• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp mı ettim?

Yaptığı bencillik üzerine soylediysen açık sözlülük olur bu. Ama bencilliğine kızıp başka bir konudan patlak verdiysen yanlış olur. Bide sıkışmak yerine ilk önce sakince söylemek gerekir kırmadan. Bende etrafımda çok kalabalık seven bir tip değilim. Sizin gibiydim herşey yüzüme vururdu. Hemen herkesi silerdim. Ama insan olgunlaştıkça değişiyor. Bu huyunuzu beğenmiyorsanız sizde düzelmenin yolunu arayın derim.

Ins ben de degisirim. Poker face denilen seyi ogrenmem lazim. Kin tutmak insani cok yoruyor. Bi de cok fevriyim :(

yarın öbür gün iş hayatında sana çok lazım olacak. her gün bin tane farklı insanla uğraştığını düşün, surat asmakla olmaz, sahte gülüşleri öğrenmek lazım :)

Keske boyle seylerin kursu olsa da gidebilsem. :olamaz:.
Pot kirmak icin dunyaya gelmisim

Ins ben de degisirim. Poker face denilen seyi ogrenmem lazim. Kin tutmak insani cok yoruyor. Bi de cok fevriyim :KK43:
Kinci olmak insanın doğasında var. Ben mesela bir insanı tek hatasında tamamen yok sayabilirim. Ne yaparsa yapsın kötüdür o insan. Ve yüzüne gülüp konuşamam.
Ama zamanla baktım ki bunu yapabilen tolere edebilen insanlar daha mutlu benden. Cok ta dogrucu davut olmamak gerek.
Yakın zamanda büyük bir kayıp yaşadım. Ondan sonra dedim ki ne oldu onca kızgınlığım kırgınlığım. Haklı olmamın ne önemi var davalarımda. Yok artık. Ve değişmeye çalışıyorum.

Bir hosgeldiniz dersin sonra odana gecersin.kitap oku veya muzik dinle.Annenede komsudan fazla hoslanmadigini. Yada sohbetin ilgini cekmedigini misafir ysninda seni cagirmamasini israr etmemesini söyle yeter.Misafire saygisizlik etme

Anladım, elbette kimse durduk yere böyle davranmaz. Muhakkak sizi kızdıran, hoş olmayan bir davranışı olmuştur. Ama ters davranmanız kadının kendini masum göstermesine sebep olur. Kadınla aranızı bozmayın, annenize söyleyin yavaş yavaş doldurun annenizi böyle pat diye değil de içeriden içeriden. :) Yoksa öteki türlü anneniz kadını savunmaya devam eder.

Annem asla davet edilmedikce bir yere gitmez o yuzden onun tercihi degil 24 saat beraberlik. Ama benden cok sabirli oldugu kesin cunku daha once de cogu kez kizdi bana bu tarz mevzularda :(

Annem asla davet edilmedikce bir yere gitmez o yuzden onun tercihi degil 24 saat beraberlik. Ama benden cok sabirli oldugu kesin cunku daha once de cogu kez kizdi bana bu tarz mevzularda :KK43:

İşte fevri davranmayın diye kızıyordur muhtemelen kendisi de farkındadır belki ama siz böyle yapınca elin kadınına kızını savunmak zorunda hissediyor mecbur. Siz şu "poker face" olayının alıştırmalarına başlayın, işinize yarar. :)

Kinci olmak insanın doğasında var. Ben mesela bir insanı tek hatasında tamamen yok sayabilirim. Ne yaparsa yapsın kötüdür o insan. Ve yüzüne gülüp konuşamam.
Ama zamanla baktım ki bunu yapabilen tolere edebilen insanlar daha mutlu benden. Cok ta dogrucu davut olmamak gerek.
Yakın zamanda büyük bir kayıp yaşadım. Ondan sonra dedim ki ne oldu onca kızgınlığım kırgınlığım. Haklı olmamın ne önemi var davalarımda. Yok artık. Ve değişmeye çalışıyorum.

Aynen dediginiz gibiyim. Gereksiz dusunceler hep bana zarar malesef farkindayim

Bir hosgeldiniz dersin sonra odana gecersin.kitap oku veya muzik dinle.Annenede komsudan fazla hoslanmadigini. Yada sohbetin ilgini cekmedigini misafir ysninda seni cagirmamasini israr etmemesini söyle yeter.Misafire saygisizlik etme

Saygısızlik degil aslinda tam olarak. bi mesaj vermek istedim kendi çapımda ama olmadi galiba.:bicak:

Back
X