Ayıp mı olmuş?

Ben de anlayışlı olmasını bekledim. Küçük bir buket olsa hadi tamam da kız istemeye gelir gibi çok büyüktü. Ve ben buluşmaya çiçekle gelinince çok rahatsız olurum, bilmiyorum hiç sevmem :KK70: Bende mi gariplik bilmiyorum ama.
Bence de çok kıroluk

İstemiyorsan mesafe. .

Almamışsın olabilir. .

Ben olsam bende almazdim cicekleri ya eve varmadan cope atardim ya da onda kalmasi daha mantikli.Bence iyice dusunun eger kafalariniz uyuyorsa falan.Ama bende kendim icin 1 yas bile kucuk olsa sorun ederdim sanirim

Aileleriniz tanıdık olması daha iyi değil mi?
Belki onlarda sevinir bu duruma:)
Hem tanışlar hemde dünür olurlar çok tatlı bence..
Ama hoslansaydın sanırım ne o cicegi almamazlk yapardın ne de o arabadan öyle inerdin..
Hoslanmıyorsan sırf ayıp olcak die girme o topa...

Aileleriniz tanıdık olması daha iyi değil mi?
Belki onlarda sevinir bu duruma:)
Hem tanışlar hemde dünür olurlar çok tatlı bence..
Ama hoslansaydın sanırım ne o cicegi almamazlk yapardın ne de o arabadan öyle inerdin..
Hoslanmıyorsan sırf ayıp olcak die girme o topa...
Ayıp olması için değil de, yaşı çok küçük olmasına rağmen bu kadar düzgün karakterli biri olmasına takılıyorum.Gerçekten melek gibi biri. Alınganlıkları ve sinirli olması dışında. İleride pişman olur muyum diye düşünüyorum işte :(

Ayıp olması için değil de, yaşı çok küçük olmasına rağmen bu kadar düzgün karakterli biri olmasına takılıyorum.Gerçekten melek gibi biri. Alınganlıkları ve sinirli olması dışında. İleride pişman olur muyum diye düşünüyorum işte :KK43:

Bukadar düşünme..
Hiç denenemekte kötü sonuçta.
İçinde kalmasın ailelere söylemeden arkadasca devam edin. Bi yapabilirmiyim gözüyle bak.

Benim için yaş farkı önemsiz (hatta bugünkü aklım olsa kendimden 10 yaş genç biriyle evlenirdim); öğrenim durumu farkı önemsiz (eğitim demiyorum dikkat et....doktora yapıp hala cahil odun olan insanlar var); komşu çocuğu olması önemsiz ( ne yani aileleler tanışıyor diye belki de hayatımın aşkını kaçıracağım) deyip bu çocuğa bir şans verirdim ben....

Katiliyorum. 10 yas kucuk olsun dusuncesi haric, 10 yas cok ya. 1 yada 2 olabilir.
Ama dedgm gbi diger konularda hem fikirim.
Ve cicegini alip o gittiginde cope atabilirdin.

Huyunu suyunu en iyisi sen bilirsin bu adamin. Ve diyosunki iyi birisi.
Degerlendirirdim ben.

bence kendini geliştirmiş bir insansa eğitim düzeyi farklılığı sıkıntı olmaz benim annem üniversite babam da ilkokul mezunu ama o konuda hiç sıkıntı yaşamadılar, ama yaşı evlilik için bence de küçük sizden bikaç yaş küçükse ama her yola sonunda kötü biterse diye korkup girmezseniz hep kaybeden olursunuz. bence siz kendi duygularınız üzerinde bir süre düşünün seviyorsanız olmaz diye bişey yoktur yani. çiçek almamak bence de biraz ayıp olmuş en azından alıp da eve girmeden önce ona çaktırmadan atabilirdiniz sonuçta bir iletişiminiz var

bence kendini geliştirmiş bir insansa eğitim düzeyi farklılığı sıkıntı olmaz benim annem üniversite babam da ilkokul mezunu ama o konuda hiç sıkıntı yaşamadılar, ama yaşı evlilik için bence de küçük sizden bikaç yaş küçükse ama her yola sonunda kötü biterse diye korkup girmezseniz hep kaybeden olursunuz. bence siz kendi duygularınız üzerinde bir süre düşünün seviyorsanız olmaz diye bişey yoktur yani. çiçek almamak bence de biraz ayıp olmuş en azından alıp da eve girmeden önce ona çaktırmadan atabilirdiniz sonuçta bir iletişiminiz var
Açıkçası ben de o düşüncesizlik etti diye düşünüp kabul etmedim yani o çiçekle eve girsem her şey ayan beyan ortada olurdu. O da düşünebilirdi ben de reddettim bir an ya ayıp oldu ama :(
Olur da bir ilişkimiz olursa onu tamamen kaybederim diye korkuyorum aynı zamanda. Yani biz bu kadar farklıyken kesin ayrılırız zaten :/

Açıkçası ben de o düşüncesizlik etti diye düşünüp kabul etmedim yani o çiçekle eve girsem her şey ayan beyan ortada olurdu. O da düşünebilirdi ben de reddettim bir an ya ayıp oldu ama :KK43:
Olur da bir ilişkimiz olursa onu tamamen kaybederim diye korkuyorum aynı zamanda. Yani biz bu kadar farklıyken kesin ayrılırız zaten :/
o açıdan bakınca evet biraz düşüncesizlik olmuş ama belki de siz yüz yüze görüşelim deyince o da umutlanmıştır yanlış yöne çekmiştir belki dediğiniz o yüzden çiçekle gelmiş de olabilir :110:
sonunun kötü olmasından korktuğunuza göre demek ki sizde de biraz birşeyler var gibi yoksa hiç ihtimalini bile düşünmezdiniz, ben de sevgilimle başta arkadaştım son zamanlarda da hoşlanmaya başladığımı hissettim ve biraz uzak durmaya çalıştım biz olmayız diye ama halbuki o da seviyormuş kendi söylediğinde çok şaşırmıştım ve sizdeki korkuları bende yaşadım düşüncelerimiz her zaman aynı yönde değildi hala da her düşüncemiz aynı yönde değil, sonunun kötü olmasından korktum ama 5 yıldır birlikteyiz ben sonu kötü olur diye korktum ama yine de sevdiğim için göze aldım biraz uzattım kusuruma bakmayın:oops: demem o ki gerçekten seviyorsanız bir şansı hak edebilir tabi ki de hemen evlenin diyemem ama şu an önemli olan sizin de ona karşı duygularınızın ne durumda olduğu

o açıdan bakınca evet biraz düşüncesizlik olmuş ama belki de siz yüz yüze görüşelim deyince o da umutlanmıştır yanlış yöne çekmiştir belki dediğiniz o yüzden çiçekle gelmiş de olabilir
sonunun kötü olmasından korktuğunuza göre demek ki sizde de biraz birşeyler var gibi yoksa hiç ihtimalini bile düşünmezdiniz, ben de sevgilimle başta arkadaştım son zamanlarda da hoşlanmaya başladığımı hissettim ve biraz uzak durmaya çalıştım biz olmayız diye ama halbuki o da seviyormuş kendi söylediğinde çok şaşırmıştım ve sizdeki korkuları bende yaşadım düşüncelerimiz her zaman aynı yönde değildi hala da her düşüncemiz aynı yönde değil, sonunun kötü olmasından korktum ama 5 yıldır birlikteyiz ben sonu kötü olur diye korktum ama yine de sevdiğim için göze aldım biraz uzattım kusuruma bakmayın:oops: demem o ki gerçekten seviyorsanız bir şansı hak edebilir tabi ki de hemen evlenin diyemem ama şu an önemli olan sizin de ona karşı duygularınızın ne durumda olduğu
Mantıklı baktığımda hem oluyor hem olmuyor. Duygularımdan da emin değilim. Kafam çok karışık :110: Ben en iyisi zamana bırakayım. Size de teşekkür ederim ne güzel açıklamışsınız. Erkek arkadaşınızla hep mutlu olmanız dileğiyle :)

Mantıklı baktığımda hem oluyor hem olmuyor. Duygularımdan da emin değilim. Kafam çok karışık :110: Ben en iyisi zamana bırakayım. Size de teşekkür ederim ne güzel açıklamışsınız. Erkek arkadaşınızla hep mutlu olmanız dileğiyle :)
bence de en güzeli zaman ve umarım zaman size en doğru kararı getirir :)
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, çok teşekkürler :KK15:

Back
X