Ayhan gültekine ameliyat olanlar; duyun sesimi :)

yasminbal

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
18
0
6
Kayseri
Kayseri de Ayhan Gültekine burun estetiği olan arkadaşlar, bende kendisine oldum ve bugün 4. günüm, bayağ araştırdım, çevremde Ayhan beye olup çok memnun olan arkadaşlarım vardı ve ameliyatım çok rahat ve güzel geçti şükürler olsun, İnşallah sonucu da güzel olur. Kısaca sizler ne zaman Ayhan beye ameliyat oldunuz ve memnun kaldınız mı merak ediyorum:) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

Son düzenleme:

canım bende ayhan beye ameliyat oldumm.burnumda kemik büyümesi vardı sağlık sorununun yannda estetik de olsun dedim..burnumun çok kavisli ve çok kalkık olmasını istemedm özellkle belirttm.doktorda düz ve kalkık olmayan bir burun yaptı.ama şuan sevemiyorumm..doktoruma revizyon istediğimi söylücem yakında kontrolüm var umarım revizyonda olumlu sonuç alırım

merhaba canım ayhan beye ameliyat olmuşsun acaba mümkünse resmini görebilirmiyim? Mail adresime yollayabilirmisin bu bana gerçekten çok yardmcı olur çünkü nasipse aynı doktoru düşünüyorum mail adresim: yilmazelif_58@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…