- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.348
- 598
Hosgeldin baby pek sevindim dönmenebu işçi sınıfına acıyan tavrı da çok gereksiz buluyorum. okuldaki öğretmene,hastanedeki doktora kimse acımaz "ama asgari ücretle çalışıyor" diye kadın için duyar kasılmış. Ne alaka? sanki bedava çalışıyor. Herkesin bir maaşı var o kadın da eminim maaşı kadar iş yapıyordur maaşından fazlasını yapsa hani saat 7 den sonra gelenlere yemek verse konu sahibi de böyle konuşsa "ayıp etmişsiniz kadın iyilik yapmış" derim ama zaten bu hak onlara verilmiş.
ne diye kendince millete laf sokmaya çalışıyor? önce işinin gerekliliklerini yerine getirsin. 7ye kadar orada duracaksa dursun fazlasını isteyen olursa sokar lafını.
çok iyi söylemişsiniz bugün bir şey demeseniz ertesi gün de çıkar "6 buçukta gelmediniz" diye laf sokar. her gün yüzyüze bakacak olabilirsiniz ama bu muhatap olmanızı gerektirmiyor bundan sonra teşekkürünüzü eder geçersiniz yeter.
Sana ozelden bisiler sorucam ankarayla ilgili bi bakiver mesaj kutuna