Aydınlatın beni :)

mrsperfection

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
132
61
33
Almanya
Selam.
Benim aklıma bişey takıldı.
Bu aralar cok duydum ve okudum ama anlayamıyorum.

Dediler ki; Sevgiline/Eşine ara da kötü davrancaksin yani mükemmel davranmayacaksin yoksa şımarır..
Ara da tersleyeceksin, ki degerini bilsin.
Mesela kadın kendini biraz geri çekmeli adam 10 arıyorsa kadın 1 aramali vs.
Bakiyorum harbiden de degerliler Sevgililerinin gözün de.

Ben bu işi anlamadim ya.
Yani insan oldugu gibi davranmasin mi?
Icinde ki sevginin tamamini göstermesin mi?
Aklim karisti :confused:

Selam.

Dediler ki; Sevgiline/Eşine ara da kötü davrancaksin yani mükemmel davranmayacaksin yoksa şımarır..

Ben bu işi anlamadim ya.

Bence biraz doğru gibi adama sensiz yaşayamam imajı vermeyeceksin kaybetmekten korkacak biraz. Sensizde mutlu olabilirim kendime yeterim diyebileceksin herşeyinle. Güçlü kadınları severim ben :)

Selam.

Ben bu işi anlamadim ya.

Her zaman son derece gereksiz bulduğum taktikler olmuştur bunlar.
Birine kötü davranarak hiç bir şekilde sevgisini saygısını kazanamazsın. Bir müddet üzerine düşer sonra sıkılır çeker gider.

8 senedir eşimle beraberim, hiç bir taktik uygulamadım. Asla terslemedim, ne istiyorsam hep tatlı dille anlattım. Canım aramak istediğinde aradım, o daha çok arasın gibi bir hesaba girmedim. Ama asla ben sana muhtacım, beni bırakırsan ölürüm de demedim. Her zaman iyi anlaştığımız, mutlu olduğumuz, birbirimize saygı duyduğumuz sürece bir arada kalabileceğimizin farkında oldu.

Yani işin özü şekerim bir insana kaybetme korkusunu kötü davranarak, tersleyerek veremezsin. Önemli olan senin kendine güvenin ve tek başına ayakta durabilme kabiliyetindir.

Selam.

Ben bu işi anlamadim ya.

Maşallah ilişki/evlilik değil alicengiz oyunu.
İlişkiler hesapla kitapla yürümez. Ya doğru insanı bulmuşsunuzdur ve mutlusunuzdur ya da en yanlışına denk gelmiş acı çekiyorsunuzdur.
İnsan gibi düşünüp insan gibi sevmek lazım karşıdakini.
Yoksa devamlı tetikte, hamleye karşı hamle tasarlayarak geçer gider zaman.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

R revanche @masmavideniz90 Vatanseverr Vatanseverr Mutluluki Mutluluki in vino veritas in vino veritas Umberlee Umberlee ckltaskna ckltaskna A Arya94

kusura bakmayin telden girdigim icin birden cevap veriyim dedim düsünceleriniz birbirine uyuyorken.

Cok haklisiniz. Benim düsüncem de bu yönde aslında. Ama bi anlik kafam karıştı diyelim.
Çünkü benim de bir ilişkim var ve iliskimizin baslarinda suan ki sevgim ve askim yoktu ve haliyle yine nasilsam öyle davraniyordum. Sanki ozamanlar o da benim üstüme simdikinden daha fazla titiryordu yani beni görmek icin firsat yaratirdi vs vs simdi biraz daha "tembel" o konuda.
simdi de ilgili beni cok seviyor sorun o degil ama iste o zamanlar daha da fazla gösteriyordu.
ya belki de normali budur biseyler oturunca böyle oluyor veya o zamanlar daha hersey yeniydi diye daha baska heycan tanima istegi vs oldugu icin öyleydi.
Yani normalse bunlar iyi. Ozaman benim beklentilerim yüksek.
Bazen gemileri yakiyorum, kendi kendime hüzünlenmeler neden ozaman ki gibi degil diye :KK64::confused: :KK75:

Tam o anima denk geldi demekki arkadasin söylediklerine acaba olabilir mi dedim.
Cünkü ben herzaman oldugum gibi davrandim ona karsi.

Bir ortak nokta var ki ona herkes katiliyor sanirim; vazgecilmez oldugunu sanmayacak.
Bu izlenimi verebildim mi veremedim mi bilmiyorum gerçekten.

Önceden cok daha rahattim mesela "ben ölsem baska biriyle evlenir misin?" Diye bi soru sordum o zamanlar.. sevgilimin gözleri doldu, bir iki damla süzüldü yanaklarindan. Simdi beni de kendine benzetti :-) Yani öyle bi soru soramam bu halimle.

Bazen beni gıcık ettiginde kendimi frenlemeye calismiyor degilim. Yani bu iyi bisey degil bence. Neden böyle bilmiyorum.

Son düzenleme:
bu ılıskı durumları sen 2 kere ara o 5 kere arasın matematıgıyle olmaz
esım bana 1 kere bıle kotu davranmadı her anlamda benden cok ıyı cok duzgun bı kere bıle sımarmadım nankorluk yapmadım ona karsı
ben daha cadıyımdır mesela ama olabıldıgınce ozen gosterırım torpulemeye calısırım kendımı oda hep kıymetımı bılır

ona bakarsan atasozumuz var ne ekersen onu bıcersın dıye
eger sen kıymet bılmeyenle karsılasırsan agzınla kus tutsan kuşun kanadını kırdı der
vıcdanlı ıcı sevgı dolu bırıyle bırlıkte olursan gozunu kırpsan onun esıntısınden bahar kokusunu alır
sana okadar dıyım
adamına gore davran kendını ezdırme ılıskıne sahıp cık gerısı kader kısmet

bu ılıskı durumları sen 2 kere ara o 5 kere arasın matematıgıyle olmaz
esım bana 1 kere bıle kotu davranmadı her anlamda benden cok ıyı cok duzgun bı kere bıle sımarmadım nankorluk yapmadım ona karsı
ben daha cadıyımdır mesela ama olabıldıgınce ozen gosterırım torpulemeye calısırım kendımı oda hep kıymetımı bılır

ona bakarsan atasozumuz var ne ekersen onu bıcersın dıye
eger sen kıymet bılmeyenle karsılasırsan agzınla kus tutsan kuşun kanadını kırdı der
vıcdanlı ıcı sevgı dolu bırıyle bırlıkte olursan gozunu kırpsan onun esıntısınden bahar kokusunu alır
sana okadar dıyım
adamına gore davran kendını ezdırme ılıskıne sahıp cık gerısı kader kısmet

Dogru yolda olduğumu ve oldugum gibi olmaktan saşmamami bir kez daha anladim. Tesekkür ederim.

Olduğu gibi davranmalı. Memnun etmek için de sinir etmek için de özel çaba harcanmamalı. Eşi peşinde koşturmak için böyle formüller olsaydı boşanan kimse olmazdı.

Back
X