Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben gelmesini gitmesini istemiyorum kiii ya bana yemek falan yapmasın istemem. Mesele bana bakılması değil. Gelmesin ya ben rahat bir kırk yaşamak istiyorum. Bundada eşimin ailesi yüzünden sütüm kesilsin istemiyorumKv niz size bakmak zorunda değil. Kendinize bakacak durumunuz yoksa 2. Ye hamile kalmasaydınız. Kadın 2 eve birden yetişemem demiş ne var bunda. Yemek yapar gider yer gelirsin evine.
Senin o kadın diye acıdığın kişi seni avcuna alır elinde oynatır canımYa ben gelmesini gitmesini istemiyorum kiii ya bana yemek falan yapmasın istemem. Mesele bana bakılması değil. Gelmesin ya ben rahat bir kırk yaşamak istiyorum. Bundada eşimin ailesi yüzünden sütüm kesilsin istemiyorum
Konuyla ilgili degil ama yazmak istedim bu usg alrtleri cok yaniltiyor her doktor dogru ölcemiyor. Bende 2600g dediler korkutdular beni cocuk dogru düzgün gelisemiyor diye iki hafta sonra dogum oldu oglum 3900 dogduCanim oncelikle 35 hf ken benim bebegimde ayni kilodaydi iri bebek diyorlardi. 38 hf dogum yaptim ve 3600 dogdu. Usg herzaman yaniltiyor.
Sizin izninizi almadanmi gelip kalacakmis.
Kadıncağız :) bak canım. 15 günlükken sütüm azaldı benim sinirden stresten görümcem geldi kalmaya ev bulana kadar 1 hafta. Gelip gidip laf vuruyordu. Yok lu şöyle olur yok şu yapılmamış yok şu şöyle. Ben gece eşimle fklı bir konu için tartıştım. Suratım asıktı. Bu kadın istiyoki bana maymun olsun herkez. Ve suratım asık diye evden gitti. Eşimi arayıp neler söylediyse oda beni aradı. Seninyüzünden kimsem gelemiycekmi ablm senin yüzünden gitti. Ben naptım dedim. O burda diye surat asıyorsunda bilmem nede. Akşam evde bi kavga kıyanet koptu. Kv desen suratı yeri süpürüyor benle konuşmuyor bile. Eşim ne anlttıysm bana inanmadı. Ablasına ve annesine inandı. Bağırdı çağordı. Ve benim sütümkesildi bi anda. 3 aylıkken yşne geldş bu evde kv temşzlik yapıyordu brn çok hastaydım. Halı yıkandı yardım ettim ertesi gün grip oldum yataktan kalkamadım. Kv nispet yapsr gibi temizliğe kalkıştı. Görümcem geldi ve dediki içerde yatıyor hiçmi utanmıyor. Hastaymış kızım dedi. Ölüyorum ya gözleriyle gördü ve böyle dedi. Gece yarısına kadar iş yaptı ben çocuğu emzirmeye zor kalkıyordum. Eşim geldi annesi temizlik yapıyor herkezde bir surat. Ben yatıyorum bişey yapmıyorum anası çalışıyor diye suçlu oldum ve 3 aylıkken çocuğum tamamen sütten kesşldi. Emziremedim. Emmedi istemedi sürüm kesildi sıkıntıdan. Bu kadının gelmesini bu yüzden istemiyorum o her geldiğinde evim karışıyorya okudum okudum anlayamadım. kayınvalideniz altta oturuyor siz üstte galiba.görümce annesinin evine gelmeyecek mi sizin evinizde mi kalacak? eğer annesinin evinde kalacaksa bu sizi niye rahatsız etti anlamadım. siz kendi evinizde yatarsınız zaten doğum olmuş olacak aşağıya niye inesiniz ki eşiniz de size yardımcı olur.diğer çocuğunuz arada aşağı iner arada babası bakar. bu kadar neden sinirlendiniz, görümceniz sizin evin içinde mi kalacak? bir de kayınvalideniz size bakmak zorunda değil ama yine de bakarım demiş kadıncağız.
Ona hiç bişi olmaz eminolunkii bu kadar acımayın. Onun yaptığı suratlar tripler çocukluklar yüzünden ben boşanma eşiğinden döndüm. Yaptığını yapmadım yapmadığımı yaptı gösterdi diye huzurum yavam bozuldu. Hetgünüm kavgaydı. Çok şükür evleri ayırdık eşimde biraz gözünü açtıda yoluna girdi herşeyYazdıklarınızı okuyorum ama haklı hiçbir gerekçeniz yok
Kadın evinizde kalmayacak siz bakmayacaksınız ama gelmesin neden işte istemiyorum
Hayat öyle olmuyor kvnin kızı o kocanın da kardeşi
Annen baksın o da olmuyor
Mecburen ortayolu bulacaksın
Kendini gerecek sütünü kestirecek sıkıntı yok olan kvne olmuş bence oda konu açsa yeridir
Var canım kardeşlerim küçük. Biri 5 yaşında biri 14 yaşında. Kim kime bakarsa baksın umrumda değilKv kendi kızına baksın . Sen oglunda al idare edersin . Bişey olmaz ya . Anneniz , kardeşiniz yok mu ?
Benim ondan bi beklentim yok olamazda.baktım canım... geliyorsa annesinin evine geliyor senin isteyip istememen önemli değil. Madem bu kadar şikayetçisin hayatına müdahale ettirme kimseyi. aynı apartmanda oturursan ve kayınvalidenden de beklentilerin de olursa her şeye katlanmak zorunda kalırsın.
Yaşamayan anlamaz sadeve bu kadarbaktım canım... geliyorsa annesinin evine geliyor senin isteyip istememen önemli değil. Madem bu kadar şikayetçisin hayatına müdahale ettirme kimseyi. aynı apartmanda oturursan ve kayınvalidenden de beklentilerin de olursa her şeye katlanmak zorunda kalırsın.
Valla karnını gerdirttinsinde . Kendi yaşadığı şehirde niye yaptırmıyor kiVar canım kardeşlerim küçük. Biri 5 yaşında biri 14 yaşında. Kim kime bakarsa baksın umrumda değil
Sadece düşüncesiz insanlardan bıktım. Gelmişsin 40 yaşına akıl büyüyceğine karın gerdiriyorsun. Ha banane ama eminolunki çekilmez
estetik ameliyat için yaz aylarını önermez dr lar genelde,yazdan önce olması gerektiği içindir.güneş ışıkları gölgede bile olsa dikişler için iyi değil.ayrıca ne görümcenizin estetiği ne siizn sezeryan olmanız başınızda 24 saat size bakacak birinin olmasını gerektirecek bir durum değil.bu kadar telaşlanmanıza sinirlenmenize gerek yok.Ya bide kalmasın ya. Sonra olsun ameliyatını. İlla benim doğum zamanımda mı olması gerekiyor. Doğumumdan sonra olursa hastanelermi iflas ediyor yada.doktorlarmı tek tek ölüyor isyanmı var acelesini anlayamıyorum.