- 28 Nisan 2015
- 23
- 5
- 86
- Konu Sahibi kahvegozlukiz
-
Kusadasında evim vardı, yazları gidiyorduk hatta kışlarıda çok güzel oluyor. Orayı tavsiye edebilirim. Kişisel nedenlerden dolayı evimi satmak zorunda kaldım.Herkese iyi akşamlar. Aydın, Muğla şehir merkezinde veya ilçelerinde yaşayanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Memur olarak bu iki şehirden birine taşınma durumum var. Kira, ulaşım, sosyal hayat vb. durumları değerlendirerek ilçe önerilerinize açığım
Öncelikle teşekkürler cevap için :) Aydın merkez haricinde Kuşadası, Didim, Nazilli ve Söke de seçenekler arasında. Nazilli ve Söke hakkında bilginiz var mıdır.muğla biraz daha pahalı yaşam acısından aydına göre. ben aydın merkezdeyim. tam memur şehri.
Teşekkürler benim içinde seçenekler arasında. Ama bir memur için yaşamak zorlar mı emin olamadımKusadasında evim vardı, yazları gidiyorduk hatta kışlarıda çok güzel oluyor. Orayı tavsiye edebilirim. Kişisel nedenlerden dolayı evimi satmak zorunda kaldım.
Hangi açıdan ? Ekonomik ? Sosyal ?Teşekkürler benim içinde seçenekler arasında. Ama bir memur için yaşamak zorlar mı emin olamadım
Aydın da didim, kuşadası, nazilli, söke en çok nereyi önerirsiniz. Söke için birkaç olumsuz şey duydum ama doğruluğu nedir bir bilginiz var mıAydın mis gibi. Canım memleketim.
Nazilli derim. Bir vilayet kadar gelismis modern bir şehir. Büyükşehir kadar elektrik su vs pahali değildir. Ama her yere de yakındır.orda dogdum büyüdüm.Aydın da didim, kuşadası, nazilli, söke en çok nereyi önerirsiniz. Söke için birkaç olumsuz şey duydum ama doğruluğu nedir bir bilginiz var mı
daha çok ekonomik. Aslında bodrumla çeşmeyle kıyasladığımda çok daha uygun kiralar amaHangi açıdan ? Ekonomik ? Sosyal ?
Sadece kiralar değil hersey daha uygun oralara göredaha çok ekonomik. Aslında bodrumla çeşmeyle kıyasladığımda çok daha uygun kiralar
nasıl tuhafBen muğlada yaşadım. Annemlerde muğlada şehir olarak cennet gibi bir yer ama insanları çok tuhaf.
bu içimi biraz rahatlattı teşekkürlerSadece kiralar değil hersey daha uygun oralara göre
teşekkürler yorumunuz için değerlendiricem mutlakaNazilli derim. Bir vilayet kadar gelismis modern bir şehir. Büyükşehir kadar elektrik su vs pahali değildir. Ama her yere de yakındır.orda dogdum büyüdüm.
Hayır. Genelleme yapamam ama çoğu para olarak görüyor dışardan gelenleri. Kiraları yüksek fiyat çekiyorlar malesef bu gibi saçma sapan olaylar.. Yaşayıp tecrübe edersiniz zaten.nasıl tuhafyeni gelene karşı kapalılar mı
anladım teşekkürler bilgilendirme içinHayır. Genelleme yapamam ama çoğu para olarak görüyor dışardan gelenleri. Kiraları yüksek fiyat çekiyorlar malesef bu gibi saçma sapan olaylar.. Yaşayıp tecrübe edersiniz zaten.
Öncelikle teşekkürler cevap için :) Aydın merkez haricinde Kuşadası, Didim, Nazilli ve Söke de seçenekler arasında. Nazilli ve Söke hakkında bilginiz var mıdır.
Merhaba siz Aydında yaşıyorsunuz sanırım şu günlerde orada hava nasıl denize girilebiliyor mudur acaba?muğla biraz daha pahalı yaşam acısından aydına göre. ben aydın merkezdeyim. tam memur şehri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?