AYGÜL DEMİROL HK?

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
818
290
103
34
merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim bu zamana kadar hap tedavisi ve aşılama yapıldı tutmadı nasip tüp bebeğe yöneldik vakit kaybı yapmamak adına ankara'da oturuyorum bir çok kliniği gezdik instagram üzerinden de baktım aygül hocayı buldum takip ediyorum yani gelen hastalrın hepsi çok memnun kalmış çok iyiymiş hastaya göre özel tedavi seçenekleri sunuyormuş yani ben kendisine kısmetse bir kaç aya kadar tedavi için gitcem ama yine de giden arkadaş var mı? varsa nasıl yaklaşımı? 4 yılda çok dandik doktorlara denk geldim çok iyi olanlara da geldim yani sonuçta o kadar para veriliyor insan özel davransın titiz olsun işini iyi yapsın ister ben burdan sizlere sormak istedim hakkında bilgisi olan var mı?

Y yagiz-cinar merhaba henüz başlamadık malum coronadan ötürü biraz daha ortalığın düzelmesini bekliyoruz muhtemel kasım aralık ocak üç aydan birinde insallah baslayacagiz bu sartlarda gidemem yani o kadar para verilcek içe siner olsun yani buyuk ihtimal bu hocada yaptircaz

Y yagiz-cinar merhaba henüz başlamadık malum coronadan ötürü biraz daha ortalığın düzelmesini bekliyoruz muhtemel kasım aralık ocak üç aydan birinde insallah baslayacagiz bu sartlarda gidemem yani o kadar para verilcek içe siner olsun yani buyuk ihtimal bu hocada yaptircaz
Evet haklısınız ama o aylarda tekrar bir ikinci dalga olabilir diyorlar.ben bu yüzden temmuz Ağustos gibi düşünüyorum

Y yagiz-cinar belli olmaz ya temmuz ağustosa bu aylarda bence çok erken yani biz birde araba satıp onun parasıyla yaptırcaz kurban sonrası onun için ben her halukarda ağustos sonrası yaptırcam hayırlısı olsun duruma gore bakıcaz geç olsun güç olmasın

Y yagiz-cinar belli olmaz ya temmuz ağustosa bu aylarda bence çok erken yani biz birde araba satıp onun parasıyla yaptırcaz kurban sonrası onun için ben her halukarda ağustos sonrası yaptırcam hayırlısı olsun duruma gore bakıcaz geç olsun güç olmasın
Aynen çok doğru .hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Back
X