Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım bu kötü anlatımın sebebi telefonun otomatik yazması ve kontrol etmemenizdir. Çünkü doğru düzgün bir şey anlamadım kızın yüzsüz olması dışında
Arabamin olmadiği zamanlarda yeni gorev yapan bi ucretli ogretmenken inanilmaz yagmur yagiyordu.
bi ogretmen hicam buyrun birakayim dedi.
bende bindin onun evi ile benim evim arasinda 500 metre ya var ya yok.
birakir diye dusundum.
sonra kendi evinin onune park etti size iyi gunler dedi.
o yagmurda eve kadar yurumek zorunda kalmiştin.
yani yaptigi iyilikmiydi?
hic tekkif etmese taksi cagirir giderdim evime.
o gün dedimki araban olsun,bunu kimseye yapmicam.
sukur rabbim nasip etti.
gerek olsun olmasin,yoluma ters olsun olmasin herkesi evinin onune kadar birakiyorum.
bi iyikik ya tam yapilir ya hiç.
o isguzar olabilir ama keske sizde size yakişani yapsaydiniz.
Yapabileceğiniz şeylerden kısmamanızı tavsiye ederim...Hayatta kıstığınız şeyler size kıtlık olarak geri döner....Bu insanın her gün sizden bırakmasını isteyeceğinden emin olamazsınız 1 kere yardım etmekle...Onu o zaman düşünürdünüz...
Yapabileceğiniz şeylerden kısmamanızı tavsiye ederim...Hayatta kıstığınız şeyler size kıtlık olarak geri döner....Bu insanın her gün sizden bırakmasını isteyeceğinden emin olamazsınız 1 kere yardım etmekle...Onu o zaman düşünürdünüz...
Ayrıca o bekar ben evli geç çıkmışım zaten evde beni bekleyen bir sürü iş uyku saatine kadar alıyım paklar gereken bir yavru. Ve onun ısrar ile arabaya atlaması canımı sıktı
Genellikle bekarlarin evde anne yolu gozleyen yavrusu olmuyor.Bekarların da işleri olabiliyor biliyo musunuz?
Genellikle bekarlarin evde anne yolu gozleyen yavrusu olmuyor.![]()
Ben konu sahibi degilim. Arti kadin resmen yuzsuzlukle binmis. Ortada konu sahibinden gelen herhangi bir davet yok.Bi arabayla bırakacaksın konu nerden nereye geldi...bundan sonra kimseyi almayın arabaya siz baştan
ayıp olmamış , yüzsüz biriymiş hiç hoşlanmam.ama bu nasıl bir türkçe allah aşkına? "ewe" diye bir şey yok 2009 yılından kalma emolar gibi."eve" dir o.anlatımınız cümle düşüklüğüyle dolu, paragraflama garip, harfler yok, noktalama üzücü durumda, kim ne demiş kim ne yapmış hiçbir şey anlamadım.sadece iş çıkışı eşiniz sizi almaya gelmiş iş yerinden biri de ters istikamette oturduğu halde sormadan arabaya binmiş bunu çıkarım yaptım.Kızlar slm
Eşim beni iş yerimden almaya geldi.
O sırada bir arkadaşım da aynı güzergahta mı gidiyoruz dedi hayır dedim.
Ondan sonra durağa kadar bırakırsınız dedi tamam dedim.
Durağın orda durdu eşim markete gitmesi gerekti.
Bende şu durağa mı gitsem bu duraksamadan ineceksin ama dedi. İnmedi.
Kimsenin baba avm ye gideceğini söylemişti.
Bende avm bize çok ters ewe gitsin bırakırdık dedim. Ki evi bizim güzergahta sanıyordum.
O da tersmiş tam yol ayrımına gidecekken eşim biz buradan gideceğiz siz nereden gideceksiniz dedi.
Ters istikameti söyledi. Evde ters iş sonra evin yakınlarındaki bir kaç otel ve dükkan ismi söyledi biliyormusun diye hayır dedik gerçekten bilmiyorduk. Tayinciyız burda o buralı.
O zamn ben ineyim zahmet etmeyin dedi.
İndi sonra bıraksamıydık acaba diye üzüldüm. Sonrada oh oldu diyorum. Zorla bindi diye kızdım. Biliyorum yüz versem hergün bırktıracak kendini yüzsüz biri. Başkalarına yaptı aynı şeyi.
Sizce ayıp mı ettim.
Ayrıca şunda söyleyeyim durumu çok iyi isterse taksiyle bilip gidip gelebilir muhtaçlıkdan değil yani tamamen iş güzarlık