLIK KURULUŞLARINDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VAR MI OLUMLU VEYA OLUMUSUZ BİLGİLERİNİ PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahçeci Umut. Doktorum Nur dokuz Eylül Güngör. Çok memnunum çok ilgili bir Dr. İkinci transferini oldum şuan 14 haftalık hamileyim. İlk transderimde tutmuştu fakat kalbi durdu kürtaj oldu
Bahçeci Umut. AltunizadeNERDE YAPTIRDINIZ HANGİ ŞUBE
Fulya şubesi berbat Kübra hoca var orada köşeden döndüm resmen ticarethane bir arkadaşımda Altunizade Mehmet Raşite gidiyordu ondan da mennun kalmadı asla para odaklı hasta yı düşünmeyen sadece adı olan bir yerden uzak durum lütfenBAHÇECİ SAĞLIK KURULUŞLARINDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VAR MI OLUMLU VEYA OLUMUSUZ BİLGİLERİNİ PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?
iyi yorum kadar negatif yorumda görüyorum. çok teşekkür ederimFulya şubesi berbat Kübra hoca var orada köşeden döndüm resmen ticarethane bir arkadaşımda Altunizade Mehmet Raşite gidiyordu ondan da mennun kalmadı asla para odaklı hasta yı düşünmeyen sadece adı olan bir yerden uzak durum lütfen
Prof Dr Özkan Özdamar 4 yumurta 3ü döllendi 1i transfer edildi pozitif çok şükür Beşiktaşta olan şubesindeBAHÇECİ SAĞLIK KURULUŞLARINDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VAR MI OLUMLU VEYA OLUMUSUZ BİLGİLERİNİ PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?
İlaçlar ile birlikte taze transferle 210bin civarındaydıMerhaba, fiyat bilgiside verebilir misiniz acaba?
sağlıkla alın kucağınıza peki doktora gittikten sonra ne kadar sürdü transfer işlemine kadar geçen süreyi merak ediyorumProf Dr Özkan Özdamar 4 yumurta 3ü döllendi 1i transfer edildi pozitif çok şükür Beşiktaşta olan şubesinde
Ankara şubesi benim için tamamen zaman kaybı oldu, eğer hiçbir sağlık sıkıntınız yoksa belki gebelik şansınız vardır ama zor bir hastaysanız önünde bile geçmeyin boşa vakit ve nakit kaybınız olurBAHÇECİ SAĞLIK KURULUŞLARINDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VAR MI OLUMLU VEYA OLUMUSUZ BİLGİLERİNİ PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?
2 hafta sürdü toplamdasağlıkla alın kucağınıza peki doktora gittikten sonra ne kadar sürdü transfer işlemine kadar geçen süreyi merak ediyorum
Birşey daha öğrenmek istiyorum yumurta büyütme sürecinde iğneler mı oldunuz ve yumurtaları takip etmek için 10 gün içinde ultroson baktılar mi bazı yerlerde 2 günde bir ultroson diyorlar da2 hafta sürdü toplamda
10 gün yumurta büyütme
Sonra opu
4 gün sonra transfer
Sonrası bekleme süreci zaten