ayıp bir şey yaptım çok utanıyorum

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
bugün iş yerinde sabah diğer iş arkadaşları ile otururken gevreğimi çayımı içerken boğazıma bir şey takıldı tıkandım öksürmeye başladım ayağa kalktım lavaboya doğru giderken zorlanmadan uffff çok utanıyorum pırrt oldu sesle karıştı gibi ama yaşça olgun bir bayan anladı gibi manaları baktı yerin dibine geçtim .. diğerleri anlamamıştır umarım .. ne olacak yarın çok utandım .. her gün süs bebeğimi giyinen bir bayandan çıkan bu ses beni mahvetti .. yarın ne yapıcam ben ((((

Abimin bir lafı çok hoşuma gider
"herkesin karnında .ok var" yani o ses çıksada çıkmasa da kimse senden üstün değil.
dert etme

ay kusura bakma yarıldım burda yaa
Allah da seni güldürsün e mi :)
Bir şey olmaz insanlık hali

Tatlım herkesin başına gelecek doğal bir olay..
Sıkma canını bilerek yapmadın ya :)
Baktın imalı bir şekilde konuşmalar oluyor düzgün bir dille isteyerek olmadığını söyleyebilirsin.
Senin elinde olan birşey değil sonuçta :)

benım bır arkadaşımda boğazına takılan yıyecek yuzunden öksürürken pantolonunu yırtmıştı o geldi aklıam inan onun durumu daha komıktı işyerının ortasında bu teselli eder belki birazcık

ahhahhaha keti git ya akşam akşam öldürdün yine beni ahhahahahha

Olabilir böyle şeyler.
Tek derdiniz bu olsun.

insanlık hali yani bilerek yapmamışsın bununla ilgili kimse laf söylememeli bence sanki kendileri yapmıyor.kaldı ki isteyerek olan bir şey değil.hiç takılma normal halin neyse öyle davran.sıkılcak utanılacak bir şey yok.bence bu gibi durumlar komik değil.

Aman kelebek...Sanki o yaşlı hatun içinde biriktiriyor. Hepimiz salıyoruz. İnsanlık hali, hepimizin başına gelebilir. Öyle değil mi ama?

evet canım bilmiyorum ya işte ayıp geldi bütün gün kaçtım kadından .. insanlık hali neticede ..

Öyle düşünme. İş güç derken unutur gider zamanla...Hem koskoca kadının bunun dedikodusunu da yapacağını sanmam. İçin rahat olsun.

Sen orda bogazina birsey takilmis bogulmamak icin cebellesiyorsun,
kimsenin senin pirtina takildigini dusunmuyorum,
bence sen kendin fark edip utandigin icin sana oyle geliyor,
yarina kadar unutulur gider butun gun senin pirtini dusunecek degiller ya

birde bir laf var "pirta gulenin pirt kadar akli yok" diye pirt degilde ben naziklestirdim

Evliliğimin ilk zamanlarıydı
Yere eğilip çorabımı giymeye çalışırken o sesin çıkması bir oldu
Ama var ya nasıl utandım
Eşime baktım yüzüni gülümseme almış
Yerin dibine geçmiştim
İnsanlık hali olur böyle şeyler

tweetyim benim ya çok alemsin Allah iyiliğini versin

birgün sevgilimle gezintiye çıkmıştık. deniz bisikletine bindik. ben eğildim biraz deniz suyuna elimi sokmak için ve o an bir ses bendenn

ayyy ne utanmıştımmm, sevgilim anladı galiba ama ben utançtan konuyu değiştirmeye çalışmakdan rezil olmuştumm hala da unutamam o günü

canım insanlık hali, isteyerek yapmamaışsın ya.....ay sana değil de yorumlara gülmekten karnıma ağrılar girdi..gördüğün gibi sen tek değilsin bu konuda.. :)) bu bişi değil de hani 2 sene evvel eşim anlatmıştı..yazık zavallı dışarıda çalışmaktan üşütmüş olsa gerek kışın soğuğunda (
" otobüsten indik bayağı kalabalık bi grup şeklinde otobanda karşıya geçiyoruz nasıl olduysa kaçırdım sesli şekilde "kim yaptı ya" dedim seslice herkes birbirine bakıştı kimin yaptığını anlamaya çalıştı tabi ben rahatladım "dedi ama gülmekten yerlerdeyim o derece....o kadar güldüm ki şimdi de bebeğim uyanırsa sorarım yorum yapanlara:)))

takılma kimsenin aklında bile kalmaz...kazayla olmuş..
isteyerek yapan göbeğini kaşıyıp geğiren hayvanlar var ya onlar ayrı tabi!!!!

ahahahah ben bu sözü ilk kez duydum

boş verin içinizde kalıp dert olacağına çıksın mert olun....,

toto deediğin ötecek , ötmeyen totoya toto mu denir beeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…