ayıp bir şey yaptım çok utanıyorum

Ne güzel ya bir pırt meselesi hepimizin neşesini yerine getiriyor :)))

Olur arkadaşım boşver kötü şey iyi insanın içinde kalmazmış :115:

canım seni çok iyi anlıyorum bende çok kafaya takarım böyle şeyleri
hatta iş yerinde karnıma gaz girdiğinde kaçırmamak için yerimden kalkarken
ecel terleri dökerim

kızlar böyle konuları okudukça aklıma bir öğrencim geliyor;

dersteyiz bizim dersler birebir öğrencim de 7 yaşında.
o da pırtladı.
duymamazlıktan geldim.
çok şaşırdı ben derse devam edince gözlerini pörtletmiş dedi ki;

''pırtladım duymadın mı?''
dedi ve bir kahkaha attı ki ben de gülümsedim.

dedim ki kendi kendime çocuk olmak varmış.
biz çok anlam yüklüyoruz ya da çok ayıp bir şey gibi lanse ediyoruz.

hem amannnnnn kim pırtlamıyor ki?

herkes gülene de sormak lazım;
''arkada gördüğüm o büyükçe şeyden hiç mi ses çıkmıyor?''

boşver ya sanki yapmamışsın gibi devam et.
millet en önde camii de yapıyor, abdest almak için o kadar insanı geçip gidiyor, sonra gelip yine yerine oturuyor.
kimse de tınlamıyor.

bence de soru edecek bir şey yok. ama aklıma şu takıldı: orda o kadın değil de yakın bi arkadaşın olsa demek ki o kadar kafana takmayacaksın. o kadından çekinmen, seni çok süzmesi ve mükemmeliyetçi olması olabilir

hepimiz insanız o tv de gördüğümüz süs bebekleri yakışıklı erkekler herkesler yapıyor bunu zaten öksürdüğünden kimse duymamıştı bence dert etme boşuna

konuya babamın lafıyla nokta koyuyorum 'temiz insanda pislik kalmaz'

Son düzenleme:
Erkeğin duymasından iyidir boşver :))
Teyzeymiş zatii, anlatsada inanmazlar :)

insanlık hali bencede olabilr hiç bişey olmamış gibi davranın sıkılıp utandığınızı belli ederseniz daha çok stres olursunuz. Kadınız diye pırttamı yapmıcaz canım :)

Rahmetli anneanneciğim o. gülenin,o.kadar aklı yok,derdi. :)) Çocukken pırt oldu mu çok gülerdik,ona istinaden söylerdi.İstem dışı olanı anlarım da bazı edepsizler rahatlığından bırakıveriyor...Onlara gülmeli bence.

canım ya dert ettiğin şeye bak sonuçta bunu sadece sen yapmıosun iş yerinin ortasınada s.çmamışsın ya istemeyrek olmuş
sadece sen yapıosunda bizden buharlaşarakmı çıkıyo:)

hem dua etki bunu yapabiliosun ya yapamasaydın içinde kalsaydı nolurdu biliomusun? hiç gaz sancısı çektinmi?
o ağrı nası bişe biliomusun? :)
lavman yapılmak zorunda kalınırdı korkunç bişey hayatımda ne yapmak nede yaptırmak istemicem bişe Allah kourusun......

canım sana anneannemin söylediği bir sözü söyleyeyim de gül azıcık g.. vakti geldi mi öt
napcaksın be canım insanlık hiç takma

sen insansın robot değil en fazla 2 saat içinde unutmuşlardır merak etme insanların kafası nelerle meşgul,osurmak çok doğal bir eylem ..

Pantolunu mu yırtmış :44:
Oda iyi şaşırmış kendini

Bi süre sonra unutulur merak etme

Ayrıca birisini kınarsan ayıplarsan da başına gelir kesin yani
O manalı bakan teyze de yaşayacak ortalıkta bunun gibi bi anı nasılsa

Yanlışlıkla olmuş ne kadar takıyosun boşveeer
Bi de lafı orasından konuşanlar var onları kim kendine getirsin demek geldi içimden

Son düzenleme:
pırt dıyınce hemen yuzumde bır gulumseme oldu cunku benım pırtlatma olayım benı astı helede gece uyurken
bende esımden cok utanıyorum ıstemsız pırtladıgımda terler basıyo felan ısın en komık tarafıda gece uyku esnasında kendı pırtımdan tırsıp sıcradığımı bılırımaynı ayda karnımdakı mervemle sıcramıstık bı kere korkma annecım korkma bıtanem dıye karnıma dokunurken, bırden gulme krızıne gırmıstım kendı kendıme

Son düzenleme:
her insanın başına gelebilcek bir şey üzme canım kendini utanılcak bişey yok :)

Çok önemli bişey değil, sanki herkez hergün yapmıyormu..ama çok kafana takıyorsan İNKAR et.. :) kim ispatlayabilirki.. :)

yada pırt sesine benzeyen birses çıkaran ayakkabı yada terlik giyip git işe..sonrada yürüken o sesi çıkar..ve deki bu ayakkabılarında bu huyunu hiç sevmiyorum.. :) (ne yazdım be..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…