- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
İyi geceler yine ben yine o çok değerli fikirlerinizi bekliyorum :) Cogunuzun bildiği üzere sevgilim ve ben ayrı sehirlerdeyiz, 2 yıl boyunca ben Ünv. Deyken hergün birbirimizi gorebilen biz okulum bittiği için 4 aydır farklı sehirlerdeyiz genelde hafta sonları 1 gun buluşuyoruz onda da ben gün içinde gidip geri dönüyorum sadece 3 saat için toplamda 8 saat yol çekiyorumm o niye gelmiyo diyenler olacak aksama kadar sokaklar da bu soğukta gezmek daha zor, evde karşılıklı yemek yemek çay kahve içmek sohbet etmek daha samimi geliyor bana. Her neyse bu hafta sonu gorusemedik çünkü sevgilim cumartesi çalışıyordu bana pazar günü gel dedi bende evdekilerden izin alamam dedim ama cumartesi olsaydı gidebilirdim, en son geçen hafta sonu görüştük o gelmişti beni görmeye . senelik izne geldi ailesi benimle ayni yerde yasiyor o sayede 3 gün boyunca hep birlikteydik . Şimdi haftaya cumartesi de calisiyomus bana hafta ici bigün gelebilir misin dedi bende aslında isyerimden izin istesem sorun etmezler ama utanıyorum çünkü çok izin aldım gelemem sanırım dedim oda biraz bozuldu haliyle bu hafta sonu da gelmedin haftaya da gelmiceksin yani dedi bişey diyemedim ne yapsam sizce ?