- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 20 yaşındayım eşim 32 yaşında. Oğlumda 1 yaşında. Artık o kadar sinirlerim bozuk ki ağlanıcak halime güküyorum. Görümcem 40 yaşında
ne ameliyatı olacak ona göre yorum yapacağım ?İyi akşamlar kızlar. Bugün doktoruma kontrole gittim ve çok moralim bozuldu. Haftamızdan önde olduğumuz için iki hafta öne çekildi doğumum. 3661 grammış şuan bebeğim. 35+1 günlük. Buna çok sevindim gelişiminin iyi olmasına. Fakat ramazanda görümcem gelecekmiş. Estetik ameliyatı olacakmış ve 1 ay bizde kalacakmış. Ben zaten 1 ay toparlanamam ayaklanırım ama dikişlerim kılıö değil ya hemen iyileşsin. Kv oğluma bakacaktı gündüzleri bir kaö saat bende küçük bebişle ilgilenecektim biraz. Fakst görümcem işi bozdu. Şaşırdım kaldım. İnip kv evinde yatmam. Evde ameliyatlı birş varken kv doğru düzgün ilgilenmez oğlumla onuda aşağı indirmem napıcağımı bilemedim.![]()
Şöyle anlatıyım. Ramazanda görümcem ameliyat olup bize kalmaya gelecekmiş. Annesi baksın diye. Aramızda 15 20 gün olucak. Ve ben ozaman toparlanmıl ayaklanmış olucam zaten. Gmrümcem çok kaprisli ve ne konuştuğunu bilmeyen bir insan. Kendine dobra der ama lafın gittiği yeri bilmez. Bu yüzden o geldiği zaman kv 360 derece dönüyor. Değişiyor hali tavrı. Kv demiş ki karın aşağıya insin bizde yatsın kırkı çıkana kadar onada burda bakıyım. Ablasınada demiş. Ben kalmam dedim. Oda ben aşağı yukarı inip çıkamam kızım sürekli bi yatak açarım kalırsın burda dedi. Bende olur dedim kendimi ikinci üçüncü günden aşağı atarım dedim. Sabahın köründe kalkıp televizyon açıyosun kızın (11 yaşındaki ablamın kızı o bizle kalıyor ablam gececi çalıştığı için) evin içinde bomba düşer gibi yürüyor sepet sesşyle hergün bağırarak konuşuyor ablam herşeye bir kulp takar öğlene kadar yatar bin nazla kalkar suratı hiç çekilmez. Ay içim daraldı kendş evimde yatamazmışım bana ordan bakamazmışSen inmesen çocuğu indirirsin evinde dinlenirsin
Ben tam anlamadım konuyu Kv size bakacaktı görümcen gelince bakmayacak mı
Altlı üstlü mü oturuyorsunuz
Kendi anneniz falan yok mu size bakabilecek
Ben konuyu ya anlamadım ya da ortada sorun haline getirecek bişey yok
Görümcen sizde kalırsa Kv gelmeyecek mi bakmaya
Sevmemek değil canım ağzı çekilmiyor inan Allaha çekilmiyor.hah şimdi oldu siz görümceyi sevmiyorsunuz :))
inmezsiniz aşağıya hem daha iyi olur yeni bebeğinizle düzen kurmanız daha kolay olur..
ben 2.ciyi doğurduğumda büyük 4 yaşındaydı .. bebek uyuduğunda sürekli ilgilenin olur biter..
hem eşinizde yanınızda olacakmış.. zaten inanın eşten başka kimseden fayda yok..
Karın gerdirme ameliyatı
oha
görümceye bak sen evli degilmi piremses.
ne ameliyatı olcak, inşallah agır bişey degildir de yük olmaz iyice.
hee zor kalkar. acılı oluyormuş..senden daha agır bir ameliyat gecirek. sen ondan daha kolay ve cabuk iyileşirsin.Karın gerdirme ameliyatı
Annemin 2 çocuk var biri 5 yaşında küçük gelemez o. Kimseye bırakıp onunlada bir yere gidilmez zaten. Ya bana kimse bakmasın ama mümkünse benim 40 ım çıkana kadarda kimse bana dokunmasın. Benim adımm gibi eminim evde bir hengame.çıkacağına. Ve.eşimle aramın bozulcağına ablası yüzünden. 15 günlüktüm ya kalmaya geldi ilk doğumumda. Kv sofrayı hazırlardı bi yandan ev işine koştururdu. Görümcem mutfaga geçmiş laf vuruyor yine mutfak toplanmamış. Kalır akşama kadar diye. Kayınvalidemdede var eltime 10 gün bakmıl yatakta ben 5 günlüktüm kalkıp gardırop düzenlediğimde ve sen napıyosun bile demedi. Eşim çok kızdı. Manyakmısın sen ne yapıyosun bu halde başlarım dolabınada çamaşırınada diye. Annesini azarladı kızdı. Kv 1 hafta surat yaptı. Bu yüzden istemiyorum iştesakin kabul etme insanin evi gibi varmi bi zahmet geliversin yanina anneni cagirsana
Sen çocuğu indir kvne o baksın yemeğe falan iner çıkarsın çok üst üste olmuyorsunuz aslındaŞöyle anlatıyım. Ramazanda görümcem ameliyat olup bize kalmaya gelecekmiş. Annesi baksın diye. Aramızda 15 20 gün olucak. Ve ben ozaman toparlanmıl ayaklanmış olucam zaten. Gmrümcem çok kaprisli ve ne konuştuğunu bilmeyen bir insan. Kendine dobra der ama lafın gittiği yeri bilmez. Bu yüzden o geldiği zaman kv 360 derece dönüyor. Değişiyor hali tavrı. Kv demiş ki karın aşağıya insin bizde yatsın kırkı çıkana kadar onada burda bakıyım. Ablasınada demiş. Ben kalmam dedim. Oda ben aşağı yukarı inip çıkamam kızım sürekli bi yatak açarım kalırsın burda dedi. Bende olur dedim kendimi ikinci üçüncü günden aşağı atarım dedim. Sabahın köründe kalkıp televizyon açıyosun kızın (11 yaşındaki ablamın kızı o bizle kalıyor ablam gececi çalıştığı için) evin içinde bomba düşer gibi yürüyor sepet sesşyle hergün bağırarak konuşuyor ablam herşeye bir kulp takar öğlene kadar yatar bin nazla kalkar suratı hiç çekilmez. Ay içim daraldı kendş evimde yatamazmışım bana ordan bakamazmış
Annemin 2 çocuk var biri 5 yaşında küçük gelemez o. Kimseye bırakıp onunlada bir yere gidilmez zaten. Ya bana kimse bakmasın ama mümkünse benim 40 ım çıkana kadarda kimse bana dokunmasın. Benim adımm gibi eminim evde bir hengame.çıkacağına. Ve.eşimle aramın bozulcağına ablası yüzünden. 15 günlüktüm ya kalmaya geldi ilk doğumumda. Kv sofrayı hazırlardı bi yandan ev işine koştururdu. Görümcem mutfaga geçmiş laf vuruyor yine mutfak toplanmamış. Kalır akşama kadar diye. Kayınvalidemdede var eltime 10 gün bakmıl yatakta ben 5 günlüktüm kalkıp gardırop düzenlediğimde ve sen napıyosun bile demedi. Eşim çok kızdı. Manyakmısın sen ne yapıyosun bu halde başlarım dolabınada çamaşırınada diye. Annesini azarladı kızdı. Kv 1 hafta surat yaptı. Bu yüzden istemiyorum işte
Gitmiycem zaten. Babanneme gidicem kalmaya. O geldiğinde. Öocuklarımıda alıp.iyi de düzenlemeyin işte
neden düzenlediniz
kv laf eder diye mi
o zaman şimdi sevinin kızı geldi bana gelip bana bulaşmayacak diye
gitmeyin kv nin evine o da kızının sarkan derileri ile ilgilensin oldu bitti
Yok canım o doğru tam bir ay ameliyatyan değil hepsi ramazanı bizde geçirecekmiş. Ev sahibi evden çıkarıyormuş bugün bide onu duydum onun evi kirada. Acaba dermiki ev bulana kadar sizde kalıyım? Sorunun büyüklüğü kalmak gitmek veya bakmak değil görümcemin gelmesş kapris kavga gürültü gelmesi. Ben onun kadar kendini beğenmiş bir insan görmedimDoğum ve ameliyat arasında bu kadar süre varken kv nin evinde yatman istenmesi çok saçma. Ortada büyük bir sorun göremedim ben.
20 günde bırak seni bebeğin bile düzeni oturur. Oğlun da sorun olmaz merak etme. Görümce yatsın annesinin evinde. kv ye ihtiyacın olmayacak senin.
Ayrıca görümce de 1 ay yatmayacaktır zaten abartmışlar biraz.
Bana bakmasın ben zaten istemiyorum ki. Eşim yeter bana herkezden güzel bakar zaten. Mesele bakmak değil. Benim40 bile çıkmamış oluyor. Düşüncesiz görümce eve kendine baktırmaya geliyor. İstemiyorum ya ben rahat etmek istiyorum. Kaps gürültü istemiyorum
Hayırrr tabiki. İsterse altına üstüne yatsınlar banane onun gelmesi demek sıkıntılarımın yeniden gelmesi demek. Evde birgünde kalsa gerçekten ağzımın tadı bozuluyor.Dert ettiğin kadar birşey yok ortada. Kayınvaliden bir kap yemek pişirip gonderse, gündüz de oğlunu evine alıp ilgilense sen bebişinle ilgilenip uyursun dinlenirsin.
Senin derdin ilgi alakanın görümcenle aranda bölünmesi sanırım