• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp mı ettim?

Konuda haklsnz bnce ama bunu dile getirmeyip de hediyeleri ilgiyi caktrmadan kesseydnz ya da azaltsaydnz tartsma ya da kirici bi durum da olmams olurdu.. ama dusunclernz dogru..biraz daha politik olmali bazen insan sanrm
Int bir söz okumuştum. Belki sizde görmüşsünüzdür eksiksem tamamlayın lütfen. Yerden bir çok aldığınızda bunu sessizce değil bağıra bağıra yapın çünkü bu dünyada iyilik yapanlar değil kendini iyi pazarlayanlar kazanır. Benim hediye alırken bakın ben hediye alıyorum diye bağırmak aklıma gelmemişti kestiğimi dile getirirken bağırayım dedim napim.

Int bir söz okumuştum. Belki sizde görmüşsünüzdür eksiksem tamamlayın lütfen. Yerden bir çok aldığınızda bunu sessizce değil bağıra bağıra yapın çünkü bu dünyada iyilik yapanlar değil kendini iyi pazarlayanlar kazanır. Benim hediye alırken bakın ben hediye alıyorum diye bağırmak aklıma gelmemişti kestiğimi dile getirirken bağırayım dedim napim.
Ikisinde de bagrmyin bnce.. o zamn o korktgnz kndini begndrme kaygsndaki insan gbi gornme riskiniz olablr. Bn hislerinizi cok iyi anladm. Siz guzel admlar atmssnz. Bazilari 0dan deger verip zamnla degeri arttirir azaltr sz yuksek deger vererk baslamssnz..ama bu saatten sonra pismnsanz sesszce admlari kucultup azaltmk en iyisyms gbi geldi bna. Farkederlerse durup dusnrler..farketmzlerse zaten cok da onmsememslerdr derdik
Bir de bnce annenzle sevglnzin iletsimini onlara birakn. Belki zamnla sevgilinizn ailesinden uzaklaslr szn ailenze yonelirsnz ikinz de..onlarin birbrne davransini birakin onlar ayarlasn bnce..tabi bnm nacizane fikirlerim..

Ikisinde de bagrmyin bnce.. o zamn o korktgnz kndini begndrme kaygsndaki insan gbi gornme riskiniz olablr. Bn hislerinizi cok iyi anladm. Siz guzel admlar atmssnz. Bazilari 0dan deger verip zamnla degeri arttirir azaltr sz yuksek deger vererk baslamssnz..ama bu saatten sonra pismnsanz sesszce admlari kucultup azaltmk en iyisyms gbi geldi bna. Farkederlerse durup dusnrler..farketmzlerse zaten cok da onmsememslerdr derdik
Bir de bnce annenzle sevglnzin iletsimini onlara birakn. Belki zamnla sevgilinizn ailesinden uzaklaslr szn ailenze yonelirsnz ikinz de..onlarin birbrne davransini birakin onlar ayarlasn bnce..tabi bnm nacizane fikirlerim..
Bakalım yaşayıp görücez

Sevgilim bunu asla dile getirmez ailesine. Hadi diyelim getirdi ailesi konunun ne olduğunu bile anlamaz genel olarak böyle bir kültürleri yok doğum günlerine felan elini kolunu sallayıp giderler
Söylediğiniz şekilde aktarmaz tabi hoş da olmaz zaten ama erkek arkadaşınızın konuşmasından, tavırlarından bir sorun olduğunu anlarlar bence.
Öyle kültürleri yoksa sizin de yapmıyor oluşunuz onların da gücünüze gitmez,sizin de canınız sıkılmaz.
Aranmak istemenizle alakalı bir sitemde bulunsaydınız keşke yalnızca. Erkek arkadaşınız bundan bir çıkarım yapardı mutlaka.
Vee kilit nokta şu ki bu denli yakın davranmanız kendilerinin hoşuna dahi gitmiyor olabilir.
Bence mesafeli davranın resmiyet olmadığı sürece bu kadarina gerek de yok.

Söylediğiniz şekilde aktarmaz tabi hoş da olmaz zaten ama erkek arkadaşınızın konuşmasından, tavırlarından bir sorun olduğunu anlarlar bence.
Öyle kültürleri yoksa sizin de yapmıyor oluşunuz onların da gücünüze gitmez,sizin de canınız sıkılmaz.
Aranmak istemenizle alakalı bir sitemde bulunsaydınız keşke yalnızca. Erkek arkadaşınız bundan bir çıkarım yapardı mutlaka.
Vee kilit nokta şu ki bu denli yakın davranmanız kendilerinin hoşuna dahi gitmiyor olabilir.
Bence mesafeli davranın resmiyet olmadığı sürece bu kadarina gerek de yok.
Valla inşallah anlarlar ne diyim

Bence de aranmak yeterdi kadina dogum gunu hediyesi aldim yolladim bi arayip tesekkur ederim demedi oğluyla bir söyletti ya da oglu kendi soyledi annem cok sevindi tesekkur etti felan diye bi daha rüyasında görür gerçi
Aynen arayıp teşekkür etmek zor bir şey değil. Size karşı tavırları nasıl? Seviyorlar mı sizi?

Deneyimleriniz sonucu bu kararı vermişsiniz haklı olarak.bu sizin doğrunuz... ama nacizane her doğru heryerde söylenmemeli diye düşünüyorum.
Muhakkak yeri ve zamanı gelecektir.

Sizin zamanlamaniz biraz hatali olmuş bana göre.
Kek den alıp götürmuşsünuz ama ,aslinda kimse sizin onlara ilgi alaka gösterip birden çekmenizden veya bir eksikliğinizden, alisilmişin dışında bi boşvermisliginizden falan dem vurmamışken, teşbihte hata olmaz siz icinizde ne varsa kusmuşsunuz resmen.

Aldığımız kararda sizi haklı bulmama rağmen,atak kısmında ve olup biteni aktarımınız yönünden sivrilmişsiniz diyebilirim.sevgilim boyle davransa haklı olsa da soğurdum biraz.

Bilmiyorum ki seviyor gibiler
Belli bir tavırları varsa diye sordum. İstemedikleri için mi öyleler diye. Garip ya insanlar. Ben mesela çok samimi olmadığım biriyle telde konuşamam konuşacak bir şey bulamam. Ama bana hediye alan biri varsa en azından ararım 1 dk da olsa

Back
X