Çok haklısınÖyle olmasını istiyorsan böyle yapma bir daha.
İşleyeceksen alttan işle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınÖyle olmasını istiyorsan böyle yapma bir daha.
İşleyeceksen alttan işle.
Bi daha zor bulurlar o zaman ne diyim geçte olsa akıllandımBu benim fikrim tabiki ama ben en azından nişan olana kadar yani iş resmiyete dökülene kdar kızın çocuğun ailesine bu kadar hediye almasına, ilgi göstermesine vs karşıyım. Çünkü maalesef genelde erkek tarafı aa ne iyi düşünceli kız demiyor sanki kız onlara yaranmak için bunları yapıyor gibi kendilerini naza çekiyorlar.
Konunun muhatabina söylesen bile üzülürdün bence bu konudan anladığım ince düşünen birisin. Bizim gibi kişiler hep bir acaba içinde oluyor nedenseSevgilimi kırdığım için çok üzüldüm sonuçta konunun muhattabı o değil ama işte aptal kafam
Ay sorma tamamiyle öyle valla kendime bazen çok sinir oluyorum.Konunun muhatabina söylesen bile üzülürdün bence bu konudan anladığım ince düşünen birisin. Bizim gibi kişiler hep bir acaba içinde oluyor nedensekırmaktan hoşlanmıyoruz ama ayni zamanda kendimizin kırılmasina da katlanamiyoruz
![]()
Bende öyle. Keşke bu huyum değişse yeri geldiginde soylesem diyorum. Biz dolmayi beklediğimiz için zamana yaydigimiz için mi yanlış oluyor acabaAy sorma tamamiyle öyle valla kendime bazen çok sinir oluyorum.
Aslında bu kadar ince düşünmesek hiçbir sorun kalmayacak ama yok illa detay düşünülecekBende öyle. Keşke bu huyum değişse yeri geldiginde soylesem diyorum. Biz dolmayi beklediğimiz için zamana yaydigimiz için mi yanlış oluyor acaba
Teşekkür ederimGeçmişimin akıllanmış hali
Doğru yoldasınız.
Karşılık beklemeseniz bile insan hatırlanmak istiyor, suratına suratına adamın değersiz olduğu taa en baştan böyle hissettiriliyor da görmek istemiyoruz.
Siz görmüşsünüz, aynı şekilde devam edin.
Çok kalpten anlaşmışız onu anladım şuan allahtan evlenmeden aydınlandım. Rabbim sonumuzu hayretsinKonuyu okurken kendim yazmışım gibi bir hisse kapıldım. Hangi kelimeleri seçsen yanlış anlaşılacakmış gibi hissediyor insan. Aslında karşılık beklediğin için değil karşı tarafında sana karşı bir özeni olsun, ben ne kadar değerli görüyorsam o da göstersin hissedeyim istiyor insan. Benzerini yaşadım, doğum gününden tut anneler gününe kadar kutladığım kayınvalidem bir kez olsun özel bir günümü kutlamadı, sonradan pasta kestiğimi yada birlikte bir şeyler yaptığımızı bilse bile doğru dürüst tek bir kelime etmedi bana. Sorsan öyle şeyleri bilmiyor, bu tarz şeylerden pek anlamıyor. Arardım sorardım halini hatrını elimden geldiğince , baktım karşı taraf beni rahatsız etmemek için aramadığını söylüyor türlü bahaneler sıralıyor. Ama ben de senin gibi olsun ara müsait değilsen sonra dönerim dediğim halde karşıdan o sıcaklığı bir türlü alamadım. En son bir baktım beni arayamayan istedikleriyle sürekli konuşup sohbet edebiliyor. Dedim demekki insan istedikten sonra her şeyi yapar, gerisi bahane. Şimdi tam da dediğin gibi gerektiği kadar ilgiliyim, bana kaç adım geliniyorsa o kadar gidiyorum. Beklentim de sıfır. Esime de ilk zamanlar senin gibi söyledim, sonradan değişti denmesin bana diye. Tabiki zamanla o da fark etti az cok haklılığımı, pek bu konu aramızda konuşulmuyor sorun olmuyor.
O yüzden sende gayet iyi demişsin, inan ne kadar nişanlın ailem o işlerden anlamaz dese de ben inanmıyorum . İnsanlar artık kendi bilse eşinden dostundan görüyor bir şeyleri. Kendin çıkarın için niye hediye alasın yada karşılık bekleyerek yapasın . Sonuçta zorunda değilsin, içinden gelmiş ki yapmışsın. Sıcak bir aile ilişkisi olsun istiyorsun ama karşındakiler o mantıkta olmayabiliyor.
Amin canım,büyük ihtimalle dediğim gibi evlenince de o şekilde mesafeli olacaklar. Eşiniz ilk zamanlar uyarır hatta , bende öyle olmuştu. Sonra biraz yakın , ilgili davranıp yine aynı tavıra dönerler. En güzeli dediğin gibi mesafeli olmak.Çok kalpten anlaşmışız onu anladım şuan allahtan evlenmeden aydınlandım. Rabbim sonumuzu hayretsin
Canım seni tebrik ederim. Çok güzel yapmisin. Öncelikle adımı atmışsın karşılığını maddi manevi gormemisin sonra da geri çekilmişsin. Ayrıca bu bir yaptığını söyleme durumu degil. Bir karar almışsın onun sebebini erkek arkadaşına aciklamisin. Ayrıca bu süreçte erkek arkadaşının ailesini de tanımış oldun. Şahsen bizim gelinimiz bize bir yapsa biz ona on yaparız. Altta kalmak istemeyiz. Eğer bu hediye alma arama sorma durumların devam etseydi. Bunu senin görevin bilirlerdi. Tebrik ederim Çok güzel bir tavır almişsin.Merhaba hemşireler hepinize muhteşem geceler diliyorum öncelikle sizinle paylaşmak ve fikrinizi almak istediğim bir konu var.
Bugün erkek arkadaşımla bir yerde kahve içerken aramızda bir konu geçti. Ilk önce gerekli açıklamaları yapayım. Sevgilim ile 6. Senemiz bitecek Allah nasip ederse de bir buçuk seneye evlenmiş oluruz diye plan yapıyoruz. O benim ailemle ben onun ailesi ile tanıştık anlaştık iyiyiz. Aileler henüz birbirini görmedi çünkü dahil olmaları için erken bulduk ne kadar az ve geç dahil olurlarsa o kadar iyi diye düşünüyoruz ikimizde. Şimdi konumuza gelirsek;
Annem sevgilime kek yollamak istedi ve sevgilimin yanimdayken telefonla aradı. Ben de sevgilimin yaninda anneme dedim ki bosver o yemez zaten gerek yok. Gercekten de yemez hem de annem bu kadar ilgi gostermesin istemedim acikcasi cunku ben onun annesinden o kadar buyuk bir ilgi görmüyorum. Sonra üzerinden geçti bu konuşmanın cümle icin de dedim ki bundan sonra insanlara karşı tavrım fazla ya da eksik olmaz herkes bana nasıl gelirse ben de öyle giderim. Aman fazlasını yapayım falan tarzında takılmam diye bir cümle attım konu içinde o da neden böyle bir kelime kullandın felan dedi konumuzla bağlantılı olarakta devam etti yani dedi senin annenle benim ilişkim ne olursa benim annemle de senin ilişkin aynı mi olacak dedi ben de evet dedim.
Ve ekledim arayani ararım sorani sorarım kimseden de beni neden aramadı sormadı diye trip atmam hesap sormam felan. Sonra o başladı benim annem mesaj yazmayı bilmiyor aramak içinde seni rahatsız eder müsait olmazsın diye korkuyormuş felan dedi. Dedim müsait olmazsam sonra ben onu ararım bu bir bahane değil eğer aramasına geri dönmezsem dediğinde doğru ama şimdiye kadar hiç böyle bir durum olmadı. Artık kusura bakmasın ben de aramam ararsa konuşurum dedim. Sevgilim beni çok sert olmakla, tavır almakla suçladı. Ben de ona açıklama yaptım. Benim kimseden bir bekletim yoktu her zaman ilk adımı ben attım. Ilk kandil mesajını ben yolladim. Bayramda ben aradım. Ilk doğum günü hediyesini ben aldım. Anneler gunu cicegi yolladim.Yeni yıl hediyesini ben aldım. Yiğenin doğdu gelmesem bile hediyemi alıp yolladım. Senin ailende ki herkese gerektiği ölçüde hep ilk adımı ben attım dedim. Ama ne doğum günüm kutlandı ne de bir çorap hediye aldım sadece ara sıra cuma mesajı vatsaptan geliyor o dedim. Daha fazla devam etmedim cunki yalakalik gibi algılanmasından korktum ama her zaman onları düşündüğümü gösteren adımları ben attım inanın gorumcemin (9yasinda )karne günü doğum günü yaz tatili yani aklınıza gelebilecek her şeyinde aradım mesaj attım hediyesini aldim yani o sırada elimden ne geliyorsa onu yaptım yeri geldi gezdirdim yemek yedik alışveriş yaptık. Yani çocuk sonuçta gönlü ne isterse onu yaptım hiç kırmadım. Neyse ben bi baktım kendimi tutamamışım her şeyi aklıma geldiği kadarıyla söylemişim. Sonra dedim ben bu kadar şey yaparken sen beni katı olmakla tavır almakla suçlayamazsın bunların hepsini karşılıksız olarak yaptım. Fakat devam etmek istemiyorum böyle sanki insanları eziyormuşum gibi olur dedim hediyeyle felan eğer dedim onlar bana sıcak yaklaşırlarsa yine hazırım karşılığını her zaman veririm. Ama ailen demek ki böyle şeyleri sevmiyor ya da alışkın değil ben de ilk adımı attım kendi bildiğim dilden yaklaştım ama dönüt olmadı (böyle diyince de onlar bana hediye almadı ama gibi oluyor ama vallahi değil) ben de hoşlanmadıklarını düşündüğüm için artık Başka bir çaba göstermeyeceğim dedim. O da bana hak verdi işin sonunda sen haklısın bizimkiler biraz duvar gibi dedi bilmezler boyle seyi geline sadece altin takilir felan saniyorlar sanirim dedi senin kadar ince dusunmedikleri icin kirilma uzulme dedi. Ben de uzulmuyorum sadece artik onlar gibi davranmak istiyorum dedim. Yani bana geldikleri kadar giderim dedim konu kapandı.
Fakaaaattt sonra çok pişman oldum. Sanki kendimin suçlu olmadığını kanıtlamak için yani aslında tavir almadığını belirtmek için yaptığım bütün iyilikleri dökmüşüm gibi oldu. Gerçekten üzüldüm böyle konuştuğum için sonuçta onlar benden bir sey istemedi ara sor hediye yolla demedi benim kendi içimden geldi yaptım simdi de hoşlanmadıklarını düşünerek geri çekildim sadece onlar gibi yaklaşıyorum demek istemiştim. Sizce yanlış mı yaptım? Eğer yanlışsa bu yanlıştan nasıl dönebilirim. Kimseye karşı bir tavrım kırgınlığım felan yok esasen ama bu cümlelerimden sonra yanlış anlasilmis olabilir miyim?
onlar benden bir sey istemedi ara sor hediye yolla demedi benim kendi içimden geldi yaptım