Gorucu usulu cok cirkin ve cok asagilayici bir sey bence. Vitrine cikarilmis esya gibi. Begenmedim almayayim.!!! Akli basinda her insan kendine insan dogasina uygun sekilde es secebilir. Boyle alis veris yapar gibi cok cirkin[/
katılıyorum sana. insan evleneceği kişiyi, uyumlu olduğu insanı kendi bulmalı. böyle durumlara da düşmemiş olur. belki konu sahibi güzel, alımlı vs. ama yürek atmayınca olmuyor.
Bu görücü olayi cok tuhaf bir sey gercekten.Iki kere araci olmustuk esimle.gelen israrla.Ikiside olmadi.Aracilar icinde cok zor bir durum.Ben sahsen Kabul etmedim böyle bir seyi ve esimle kendim tanistim.
Gerci sizi de anliyorum insanin karsisina cikmayinca da cikmayabiliyor.Bence hic kafana takma.Kismet olunca bir sey her halükarda oluyor.Benim arkadasim görücü usulüyle ilk görüstügünde begenemedi bir insanla evlendi.Kismet bu isler hayirlisini iste canim..
üstelik bunun güzellik cirkinliklede ilgisi yok.Nice cirkinler görücü usulüyle evlendi.Eminim sen cok güzel bir bayansindir.
Haha bilmem yanlış mi geldiler acabaya madem bunlar ne diye kalkıp eve gelmişlerki insanlarda bi garipmiş ya acaba yanlışmı geldiler kız sonrdan farkettilerde böyle kıvırdılar oda olabilir bilmiyoeuz aenaryo yazıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?