Ayıp Ettim Galiba :/

çokta iyi yapmışsın gidip soktuğu laflarla verdiği emirlerle kendi canını sıkacağına olmaz demen isabet olmuş

bir iç hazırlamaya 1 kişi yeter zaten robot yapıyor işi. Boşverin

Hiçte ayıp değil...bilmediğini söylemişin , ne düşünmek istediği ona kalmış boşver, dert etme kendine.

çokta iyi yapmışsın gidip soktuğu laflarla verdiği emirlerle kendi canını sıkacağına olmaz demen isabet olmuş
evet kendimi biliyorum birşey der canım sıkılır kafama takar dururum cevapta veremem sinir olduğumla kalırdım :)
iyi yapmışsın. Taş atıp bile yorulma değmeyenler için...
evet haklısınız
bir iç hazırlamaya 1 kişi yeter zaten robot yapıyor işi. Boşverin
yani bencede 10 kişi çağırmaya gerek yoktur mantı falan olsa neyse de
Hiçte ayıp değil...bilmediğini söylemişin , ne düşünmek istediği ona kalmış boşver, dert etme kendine.
Yani ona kalmış artık açık aramaktan başka yaptığı bir şey yok zaten

Bence nezaketen robotu almışken çağırmış gibi sanki...
Onun umrunda değildir seninde olmasın.
Gitmesem arkamdan laf edecek demişsin, gitsene edecek, üstüne yorulduğunla kalacaksın...

Başka zaman tamam ama düğün zamanı geri çevirmeseydiniz iyi olurdu.

Birsürü insan olsa da hepsinin ayrı işi olur.

Millete eziyet olsun diye yapilio şöyle gunler sanırım. Defol git yaptir lahmacununu bi yerde ya akraba diye herkes sana bisey hazirlamak zorunda mi. Bi prenses gibi gidemio kimse bi yere bu ulkede. Herkes köle herkes mevsimlik işçi adeta. Biri bana bunu dese para veririm al git yaptir beni ugrastirm diye. Hic de ayip etmemissin. Cok da düşüncelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…