Direk konuya gireyim. Yurtta kalıyorum özel. Yemek saatlerimiz 6-7 arası. Çok erken bence yani ben uyumadan önce tekrar acıkıyorum. O yüzden yemeğe 6.45-6.50 gibi iniyorum zaten daha öncesinde yer de olmuyor. Yemek yapıp veren abla sürekli laf sokan bir tip ama gülerek. En sevmediğim insan tipidir net olunmasını isterim. Her neyse işte yine gülerek sana yemek yok nerde kaldın dedi. Ben de ters bir şekilde 7de bitmiyor mu yemek? Dedim. Evet de işte beni hiç düşünmüyosunuz ablamız hemen toplasın da evine gitsin demiyorsunuz dedi tabi yine şakaya vuruyor. Sonra ordan bir kız ama zaten zor yetişiyoruz dedi. Kadın ben işte dün 9da çıkabildim burdan vs vs dedi. Baktım kadın resmen kendini haklı görüyor, yemek saati 6-7 arası yazıyor 7de de gelebilirim. Kaldı ki işimiz oluyor dışarıda tek işimiz yemek saatini beklemek değil. 6ta bitseydi yemek bu sefer de neden 5 buçukta gelmiyosunuz derdiniz. İşe başlarken de bana sormadınız, şartları biliyorsunuzdur heralde. Hayrına da bu işi yapmıyorsunuz, zorla yaptırmıyor kimse size dedim. Bişeyle mırıldandı. Ama çok sinirlendim kızlar patladım artık. Çünkü sürekli böyle laf sokma hakkı görüyor kendinde modumu düşürüyor. Ben de sonunda dayanamadım. Sonra pişman oldum tabi biraz keşke o kadar sert konuşmadaydım diye ama geçti artık. Çok mu abartı bir tepki vermişim?