- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Browni_intense
-
Hiçte ayıp değil...Pazar günü amcamın oğlunun düğünü var pek istemesem de gitmek zorundayım. Benim anlaşamadığım insan sayısı azdır genelde uyumlu biriyimdir. Ama bu yengem ve amcamı bize yaptıkları bazı şeylerden dolayı sevmem. Ama yinede gördüğüm de konuşuruz. Dün akşam bizden mutfak robotunu almaya geldi bende verdim işte ama gözü bizim evde. Annem akrabalarının yanına gitti ben babam kardeşim kalıyoruz evde. Hani şöyle tipler vardır ya açık arar laf sokan onlardan işte. Arkadaşı lahmacun içi hazırlayacakmış pazar erken kalkıp yardım eder misin dedi bende hazırlamayı bilmediğimi söyledim. Ama içime oturdu ya kafama taktım. Şimdi kızı var iki halam diğer yengem yardım edecek çok kişi var ben orda kalabalıktan başka birşey etmem herhalde diye düşündüm. Sanırsam getir götür işlerini yaptıracak. Ya ayıp oldu galiba ama yaptıklarını düşününce de yardım etmek hiç içimden gelmiyor.
Ne yapmalıyım sizce ?
evet kendimi biliyorum birşey der canım sıkılır kafama takar dururum cevapta veremem sinir olduğumla kalırdım :)çokta iyi yapmışsın gidip soktuğu laflarla verdiği emirlerle kendi canını sıkacağına olmaz demen isabet olmuş
evet haklısınıziyi yapmışsın. Taş atıp bile yorulma değmeyenler için...
yani bencede 10 kişi çağırmaya gerek yoktur mantı falan olsa neyse debir iç hazırlamaya 1 kişi yeter zaten robot yapıyor işi. Boşverin
Yani ona kalmış artık açık aramaktan başka yaptığı bir şey yok zatenHiçte ayıp değil...bilmediğini söylemişin , ne düşünmek istediği ona kalmış boşver, dert etme kendine.
evet her iki türlü de laf diyecek hiç değilse yorulmam :)Bence nezaketen robotu almışken çağırmış gibi sanki...
Onun umrunda değildir seninde olmasın.
Gitmesem arkamdan laf edecek demişsin, gitsene edecek, üstüne yorulduğunla kalacaksın...
evet aynen öyle Ya hani sevdiğim biri olsa giderim hiç sorun etmem ama böyle olunca istemiyorumYa gidip is mi yapcan boşver
Otur browni ye yaninda da kahve missssevet aynen öyle Ya hani sevdiğim biri olsa giderim hiç sorun etmem ama böyle olunca istemiyorum
evet valla en iyisi hem akşama düğün var ona hazırlık yapacağım dahaOtur browni ye yaninda da kahve missss
Onlar da anca dedikodu eder
Evet haklısınız kafa yorduğuma değmez işteKeyfine bak.yapsan da kusur bulurlar zaten
işte kafama takılan da bu aslında işteBaşka zaman tamam ama düğün zamanı geri çevirmeseydiniz iyi olurdu.
Birsürü insan olsa da hepsinin ayrı işi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?