• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni hiç mi umursamıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğğğ kuscam konya ovası olmak görmek istediğiniz muamelen daha iyi kocanız size bir erkekle çalışma süresince aynı odada olacaksınız ve bu da sevişme ihtimalinizi doğuracak diye kıskanıyorsa sapığın tekidir bu da size hakaret olur hay senin beynini seviyim ya
Şundan bi tık geride zekan Eki Görüntüle 3686935
Ben de senin beynini seveyim artık ne anlarsan

Ben bir konu açtım ister beğenirsiniz ister beğenmezsiniz. Bu size bana hakaret etme hakkını doğurmaz. Yok boşanılacak kadınsın yok şöylesin yok böylesin yok eziksin.benim burda açtığın bir konudan nasıl bu kanıya varıyorsunuz. Benim kadar okumayan 3 kuruş insanlar bana ezik yazıyor Mune Mune konu mu kapatır mısın

Ben bir konu açtım ister beğenirsiniz ister beğenmezsiniz. Bu size bana hakaret etme hakkını doğurmaz. Yok boşanılacak kadınsın yok şöylesin yok böylesin yok eziksin.benim burda açtığın bir konudan nasıl bu kanıya varıyorsunuz. Benim kadar okumayan 3 kuruş insanlar bana ezik yazıyor Mune Mune konu mu kapatır mısın
Belki de kocanız sizi kıskanmaya değer bulamıyordur. Amaaan kim ne yapsın falan diyordur sjsbjshsjd

Hemcinsimizi ezikleyince ne oluyor ben de bunu anlamıyorum. Yanlış yapmış da olabilirim. Klavye delikanlılığı yapmayı bırak da konularına baktım da ezik hayatına yan sen

Şimdi daha iyi anladım kocanın seni neden sallamadığını , bu pis beyin yapınla kurtulmak için dualar ediyordur adam ne kıskanması
Ahaahhaha kocam beni el üstünde tutuyor da ben biraz daha ilgi istediğim için yapmış olabilirim. Adam ben boşanmayayım diye benim memlketimde yaşıyor ben istediğim için. Sizin gibi ezik değilim beyinsiz

Yaw he he ruh hastasına bak bize fiyat biçti bi de kız kuruş da değerlidir sen bedava gibi bişisin adam seni kıskanmaya zahmet etmemiş hdjdjdjdj

Yazık ya özürlü sarhoşluğu ne sanıyosa hakaret olarak kullanıyo hdhdhshhs ya defol git ağla köşede kocam kıskanmıyo diye
Yok ağlamıyorum çünkü eşim zaten çocuğu bulmaya kpnuşmaya çalışmış onu da erken farkedip zor durdurdum. Sarhoşluk acizlik demek iğrençlik demek

Yok ağlamıyorum çünkü eşim zaten çocuğu bulmaya kpnuşmaya çalışmış onu da erken farkedip zor durdurdum. Sarhoşluk acizlik demek iğrençlik demek
Durdurdun çünkü yok öyle bi çocuk senin hayal dünyan hdjdjd ayrıca bu iyi bişi değil kocanın senin namusundan şüphesi mi var ne öyle davar gibi adam dövmeye gidiyo sırf çalışıyo diye bunu iyi bişi gibi anlatıyo ya çıldırcam bağnazlığına hdheheh

Azılı bir dul karısın anladık kıskanma bee senin gibi azgın dulları da isteyen çıkar kıskanma
Sen sevgisizlikten zırlayıp hayali iş arkadaşı yaratırken ben şak diye götüne tekmeyi vurdum adamın bugün de buna dertlen hadi hdjdjdj senin gibi biri bana yüz kere dul dese bir kere alınmam senin zihniyet belli hdhshhs kaale alacağım insan sınıfı değilsin

Durdurdun çünkü yok öyle bi çocuk senin hayal dünyan hdjdjd ayrıca bu iyi bişi değil kocanın senin namusundan şüphesi mi var ne öyle davar gibi adam dövmeye gidiyo sırf çalışıyo diye bunu iyi bişi gibi anlatıyo ya çıldırcam bağnazlığına hdheheh
Kuduran sensin kuduracak bişeyim yok o kendini anlattı zaten bana ben ikna oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X