ayıp etmemiş mi biraz?!

Bosver canım senin huyunu suyunu tanımadan seni istemeyni sen niye isteyeceksn yada kafana takıcaksın ki kendini uzmene degmezz

Tamam begenmemis olabilir ama insan nezaket icabi insanca davranmali, nezaket gosterme mecburiyetinde oldugumuzu dusunuyorum.

Begenmese bile tas kesilip sohbet etmemektir nedir kardesim, 5-10 dk havadan sudan konusursun, sonra biz zaten kisaca ugramistik Allahaismarladik der guzelce gidersin.

Acikcasi benimle tanismak icin vakit ayirmis birine ben bu sekilde hanzoca asla davranmam. Elektrik alamasam, hiiiiiiiic begenmesem bile asla bu sekilde davranmam, ille de begenicem sevicem diye bir sey yok ama kalp kirmam. Kalp kirmamak, incitmemek cok onemli. Begenmedigin birine hayvanca davranmanin mantigi nedir bilemedim.

Haydi bunlari da gectim, misafir edildigin evde adam gibi edeplice davranmayi bile bilmiyor adam, kacmak gibi gitmek nedir? Insanlar seni evine cagiriyorsa adam yerine koyup, sen de beyefendi gibi davranmak zorundasin kardesim. Adam gibi cayini ic, hal hatir sor, sonra s..tir git. Once misafirlik adabini ogren kardesim, sonra damat olursun.

Hanzonun teki bence, gecin gitsin konu sahibesi.

Son düzenleme:
Çirkinlikle falan alakası yok elektrik meselesi. Sohbet de akmamış zaten belli olmuş devamının gelmeyeceği

Uzatmak istememis ama tavri kirici olmus yani sanki siz o 1 saat oturdu diye umitlenmeyecektiniz ki bosverin vallahi sevinin boyle biriyle evlenmeyeceginiz icin :)

Bana da gelenler oldu ama en çok konuşan ben oldum hep istemediğim halde :) yani ayıp etmiş insanca konuşup insanca gidebilirdi. Bu işler böyle olur, konuşulur sonra ararlar ne oldu bizim iş derler ya da hiç aramazlar. Seninle ilgili bir durum değil o kişiliğini göstermiş. üzme kendini.

belkı ısı daha fazla uzatmak ıstememıstır
belkı aılesının zoruyla gelmıstır
belkıde tavrından onun dogru ınsan olmadıgını anlamanız ıcın yapmıstır
sonuc olarak olumlu donus yapsaydı bu tavrıyla beraber degerlendırılebılırdı
suan ıcın hayırlısı olsun kader kısmet demekten baska yol yok

Bu görücü olayi cok tuhaf bir sey gercekten.Iki kere araci olmustuk esimle.gelen israrla.Ikiside olmadi.Aracilar icinde cok zor bir durum.Ben sahsen Kabul etmedim böyle bir seyi ve esimle kendim tanistim.
Gerci sizi de anliyorum insanin karsisina cikmayinca da cikmayabiliyor.Bence hic kafana takma.Kismet olunca bir sey her halükarda oluyor.Benim arkadasim görücü usulüyle ilk görüstügünde begenemedi bir insanla evlendi.Kismet bu isler hayirlisini iste canim..
üstelik bunun güzellik cirkinliklede ilgisi yok.Nice cirkinler görücü usulüyle evlendi.Eminim sen cok güzel bir bayansindir.

ya madem bunlar ne diye kalkıp eve gelmişlerki insanlarda bi garipmiş ya acaba yanlışmı geldiler kız sonrdan farkettilerde böyle kıvırdılar oda olabilir bilmiyoeuz aenaryo yazıyoruz...

yada aile eve geldi siz özensizmiydinizki? hazırlandınızmı hürmet göremediler diye sinirlenmişte olabilirler...

eve kadar gelmişler bu iş senin güzellğin çirkinliğin değil... onlar başka bişeye sinirlenmişler...

Vallahi cok guzel yazmissiniz, dediginiz her seye katiliyorum.

Şöyle şeyleri çirkinlikle bağdaştırmayın yahu hiçbir ilgisi yok inanın.. Kendinizi eziklemeyin elektrik alamamıştır altında başka şey aramaya gerek yok.

Olsun canim yaa.. buna uzunulur mu ? Herkes herkesi begenmek zorunda degil ki ve bu senin cirkin yada itici olman demek degil ki canim ya :) elektrik almamis demek ki.. normal dir... hatta belki de oda seni hatirlamistir ama soylememistir :) bu da bir faktor..uzme kendini bosver deger mi hic

pat diye ilk defa evde görüşmek de nasıl oluyor . keşke böyle bir şeye izin vermeseydiniz de bi şekilde resimlerinizi birbirinize gösterselerdi falan .. aynı olayı 5 sene evvel abimde de yaptılar bizimkilerde böyle akşam gidip odada görüştürülmüşlerdi , abim ısınmadığını heycanlanmadığını söylemişti de sinir olmuştum bizimkilere.

Kizzzzz bosverrrr demek ki senin icin hayirlisi degillllmisssss baciiimmmm kafanaaaa taktiginaaaaa deymezzzzzz.....ayippp etmissss tabiki ne olursa olsun karsindaki bi genc kizzzz olumsuzda olsa sonradan haber gondermesi lazim sanki kiz niye olmadi diye kafasina silah dayiyacak...canim sen Rabbinden hayirli bi es icin dua et..insaAllah Allah korkusu olan vicdan sahibi bi salih es bulur evlenip celle cocuga karisip mutlu mutlu yasarsinnn

ya madem bunlar ne diye kalkıp eve gelmişlerki insanlarda bi garipmiş ya acaba yanlışmı geldiler kız sonrdan farkettilerde böyle kıvırdılar oda olabilir bilmiyoeuz aenaryo yazıyoruz...
Haha bilmem yanlış mi geldiler acaba
Yok canım yanlış değildir de. Demek oğlanın beklediği gibi cikmadik. Kendi bilir valla böyle bi jnsansa gelmemesi daha iyi olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…