- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Kızlar aydin da kadın doğum hastanesin de tüp bebek bölümü açılmış . Bilgisi olan var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk hamile kalanda var hatta.sanırım selim pırpanlar uzman doktor
Benım yok cnm. Hastaneye gıt yonlendırırler.Evet haberlere çıkmış . Bende başvuru yapacağım ama nereye nasıl yapacağım bilmiyorum senin bilgin var mi
Benım yok cnm. Hastaneye gıt yonlendırırler.
Evet. Bnm kendı cabamla allaha şükür ikiz kızlarım var. 2.5 aylıklar. 5 tedavi sonrası kavustum ama bnm tedaviler aşılama ve yumurta takıbıydı. 5. Olmasaydı tüp bebege baslıcaktım ama allaha şükür nasip oldu. Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsınÖyle yapacagim artik. Sen aydin da mi oturuyorsun
Evet. Bnm kendı cabamla allaha şükür ikiz kızlarım var. 2.5 aylıklar. 5 tedavi sonrası kabustum ama bnm tedaviler aşılama ve yumurta takıbıydı. 5. Olmasaydı tüp bebege baslıcaktım ama allaha şükür nasip oldu. Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsın
Gittinmi canim selim beye.ben gidiyorum. Tupbebek yapılıyor ama 1 yumurtam toplandı malesef cuma gunu.bakalim bu ay yine yumurta geliştirip toplanacak ama yumurtaların ici boş kalitesiz.mutsuzum cok.gecen ayki tedavim sadece bir yumurta içindi.herkesin 10 15 oluyor. ALLAHIM azdan versin inşallah bana da sağlıklı sıhhatli 1 evlatAllahım evlatlarını sana bağışlasın . Benim de ilk tüp bebek denemesinden bir oğlum var 4 yaşında . Nisan ayında dondurulmuş embriyo transferim oldu sonuç negatif. Oğluma kardeş istiyoruz . Maddi olarak da zor oluyor gerçekten . Izmir de gittiğim merkezden memnunum ama hem uzak hem masraflı . Arayı açmadan tekrar denemek istiyorum.
Gittinmi canim selim beye.ben gidiyorum. Tupbebek yapılıyor ama 1 yumurtam toplandı malesef cuma gunu.bakalim bu ay yine yumurta geliştirip toplanacak ama yumurtaların ici boş kalitesiz.mutsuzum cok.gecen ayki tedavim sadece bir yumurta içindi.herkesin 10 15 oluyor. ALLAHIM azdan versin inşallah bana da sağlıklı sıhhatli 1 evlat![]()
3700 tupbebek ilaçlar belli olmazGidemedim halen . Ücret olarak ne çıkacak bilmediğim için şu aralar maddi olarak sıkıştık sen ne kadar odedin
3700 tupbebek ilaçlar belli olmaz
Aydın Kadın Doğum Hastanesinde Tüp Bebek Merkezinde Ankara'dan aldığım tavsiye üzerine Dr. Mustafa Pehlivan'a gittik. Kız kardeşim tüp bebek yaptırdı ve şu an hamile çok şükür. Dr Mustafa Pehlivan tüp bebek konusunda süper donanımlı bir doktor. Kız kardeşimin tedavi sürecinde Dr. Mustafa Pehlivan'ın başka bir hastası da yine tüp bebek sonucu hamile olduğunu söyledi ve Mustafa Pehlivan'ı önermişti. Biz de çok memnunuz Mustafa Bey'den. Düşünenlere öneriyoruz belki bu konuda vesile oluruz. Bebek isteyen herkesin isteği olsun inşallah.
Ilaclarla birlikte o fiyatti.yoksa fiyat 3000 civariÜcret yaşa göre değişiyormuş. 8000 TL'yi buldu. Çok şükür değdi sonuca. inşallah isteyen herkesin olur.
Ücret yaşa göre değişiyormuş. 8000 TL'yi buldu. Çok şükür değdi sonuca. inşallah isteyen herkesin olur.
Gittinmi canim selim beye.ben gidiyorum. Tupbebek yapılıyor ama 1 yumurtam toplandı malesef cuma gunu.bakalim bu ay yine yumurta geliştirip toplanacak ama yumurtaların ici boş kalitesiz.mutsuzum cok.gecen ayki tedavim sadece bir yumurta içindi.herkesin 10 15 oluyor. ALLAHIM azdan versin inşallah bana da sağlıklı sıhhatli 1 evlat
[/QUOTE
Benm de yumurtam az bugün aradılar 2 tanesini döllüceklermş beklicez inş döllenir