Aydın kadin doğum tüp bebek

Öyle yapacagim artik. Sen aydin da mi oturuyorsun
Evet. Bnm kendı cabamla allaha şükür ikiz kızlarım var. 2.5 aylıklar. 5 tedavi sonrası kavustum ama bnm tedaviler aşılama ve yumurta takıbıydı. 5. Olmasaydı tüp bebege baslıcaktım ama allaha şükür nasip oldu. Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsın

Evet. Bnm kendı cabamla allaha şükür ikiz kızlarım var. 2.5 aylıklar. 5 tedavi sonrası kabustum ama bnm tedaviler aşılama ve yumurta takıbıydı. 5. Olmasaydı tüp bebege baslıcaktım ama allaha şükür nasip oldu. Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsın

Allahım evlatlarını sana bağışlasın . Benim de ilk tüp bebek denemesinden bir oğlum var 4 yaşında . Nisan ayında dondurulmuş embriyo transferim oldu sonuç negatif. Oğluma kardeş istiyoruz . Maddi olarak da zor oluyor gerçekten . Izmir de gittiğim merkezden memnunum ama hem uzak hem masraflı . Arayı açmadan tekrar denemek istiyorum.

Allahım evlatlarını sana bağışlasın . Benim de ilk tüp bebek denemesinden bir oğlum var 4 yaşında . Nisan ayında dondurulmuş embriyo transferim oldu sonuç negatif. Oğluma kardeş istiyoruz . Maddi olarak da zor oluyor gerçekten . Izmir de gittiğim merkezden memnunum ama hem uzak hem masraflı . Arayı açmadan tekrar denemek istiyorum.
Gittinmi canim selim beye.ben gidiyorum. Tupbebek yapılıyor ama 1 yumurtam toplandı malesef cuma gunu.bakalim bu ay yine yumurta geliştirip toplanacak ama yumurtaların ici boş kalitesiz.mutsuzum cok.gecen ayki tedavim sadece bir yumurta içindi.herkesin 10 15 oluyor. ALLAHIM azdan versin inşallah bana da sağlıklı sıhhatli 1 evlat :(

Gittinmi canim selim beye.ben gidiyorum. Tupbebek yapılıyor ama 1 yumurtam toplandı malesef cuma gunu.bakalim bu ay yine yumurta geliştirip toplanacak ama yumurtaların ici boş kalitesiz.mutsuzum cok.gecen ayki tedavim sadece bir yumurta içindi.herkesin 10 15 oluyor. ALLAHIM azdan versin inşallah bana da sağlıklı sıhhatli 1 evlat :KK43:

Gidemedim halen . Ücret olarak ne çıkacak bilmediğim için şu aralar maddi olarak sıkıştık sen ne kadar odedin

Aydın Kadın Doğum Hastanesinde Tüp Bebek Merkezinde Ankara'dan aldığım tavsiye üzerine Dr. Mustafa Pehlivan'a gittik. Kız kardeşim tüp bebek yaptırdı ve şu an hamile çok şükür. Dr Mustafa Pehlivan tüp bebek konusunda süper donanımlı bir doktor. Kız kardeşimin tedavi sürecinde Dr. Mustafa Pehlivan'ın başka bir hastası da yine tüp bebek sonucu hamile olduğunu söyledi ve Mustafa Pehlivan'ı önermişti. Biz de çok memnunuz Mustafa Bey'den. Düşünenlere öneriyoruz belki bu konuda vesile oluruz. Bebek isteyen herkesin isteği olsun inşallah.

Aydın Kadın Doğum Hastanesinde Tüp Bebek Merkezinde Ankara'dan aldığım tavsiye üzerine Dr. Mustafa Pehlivan'a gittik. Kız kardeşim tüp bebek yaptırdı ve şu an hamile çok şükür. Dr Mustafa Pehlivan tüp bebek konusunda süper donanımlı bir doktor. Kız kardeşimin tedavi sürecinde Dr. Mustafa Pehlivan'ın başka bir hastası da yine tüp bebek sonucu hamile olduğunu söyledi ve Mustafa Pehlivan'ı önermişti. Biz de çok memnunuz Mustafa Bey'den. Düşünenlere öneriyoruz belki bu konuda vesile oluruz. Bebek isteyen herkesin isteği olsun inşallah.

Ücret olarak ne kadar ödediniz

Ben selim hocaya gidiyorum tedavisi çok iyi geldi aslnda yumurta toplama işlemim oldu şimdi döllenmeyi bekliyorum inş döllenir onu da beklemek ayrı sıkıntı aslnda nasip beklicez

Gittinmi canim selim beye.ben gidiyorum. Tupbebek yapılıyor ama 1 yumurtam toplandı malesef cuma gunu.bakalim bu ay yine yumurta geliştirip toplanacak ama yumurtaların ici boş kalitesiz.mutsuzum cok.gecen ayki tedavim sadece bir yumurta içindi.herkesin 10 15 oluyor. ALLAHIM azdan versin inşallah bana da sağlıklı sıhhatli 1 evlat :KK43:
[/QUOTE
Benm de yumurtam az bugün aradılar 2 tanesini döllüceklermş beklicez inş döllenir

Benim de 2 tane zor oldu yarın transferim olucak canm ama öyle çok çok yumurtlayanlara maşallah valla önemli olan kalitesi bana kalitesi hakknda bilgi vermediler direk gel transfern olucak dediler bakalm hayrlısı yarın gidicem

Back
X