• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp mi ettim sizce ?

Bir zahmet kendi gelsin
Adami böyle alistirirsan tabiki bozulur
Yavas yavas ver ayari ve her hafta gitme , ortada bir ayip yok
Ayibi kendisi yapiyor anlamayarak..
Oda geliyor ama o gelince rahat dolaşamıyoruz bile korkudan birisi görecek diye o yüzden genelde ben gidiyorum

Yani o kadar gidip gelmelerini unutup, bunun için tavır yapıyorsa bilmiyorum onun yaptığı ayıp bence. Kendisi de bir defaya mahsus gelebilir evde değil bir cafe de oturun bir seferlik. Yani fedakarlık etmek değil sadece ilişki. Anlayış da önemli diye düşünüyorum. Munasip bir dille anlat. Görüşmek istediğini fakat bu sefer gelmeyeceğini bu defaya mahsus kendisi gelirse sevinecegini, gelmezse de bu hafta için yapacak bir şey olmadığını söyle. Yani bunun bile olay olması şaşırtıcı.

Yani o kadar gidip gelmelerini unutup, bunun için tavır yapıyorsa bilmiyorum onun yaptığı ayıp bence. Kendisi de bir defaya mahsus gelebilir evde değil bir cafe de oturun bir seferlik. Yani fedakarlık etmek değil sadece ilişki. Anlayış da önemli diye düşünüyorum. Munasip bir dille anlat. Görüşmek istediğini fakat bu sefer gelmeyeceğini bu defaya mahsus kendisi gelirse sevinecegini, gelmezse de bu hafta için yapacak bir şey olmadığını söyle. Yani bunun bile olay olması şaşırtıcı.
hafta içi gelse benim vaktim yok 6 da işten cıkıyorum 6 bucukta arabaya biniyorum. Hafta sonu da çalışıyor benim ona gel deme ihtimalim yok yani oda dolayısıyla benden bekliyor ama gitmeme kararı aldım iş yerindekilerden izin alırken yerin dibine giriyorum çünkü

ya polis memuru çalışma saatleri karısık o yüzden şimdi gece çalışıyor ama perşembe gününden itibaren 5 gün gündüz çalışacak sen gel diyemiyorum , sen izin istesen verirler gelmek mi istemiyorsun diyor

Sizi az çok konularından tanıdık artık yukarıda başka bir hanımefendi de yazmış Gerçekten bu ilişki sizin sayenizde yürüyor ve sürekli bir şeylerden ödün veren sizsiniz
Adamı çok alistirmissiniz
Terazinin ağır basan kefesi hep sizsiniz böyle giderse bu denge bozulur

Sizi az çok konularından tanıdık artık yukarıda başka bir hanımefendi de yazmış Gerçekten bu ilişki sizin sayenizde yürüyor ve sürekli bir şeylerden ödün veren sizsiniz
Adamı çok alistirmissiniz
Terazinin ağır basan kefesi hep sizsiniz böyle giderse bu denge bozulur
Her konumu olduğu gibi anlattım size hatalı olduğum zamanlarda hatalısın diyenleriniz de oldu ama genelde hep haklı buldunuz . Bir başka arkadas da aynısını yazmış sizde öyle... Demekki benlik bi sıkıntı yok tesekkür ederim yorumlarınız için. İçim rahatladı ben elimden geleni yapıyorum sonucta

Back
X