ayıp bir soru, önerilerinize ihtiyacım var :(

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
kızlar 7 haziranda evleniyorum ve ilk geceden çok korkuyorum. korkumu yenmek için ayna yardımıyla oramı inceliyorum. ama vajina deliğimi göremiyorum. dış dudakları açıyorum, ama iç dudaklar birbirine yapışık açılmıyor, açılsa bile hemen kapanıyor. ne yapmam lazım? acaba bir sorun mu var diye endişelenmeye başladım. yardım edin.

:) iç dudakların şekli zaten öyle endişelenmene gerek yok

:1: İç dudaklar yapışık gibi olur zaten.
İlk gece ön sevişmeyi uzun tutun, hiçbişey düşünmeyin sadece o anın tadına varın.
Vajinan yeterince ıslanırsa içerdeki kaslar kendini bırakıcak zaten, böylelikle girişe izin vericeksin :17: Yeterince ıslanması da ön sevişmeye bağlı şeker.
Şimdiden mutluluklar dilerim, inşallah çok güzel bi ilk gecen olur :16:

kızlar 7 haziranda evleniyorum ve ilk geceden çok korkuyorum. korkumu yenmek için ayna yardımıyla oramı inceliyorum. ama vajina deliğimi göremiyorum. dış dudakları açıyorum, ama iç dudaklar birbirine yapışık açılmıyor, açılsa bile hemen kapanıyor. ne yapmam lazım? acaba bir sorun mu var diye endişelenmeye başladım. yardım edin.

yeni evlenecek herkese femore yi tavsiye ediyorum :1: madem çok korkuyorsun önce bi deneyin baktın olmuyo femore al kullan eczaneden.
arkadaşın dediği doğru ön sevişme uzun olcak:26:

bence hiç korkma rahat ol ön sevişme uzun olsun acı duymazsın sinek ısırıgı bile kadar degil benide çok korkutmuşlardı bende beş aylık evliyim bi kaç damla kanama oldu azcık acıda çekmedim:17:

çok teşekkür ederim kızlar, beni çok rahatlattınız. acaba vajina darlığı falan mı var diye düşünüyordum. çünkü internette bir resim gördüm hem iç dudakları hem iç dudakları kıvırmışlar benimki kesinlikle öyle olmuyor yani :26: ama şimdi daha rahatım, inşallah iyi geçer :)

Back
X