- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
yani şimdi büyük ihtimalle laf eder biliyorum. Aman ederse etsin yapmadığı şey sankiİçinden gelmiyorsa gitme. Mecbur değilsin. Ki zaten kullanılacağını düşünüyormuşsun. En güzeli.
Doğru diyorsunuz kafama takacak başka birşey bulamadım sanki :)Ah bu vicdan insana neler yaptırıyor :) diyeceğiniz demissiniz o da ısrar etmemiş... Ayakçı arıyorsa kızını yapsın...
İyiki gitmemissin ozaman bide laf edecekyani şimdi büyük ihtimalle laf eder biliyorum. Aman ederse etsin yapmadığı şey sanki
Boş vaktiniz var belli kiDoğru diyorsunuz kafama takacak başka birşey bulamadım sanki :)
bir sürü kişi olacak zaten kendileri yapsınlar zaten soyma işlerini de pek becerememNiye ayıp olsun ? Hiçte ayıp olmamis
Ayrıca ne münasebet size getir götür isi yaptıracak hiç hoslanmam kendi işini başkasına yaptirana
Hepimizin çocuğu var bugün baklava acicam kapını çalıp gel yardım et desem nasıl olur
İyi demişsin
Birde iyice sinirimi bozacak analı kızlı oh rahatladım vallaİyiki gitmemissin ozaman bide laf edecek
Laf ederse becerikli olmaması benim suçum değil işini yaptıracak birini bulsun de olsun bitsin
Tanımam etmem sinir oldum kadına
Ayrıca lahmacunu niye kendileri yapıyorbir sürü kişi olacak zaten kendileri yapsınlar zaten soyma işlerini de pek beceremem
evet en iyisi öyle yapmakBoş vaktiniz var belli kiboşverin gerçekten. Oturun evinizde oh mis...
bizim burda içi kendimiz hazırlar fırına göndeririz. Gerçekten amacını da anlamadım yaniAyrıca lahmacunu niye kendileri yapıyor
Antepliyim
Kasaba söylersin mesela 30 lahmacun dersin onlar fırınla anlaşmalı kasap içi hazırlar fırında pişirir
Kendi yapacaksa maksimum yarım saatini alır lahmacun içi için yardıma çağırmak çok komik
Evet öyle yaniayıp değil vicdanbirine hayır deyince sevmeseniz bile böyle hissetmeniz normal. zaten size gerçekten ihtiyaçları yokmuş.
hiç kafana takma, gitmek zorunda değilsinPazar günü amcamın oğlunun düğünü var pek istemesem de gitmek zorundayım. Benim anlaşamadığım insan sayısı azdır genelde uyumlu biriyimdir. Ama bu yengem ve amcamı bize yaptıkları bazı şeylerden dolayı sevmem. Ama yinede gördüğüm de konuşuruz. Dün akşam bizden mutfak robotunu almaya geldi bende verdim işte ama gözü bizim evde. Annem akrabalarının yanına gitti ben babam kardeşim kalıyoruz evde. Hani şöyle tipler vardır ya açık arar laf sokan onlardan işte. Arkadaşı lahmacun içi hazırlayacakmış pazar erken kalkıp yardım eder misin dedi bende hazırlamayı bilmediğimi söyledim. Ama içime oturdu ya kafama taktım. Şimdi kızı var iki halam diğer yengem yardım edecek çok kişi var ben orda kalabalıktan başka birşey etmem herhalde diye düşündüm. Sanırsam getir götür işlerini yaptıracak. Ya ayıp oldu galiba ama yaptıklarını düşününce de yardım etmek hiç içimden gelmiyor.
Ne yapmalıyım sizce ?
Kız tarafı uzaktan gelecek onlara ve gelen misafirlere düğün yemeği yapılır bizdedüğünde lahmacun ne alaka öyle bi adetmi var
Takmayayım en iyisihiç kafana takma, gitmek zorunda değilsin
evet öyle ya bir benle mi olacak benim kendime hayrım yok zaten haftasonu bende temizlik yapacağımNe kadar takarsan o kadar takılmıyorsun.
Boşveer bir sürü insan olacakmış onlarla halletsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?