BAHÇECİ SAĞLIK - TÜP BEBEK

Ankara şubesi benim için tamamen zaman kaybı oldu, eğer hiçbir sağlık sıkıntınız yoksa belki gebelik şansınız vardır ama zor bir hastaysanız önünde bile geçmeyin boşa vakit ve nakit kaybınız olur
Ankara subesinde hangi dr gittiniz

Birşey daha öğrenmek istiyorum yumurta büyütme sürecinde iğneler mı oldunuz ve yumurtaları takip etmek için 10 gün içinde ultroson baktılar mi bazı yerlerde 2 günde bir ultroson diyorlar da
İğne oldum doktorum 3 günde bir kontrole çağırdı

Yok biz yaptırmadık doktor da istemedi zaten çünkü düşük kimyasal vs yaşamadım daha önce
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🏻🌸 Bende yarın Özkan hocayla tedaviye başlayacağım. Özel değilse probleminiz neydi ilk deneme de olmasına çok sevindim. Taze transfer kararını birlikte mi verdiniz? Bir de ilaç olarak çok iğne kullandınız mı ? cevaplarsanız sevinirim. İlk tedavim olacağı için bende heyecanlıyım.

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🏻🌸 Bende yarın Özkan hocayla tedaviye başlayacağım. Özel değilse probleminiz neydi ilk deneme de olmasına çok sevindim. Taze transfer kararını birlikte mi verdiniz? Bir de ilaç olarak çok iğne kullandınız mı ? cevaplarsanız sevinirim. İlk tedavim olacağı için bende heyecanlıyım.
Merhaba bende amh düşüktüğü vardı 0.70 eşimde de sprem hareket sorunu vardı benim yaş 28 ve yüksek değerlerde ilaçlar kullanmadım. Ama tabiki 10 gün boyunca hergün yumurta büyütme kullandım taze transfer özkan beyin kararıydı ben özellikle istemedim değerlerin normal taze yapalım dedi gonal f 75 ml kullandım hergün bir karıştırılan iğneden sonra çatlamaması için 3 iğne kullandım özkan beyin istediği büyüklüğe gelmeleri ve önceden çatlamamaları için sonra istenen büyüklüğe gelince 1 ovitrelle ve 2 gonapepty çatlama iğnesi yaptım sonra yumurta toplandı 5 gün sonrada transfer yapıldı şimdi 8. Haftadayım progeston sabah akşam devam ediyorum 10. Haftaya kadar devam dedi özkan bey bu şekilde şuanlık

Ama içiniz şu konuda rahat olsun ben acıbadem Bülent tıraşada gittim bana o kadar ilaç ve değerleri yüksek söyledi ki en başında eledim orayı kafamdan çünkü çok ilaç taraftarı değilim

Ama içiniz şu konuda rahat olsun ben acıbadem Bülent tıraşada gittim bana o kadar ilaç ve değerleri yüksek söyledi ki en başında eledim orayı kafamdan çünkü çok ilaç taraftarı değilim
Çok teşekkür ederim. Bebeşinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende şuan yumurta büyütme dönemindeyim perşembe kontrolüm var sanırm yumurta boyutlarına bakılacak. Bana da taze transfer yapabileceğini söyledi değerlerimde değişiklik olmazsa. Bu arada kaç yumurtanız toplanmıştı ?

Çok teşekkür ederim. Bebeşinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende şuan yumurta büyütme dönemindeyim perşembe kontrolüm var sanırm yumurta boyutlarına bakılacak. Bana da taze transfer yapabileceğini söyledi değerlerimde değişiklik olmazsa. Bu arada kaç yumurtanız toplanmıştı ?
4 toplandı 3ü döllendi hepsi 5. Güne gitti çok şükür 🤲

Darısı başıma haftaya yumurta toplanacak. Peki sizin transfer öncesi değerleriniz nasıldı acaba ? Bu arada hamişlik nasıl gidiyor 🌸
Çok şükür her şey yokunda canım mide bulantılı 🥹 ya değer olarak bilmiyorum özkan bey uygun dedi sadece bende bişey sormadım sonra 🤷🏻‍♀️ şuan kaç saydı yumurtayı bende 5-6 olgun demişti ama 4 topladı mesela yaşın kaç bu arada

Çok şükür her şey yokunda canım mide bulantılı 🥹 ya değer olarak bilmiyorum özkan bey uygun dedi sadece bende bişey sormadım sonra 🤷🏻‍♀️ şuan kaç saydı yumurtayı bende 5-6 olgun demişti ama 4 topladı mesela yaşın kaç bu arada
İlk tedaviye başlarken 12-13 yumurta saydı. Dün kontrole gittim güzel büyüyor yumurtalar dedi ama kaç tanesi şuan olgun sayı vermedi. 30 yaşındayım canım bende. Dün oxitide iğne ekledi yumurtaların çatlamaması için. Pazartesi tekrar gideceğim

İlk tedaviye başlarken 12-13 yumurta saydı. Dün kontrole gittim güzel büyüyor yumurtalar dedi ama kaç tanesi şuan olgun sayı vermedi. 30 yaşındayım canım bende. Dün oxitide iğne ekledi yumurtaların çatlamaması için. Pazartesi tekrar gideceğim
Eşinle birlikte çağırdıysa toplar bence yumurtaları ayy çok heycanlı 😍😍

BAHÇECİ SAĞLIK KURULUŞLARINDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VAR MI OLUMLU VEYA OLUMUSUZ BİLGİLERİNİ PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?
Bende Bursa Bahçeci Sabri beyde başladım tedaviye ilk denememizdi bugün değerim çok iyi geldi ama asil test günüm yarın artışı gözlemlicez doktorumdan aşır menunum ilk denemede güzel sonuç aldık bu yoldaki bütün arkadaşlara sabir ve mutluluk gözyaşları diliyorum ❤️❤️

Bende bahçecide dün opu oldum 11 yumurta toplandı bugün aradılar 8 tanesi olgunlaşmış ve döllenmiş 2 gün sonra arayıp 3. Güne ulaşan embriyoları ve kalitesini söyleyecekler kistim vardı opu sırasında boşaltıldı Funda hoca doktorumuz rahim dinlendirme olacak kistten dolayı rahim iyileşince transfer yapılacak çok heyecanlıyım herşey güzel gidiyor benim gibi olan var mı ?

Merhaba ben 30 yaşındayım 2 ay öncesine kadar adetletimde düzensizlik yoktu son 2 aydır adet başlangıcı esas alarak 11. 12. Günde Ovulasyon testi pozitif verdi ve akabinde 7 gün süren ilk 2 günü 1 ped dolduracak şekilde kanama oluyor doktora gittim ultrason da bişeu çıkmadı hormon testleri normal 1 kutu doğum kontrol hapı verdi bu durumu yaşanyan var mı acaba yumurta çatlamadığından mı bu kanamalar oluyor

Back
X