• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydın'da tüp bebek

Aa açılmış mı adüde tüp bebek yapılıyor muymuş ben bilmiyordum aklımda olsun Perşembe ilkyaz hanımdan randevum var bakalım inşallah ilgilenir aşılama ya da bi tedavi önerir memnun kalmazsam adüye geçerim artık bunaldım çünkü işin peşine düşücem inşallah
Aynen canım ötedikce daha da zor oluyor başlamak... hayirli sonuçlarını paylaşırsın umarım..

Aynen canım ötedikce daha da zor oluyor başlamak... hayirli sonuçlarını paylaşırsın umarım..
İnşallah senden de bekliyorum umut olsun inşallah bana 🤲 Beni haberdar et mutlaka 🥰 Perşembe günü doktordan sonra ben de yazarım gelişmeleri 🌸

Adü de tüp Bebek yok maalesef. Ben gittim Özgür Deniz turan beye. 2 kere aşılama yaptırdım. Negatifle sonuçlanınca Aydın kadın hastalıkları hastanesi tüp Bebek merkezine yönlendirdiler beni. Bugün gittim. Raporunu çıkart gel başlayalım dedi doktor. Ben denk geliş Mustafa pehlivan a aldım sıra. Birde Alper bey varmış. Bilmiyorum hangisi daha tecrübeli ama hakkımızda hayırlısı olsun artık

Kadın dogum hastanesinde tup bebek için sıra mı gerekiyor, ya da direkt mi hastane yönlendiriyor acaba.
bir de tup bebek yapan doktorlar kimler

arkadaşlar ben de aydındayım. leylant hanıma gidiyorum. bir kaç yumurta takibi ile deneyeceğiz. tolga beyi çok duydum. alanında çok iyi bir doktormuş. denemelerimiz olumsuz olursa tüp bebek için tolga beye gideceğim.

Kadın dogum hastanesinde tup bebek için sıra mı gerekiyor, ya da direkt mi hastane yönlendiriyor acaba.
bir de tup bebek yapan doktorlar kimler
Kadın doğum hastanesine gidip tüp Bebek merkezinden randevu alıyorsun. Ben sabahtan gittim sıra aldim

arkadaşlar ben de aydındayım. leylant hanıma gidiyorum. bir kaç yumurta takibi ile deneyeceğiz. tolga beyi çok duydum. alanında çok iyi bir doktormuş. denemelerimiz olumsuz olursa tüp bebek için tolga beye gideceğim.
Ben Leylant hanıma gittim tamamen zaman kaybı. Eğer özele gidecekseniz Tolga bey Aydın'ın en iyisi

Ben Leylant hanıma gittim tamamen zaman kaybı. Eğer özele gidecekseniz Tolga bey Aydın'ın en iyisi

önceleri çok güzel yorumlar duyuyordum şimdi herkes kötüler oldu leylant hanımı siz neden tavsiye etmiyosunuz ne yaşadınız

ben de çok kararsızım herkes birini söylüyor hala doktor bulamadım

tolga bey iyiymiş direk tüp bebek uzmanından başlamak istemiyorum daha yeni evliyim ama bir an önce doktor bulsam iyi olacak

önceleri çok güzel yorumlar duyuyordum şimdi herkes kötüler oldu leylant hanımı siz neden tavsiye etmiyosunuz ne yaşadınız

ben de çok kararsızım herkes birini söylüyor hala doktor bulamadım

tolga bey iyiymiş direk tüp bebek uzmanından başlamak istemiyorum daha yeni evliyim ama bir an önce doktor bulsam iyi olacak
Ben geçen sene Leylant hanımda tedaviye başladım. Hepiniz bilirsiniz önce hormon testleri felan yapılır. Benim adetim de düzensizdir. Adet gelmesi için ilaç veriyor. Adetin ikinci günü tahlillerini yaptır gel diyor. Adet gelmesi bazen geç oluyor. 15 günü geçtiği zaman tekrar muayene ücreti istiyorlar. Ama siz bana bı tedavi uygulamadız neyin ucretini vereceğim dedim. Maalesef 15 günü geçince tekrar ücret ödemek zorundasınız dediler hep. Sadece ilk adımımı attım bana tahlil kağıdı verdi yolladı. Neyse biz devam ettik yinede. Hep deneme yanılma yöntemi kullanıyor. Bana vitamin folik asit ve doğum kontrol hapı verip uc ay takip yapalım dedi. Üç ay sonunda senin sorunun şu deyip bana bı tedavi uygulamadi. Hiç durmadık para yatırdık. Sadece parayla işi var. Biz orda sadece vakit ve paramızı kaybettik 7 8 ay sonra hiç bir yol katetmedik.

Ben geçen sene Leylant hanımda tedaviye başladım. Hepiniz bilirsiniz önce hormon testleri felan yapılır. Benim adetim de düzensizdir. Adet gelmesi için ilaç veriyor. Adetin ikinci günü tahlillerini yaptır gel diyor. Adet gelmesi bazen geç oluyor. 15 günü geçtiği zaman tekrar muayene ücreti istiyorlar. Ama siz bana bı tedavi uygulamadız neyin ucretini vereceğim dedim. Maalesef 15 günü geçince tekrar ücret ödemek zorundasınız dediler hep. Sadece ilk adımımı attım bana tahlil kağıdı verdi yolladı. Neyse biz devam ettik yinede. Hep deneme yanılma yöntemi kullanıyor. Bana vitamin folik asit ve doğum kontrol hapı verip uc ay takip yapalım dedi. Üç ay sonunda senin sorunun şu deyip bana bı tedavi uygulamadi. Hiç durmadık para yatırdık. Sadece parayla işi var. Biz orda sadece vakit ve paramızı kaybettik 7 8 ay sonra hiç bir yol katetmedik.

teşekkür ederim cevabınız için ayıp etmiş ne diyeyim

ben de hakkında paragöz ve hastalarına tepeden bakan biri diye duydum hep

ama işinde iyi diyede denesem mi acaba diyordum ki yorumunuzla o konuda da kaybetti

sonrasında kimle devam ettiniz tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı

Ben Leylant hanımdan sonra biraz ara vermek istedim daha sonra da babamı kaybettim psikolojik olarak baya kötü durumdaydim. Şimdilerde kendimi daha iyi hissediyorum. Çok araştırdım, etrafa da çok sordum Tolga bey hastalarıyla ilgilenmek ve para konusunda da yardımcı olduğunu söylediler ona gitmeyi düşünüyorum. Gidenler çok memnun. Benim bı arkadaşım da gitti cok iyi bir üslubu var çok anlayışlı demişti.

Ben Leylant hanımdan sonra biraz ara vermek istedim daha sonra da babamı kaybettim psikolojik olarak baya kötü durumdaydim. Şimdilerde kendimi daha iyi hissediyorum. Çok araştırdım, etrafa da çok sordum Tolga bey hastalarıyla ilgilenmek ve para konusunda da yardımcı olduğunu söylediler ona gitmeyi düşünüyorum. Gidenler çok memnun. Benim bı arkadaşım da gitti cok iyi bir üslubu var çok anlayışlı demişti.
Bende ona gideceğim bir dahaki ay. Leylant hanımi bu ay itibariyle bırakıyorum.

Kadin dogum hastanesinde Dr. Nilguñ avsar benzer nasıldır, hiç giden oldu mu

Leylant hanım testler isteyince gittin ona

Bu testleri aile hekimi de yapıyor buraya gelmene gerek yoktu dedi ilk golu bu

Dedim daha yolun başındayım sizle de devam edebiliriz zaten başlamışsın Bi yerden ordan devam et dedi

Bi trip Bi kapris gereksiz geldi yani

Hakkında çok cici yorumlar görünce seçmiştim onu

Özelde olunca hepsi çok cici zaten devlette defol git demedikleri kalıyor bi

Back
X