- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 133
- 29
Herkese merhaba.. Ben oldukça soğuk ve nasıl desem çekingen biriyim. Hal böyle olunca bazı insanlarla sik sık görüşmekten cok sıkılıyorum. Bi komşumuz var ve gece gunduz berbaberiz yani o surekli bize gelir ayda yılda bi defa da davet eder ya gideriz ya gitmeyiz. Herneyse zaten benim derdim davet filan edilmek degil. Annemle cook samimiler hatta kizkardes gibiler diyebilirim. Fakat ben sıkılıyorum hep ayni insanlardan yani surekli gorusmenin de bi ayari olmali.
Bu aksam kendisine biraz ters davrandim. (bazi bencil hareketlerden mütevelli.p yazardım da cok uzuycak)
Zaten masa da fazla oturmadm eve ciktim.
Annemle kardesim de gece gece beni cok gerdiler yok efendim niye oyle davrandin niye herseyi belli ediyrsun falan. Bibde kendimde en nefret ettigim ozelliklerden birisi de tum duyularimin yuzumde belli olmasi yani tiksiniyorum bu huyumdan dusumdugum hic bir seyi saklayamam..
Not: sacmalamis olabilirm vaktinizi aldıysam ozur dilerim.. Bi gece fazla huzursuzum Sadece yazmak istedim..
Bu aksam kendisine biraz ters davrandim. (bazi bencil hareketlerden mütevelli.p yazardım da cok uzuycak)
Zaten masa da fazla oturmadm eve ciktim.
Annemle kardesim de gece gece beni cok gerdiler yok efendim niye oyle davrandin niye herseyi belli ediyrsun falan. Bibde kendimde en nefret ettigim ozelliklerden birisi de tum duyularimin yuzumde belli olmasi yani tiksiniyorum bu huyumdan dusumdugum hic bir seyi saklayamam..

Not: sacmalamis olabilirm vaktinizi aldıysam ozur dilerim.. Bi gece fazla huzursuzum Sadece yazmak istedim..