Evet.ilk kez o gece mi gorustunuz???
Yani yakisikliydi evetAman kendi çok mu yakışıklıydı sanki hödüğün
Ben daha önce tip olarak begenmedigim insanlarla da gorustum. ama yine de tanımaya çalıştım belki bi özelliğine isinirim diye.. Olmadı. Tabi herkes aynı olacak değil. Demek çocuğun kriteri sadece dış gorunusmus ..Siz olsaydiniz beğenmediğiniz biriyle saatlerce oturup sahte samimiyet mi gösterirdiniz? Demek uyum olmamış,adam numara almamış. Araci olana bişey demek zorunda değil,tavrı belli etmiş zaten isteğini...
bunu kişisel olarak almayın.Yani yakisikliydi evet
ama dediginiz gibi hoduk işte..
Tabi benim için kriter degil yakışıklı diye hemen kabul edecek değildim. ama ben sanmistim ki biraz konusuruz fikren uyusup uyusmadigimiza bakarız.. Sonra isteyen istediği yere gider. Böylesi de tuhaf oldu çok bozuldum kendimi dünyanın en çirkin insanı gibi hissettim
Doğru aslında. En iyisi sessiz sedasız uzaklaşmak galiba değil mi ..Tatlım adı üstünde görücü usulü. Taraflardan biri elektrik alamadıysa yapacak bişey yok. Bunun dıs görünüşle falan alakası oldugunu düşünmüyorum. zoruna gidecek bisey yok, takma kafana! Eger numaranı falan alsaydıda bu sefer Ümit vermiş gibi olurdu bence
Ama siz hiç konuşmamışsınz,ondan adim beklemissiniz. Kendiniz soyluyosunuz bunu. belki de tip değil de sizi çok soğuk buldu?Ben daha önce tip olarak begenmedigim insanlarla da gorustum. ama yine de tanımaya çalıştım belki bi özelliğine isinirim diye.. Olmadı. Tabi herkes aynı olacak değil. Demek çocuğun kriteri sadece dış gorunusmus ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?