• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayip mi ettim acaba

betulzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
81
5
16
Elazığ
Merhaba arkadaşlar KV her zaman eşimin hic is yapmamis olmasından rahatina düşkün olmasından bahseder durur. Simdi bizim is gereği yurtdisina gitmemiz gerekiyor.Esim çocuklara bakacak ve ben calisacagim. KV ile az önce konuşuyoruz muhabbet yine oraya geldi "e xxx nasil yapacak uykuyu sever çocuklarla başedebilecek mi yemeğini aksamdan yaparsin artik" dedi. Ben de "yapar anne ya baya ilerledi eskisi gibi degil . sen doğumumda hastaneye gittiğinde bana tas kebabi yapmisti gecen gün güveç yapti. Hem kendi çocuklarına bakar yaa. O kadar da olsun " dedim gulerek. Sonra "ben cocuklari ozlerim emekli olur gelirim dayanamam" dedi. Ben de " çok iyi olur anne ne demek hem xxx'in de isine gelir yükü hafifler" dedim. Laf verir gibi mi olmuş ya... Kafama takildi simdi

Merhaba arkadaşlar KV her zaman eşimin hic is yapmamis olmasından rahatina düşkün olmasından bahseder durur. Simdi bizim is gereği yurtdisina gitmemiz gerekiyor.Esim çocuklara bakacak ve ben calisacagim. KV ile az önce konuşuyoruz muhabbet yine oraya geldi "e xxx nasil yapacak uykuyu sever çocuklarla başedebilecek mi yemeğini aksamdan yaparsin artik" dedi. Ben de "yapar anne ya baya ilerledi eskisi gibi degil . sen doğumumda hastaneye gittiğinde bana tas kebabi yapmisti gecen gün güveç yapti. Hem kendi çocuklarına bakar yaa. O kadar da olsun " dedim gulerek. Sonra "ben cocuklari ozlerim emekli olur gelirim dayanamam" dedi. Ben de " çok iyi olur anne ne demek hem xxx'in de isine gelir yükü hafifler" dedim. Laf verir gibi mi olmuş ya... Kafama takildi simdi

yoo, bence çok iyi demişsin.. zaten gelip de yatmaz muhtemelen, o da size ve eşinize yardım eder muhakkak.. ters birşey söylememişsin, gel demen hoşuna bile gitmiştir :34:

Bunda bisey yokk, Gelde demissin, sevinmistir kadin.
Genelde gelinler istemez biliyosun, hosuna gitmistir eminim.

yok daha neler. Bir zahmet yardim etsin madem geliyor. Seninkide can. bosver isine gelirse gelsin gelmiyorsa keyfi bilir :47:

Ne kibarsınız :1: ben alınacak bişey göremedim
Ayıp filan olmamış

Yoo gayet güzel konuşmuşsunuz.

Oglu evde yatacak sen calisacaksin bi de sana diyo ki yemegi aksamdan yap oglum yapmaz. E bu kadina normal yani sozlerin agir degil

Tesekkur ederim içim bi nebze rahatladi. KV çok alingandir havadan nem kapar o yüzden çok dikkat etmem gerekiyor konusmalarima :S yoksa bence de sorun yok ama Esim çok ateslisin hemen cevap vermisin dedi :D

yok gayet yerinde bir cvp olmus bencede, bir dahada bu konuyu acamaz boylece.

Oglu evde yatacak sen calisacaksin bi de sana diyo ki yemegi aksamdan yap oglum yapmaz. E bu kadina normal yani sozlerin agir degil

hatta tabi gel bile demen kapıyı açmak olmuş şimdi yurtdışı sonuçta bu demektir ki bir geldi mi kalacak da kalacak çok ay gelinim de yoruluyor yazık diyecek birine benzetemedim ben de şahsen

Back
X