Adam iyi ise el üstünde tutuluyorsunuz demek o. Benim sevgilimin hiç bir beklentisi yok. Tadsızlık çıkmasın yeter modunda. Bu durumda beklentisi olan ben olmuş oluyorum. Hep benim isteklerim yapılıyor. Ya iş adamda bitiyor açıkçası yine. Daha önce bir kaç kişiyle konuşmuşluğum vardı. Genelde uyumlu beyefendi insanlardı. Ama bu çocukla birbirimizi gördük. Bir hafta sonra ikimizde birbirimizle evleneceğiz dedik. Sevgilimin annesi çok becerikli bir kadın. aşkım benden o kadarını bekleme ben yapamam sonra hayal kırıklığına uğrama dedim. Ben eş alıyorum oturmasını kalkmasını bilen hanımefendi olsun yeter dedi. Yemek yapmayı sevmiyorum diye söylemek durumunda kaldım. İnsanın karnı ne ile olsa doyar seni mi kıracağım dedi. Ki yinede yemek yapılacak tabii ama bunu demesi dünyalara bedel. Demem o ki karşınızdaki adam değilse hiçbir taktik yemez. Ben biraz nazlı şımarık bir kızım. O daha olgun daha görmüş biri. Genelde alttan alan o olur. Bazen hatta çok kez ben seni haketmiyorum dediğim olmuştur. Şımarıklığıma rağmen rol de yapmıyorum taktik de. Ve nazıma şımarıklığıma rağmen el üstünde tutuluyorum. Olay erkekte bitiyor anlayacağınız.