- Konu Sahibi kelebekim35
-
benım bır arkadaşımda boğazına takılan yıyecek yuzunden öksürürken pantolonunu yırtmıştıo geldi aklıam inan onun durumu daha komıktı işyerının ortasında bu teselli eder belki birazcık
benım bır arkadaşımda boğazına takılan yıyecek yuzunden öksürürken pantolonunu yırtmıştıo geldi aklıam inan onun durumu daha komıktı işyerının ortasında bu teselli eder belki birazcık
bugün iş yerinde sabah diğer iş arkadaşları ile otururken gevreğimi çayımı içerken boğazıma bir şey takıldı tıkandım öksürmeye başladım ayağa kalktım lavaboya doğru giderken zorlanmadan uffff çok utanıyorum pırrt oldu sesle karıştı gibi ama yaşça olgun bir bayan anladı gibi manaları baktı yerin dibine geçtim .. diğerleri anlamamıştır umarım .. ne olacak yarın çok utandım .. her gün süs bebeğimi giyinen bir bayandan çıkan bu ses beni mahvetti .. yarın ne yapıcam ben((((
Aman kelebek...Sanki o yaşlı hatun içinde biriktiriyor. Hepimiz salıyoruz. İnsanlık hali, hepimizin başına gelebilir. Öyle değil mi ama?
evet canım bilmiyorum ya işte ayıp geldi bütün gün kaçtım kadından .. insanlık hali neticede ..
Sen orda bogazina birsey takilmis bogulmamak icin cebellesiyorsun,
kimsenin senin pirtina takildigini dusunmuyorum,
bence sen kendin fark edip utandigin icin sana oyle geliyor,
yarina kadar unutulur gider butun gun senin pirtini dusunecek degiller ya
birde bir laf var "pirta gulenin pirt kadar akli yok" diye pirt degilde ben naziklestirdim
Sen orda bogazina birsey takilmis bogulmamak icin cebellesiyorsun,
kimsenin senin pirtina takildigini dusunmuyorum,
bence sen kendin fark edip utandigin icin sana oyle geliyor,
yarina kadar unutulur gider butun gun senin pirtini dusunecek degiller ya
birde bir laf var "pirta gulenin pirt kadar akli yok" diye pirt degilde ben naziklestirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?